Şimdi Ara

Survivor All Star (6886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 68846885688668876888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi olayi anlatıyorum tabii benim fikrim bu. Hakan karşıdan güçlü bir isim elemek için yine asılmıyor oyuna. 4Lu sms te begumun gideceği kesin gibi birşey. Hakan tam bir tilki 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hep begüm oynuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onomen123

quote:

son 4 belli bizim istegimiz hakan premsesden önce elenmesin

son 4 te hakanda olacak son bir kaç gündür hakanın finalde olacağından eminim ...

hakan bu gece eleniyor

Acımız büyük reyiz gidici içimiz kan ağlıyor

yapacak bir şey yok biz reisin her zaman yanındayız 6.olmasıda iyi derece bu sms sistemi ile

Ters köşe olacak bu gece diye bir söylenti aldı başını gidiyor. Fan sayfalarında falan Hilmi veya Hasan gider diyorlar. O kadar emin olma bence abi. Hakan'ın finale kalabilir yani.

Sanmıyorum ama inşallah.

Ne inşallahı be. Hilmi Cem ve Hasan abi gitmez inşallah. Hakan ve Begüm gitsin.

Başka bir isteğin var mı paşam.

• FORUM OYLAMASINDAKI İLK 4 KİŞİDEN HERBIRINE %2 EKLERSENIZ "TÜRKİYE 2015 GENEL SEÇİM SONUÇLARI" ORTAYA ÇIKIYOR

• Kim kazanıyor bu akşam??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama Hakan reyiz hilmigül veya kibari evine yollayacak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugun acundan bi bomba bekliyorum beyler hilmicem gidebilir valal begumun iyi oldugunu biliyor surekli begumu oynatiyor normal degil bu hasan 3 oyun oynadi begum 10 oyun oynadi bisiler dusunuyor acun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dengermann

Niye hep begüm oynuyor ?

bi kiz bi erkek her secmede. merve, begum, hakan her ikilide oynuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enkog

turabi oyunda kötü olduğunu biliyor ya ayağımm sakat numaraları ulan işin gücün dalavera be turbiş.

El insaf be kardeşim. Turabi'den ölümüne nefret ederim ama ayağının çok kötü sakat olmasına ya da kaburgası yüzünden nefes almakta zorlandığında bile oyunlara girdi ve puanlarını aldı. Ben Turabi'nin kolay kolay bir oyundan kaçacağını pek sanmıyorum. Birkaç gün sonra final dörtlüsü arasında bir oyun oynanacak ve kazanan sms ile uğraşmadan direk finalist olucak. Sakatlığını arttırmak istememiştir bence.

sakat numaralarını yiyiyorsan bişey diyemem sakat olmadığı gün gibi belli doğukanı yaştıklı sopayla ittirdiği oyunu iyi izle kaburgası sakat adam o denli kuvvet uygulayamaz birine il ağrıyacağı yeri kaburgasıdır.

• Eğer gönüllüler kazanırsa cidden Hilmicem'in gitme ihtimali var. Turabi'nin oyları falan kaymadı ona. Hilmi en başta çok popi idi. Artık değil, gitme ihtimali var. Özellikle ilk defa kendisini fragmanda bu kadar cok ön planda gördüm. Bi işler planlamış Acun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBaran

Şimdi olayi anlatıyorum tabii benim fikrim bu. Hakan karşıdan güçlü bir isim elemek için yine asılmıyor oyuna. 4Lu sms te begumun gideceği kesin gibi birşey. Hakan tam bir tilki 😎

Bunu düşünerek asıl Tilkiligi sen yapıyorsun.Kimsenin böyle düşündüğü yok.Begüm bu oyunda fazlasıyla iyi durum bu.

• Hilmicem gidecek bugun yaziyorm neden cunku fragmanda hilmjcem diyo ki : kendimi finalde goruyorm :D ama oyle olamayacak gibi bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

FORUM OYLAMASINDAKI İLK 4 KİŞİDEN HERBIRINE %2 EKLERSENIZ "TÜRKİYE 2015 GENEL SEÇİM SONUÇLARI" ORTAYA ÇIKIYOR

KİBAR AKP
  • Begum çok extra bugün diğerleri normal.

Hakana göre Hasan birtek güçlü

• galiba gidiyor gönlümün efendisi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBaran

Şimdi olayi anlatıyorum tabii benim fikrim bu. Hakan karşıdan güçlü bir isim elemek için yine asılmıyor oyuna. 4Lu sms te begumun gideceği kesin gibi birşey. Hakan tam bir tilki 😎

ulan o zaman geçen oyunu sattı niye dediniz adama hilmicem ve hasandan birini elemek istiyorsa ...
  • Oh be kaybetti sonunda.

• Begumde 100 degilde 95 alinca aglayan kiz tipi var

• nazar olsun insallah

• 
Sayfa: önceki 68846885688668876888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.