Şimdi Ara

Survivor All Star (4746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47444745474647474748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pengarox

Bozok elenmezse Acun'un reyting kaygısı için kuralları hiçe saydığından şüphe ederim. Bozok resmen orada hiç kendini tahrik etmeyen adama kafa atıyor.

Bozokun ordaki hareketi kafa atma değil aslında hani futbolda olsa sarı kart verilir kırmızı değilde ama Acun bu sene ipleri o kadar elinden kaçırdıki, 1 değil 2 değil Bozoku eleyeceklerini düşünmüyorum ama gerçekten buyuk bi ceza vermesi gerekiyor. Her şey reyting olmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Homo erectus

Homo erectus (Latince’de "dik insan"), soyu tükenmiş insansı türüdür ve modern insanların (Homo sapiens) atası olduğu kabul edilir.

Homo erectus, insangillerin evrim sürecinde yeni bir türdür. Yaklaşık olarak 1,9 milyon yıl öncesinden 250 bin yıl öncesine kadar var olmuştur. Bu zaman dilimi, Pleistosen’in başlangıcından ortalarına kadar uzanır. Homo erectus’un fosil kalıntılarına ilk kez 1890’larda rastlandı; ancak o tarihlerde insan evrimi konusunda yeterli bilgi bulunmadığından bulunan her Homo erectus fosili ayrı insan türü olarak adlandırıldı. Günümüzde bu kalıntıların tümü Homo erectus olarak sınıflandırılır.

Bozok evrimini tamamlamamış primattır ilkel biridir

Güzel yazmışsında gitmiş bozokun en entel resmini koymuşsun

gözlüksüz farz et resmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Bozok patates diye bagirirken tahrik olmuyor muydu ? hakanda mi kafa atmaliydi ?

Orda bozok patates demeden önce hakan yine gönüllülere dönüp tahrik etmişti bozokta hadi lan patates demişti olayı bilmeden konuşma. Bozokta iyi kafa atmış ha içimin yağları eridi resmen...

Olayi hatirlamadan konusmamaya ne dersin? Gokyuzunde Gonulluler takiminin silueti var herhalde ki bagirinca tahrik etmis oluyor

o hakan denen tipin yürümesi bile tahrik. Orda sms için size oynuyor siz fark etmiyorsunuz bişe sanıyonuz onu.

• dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Konumuz şuan Hasan mı? Madem Hasan'ı destekliyorsun bari adamın karakterini güzel yansıt yoksa barzo Turabi'yi destekleyenlerden bir farkın yok gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi sakin olarak bozok hakan olayını yorumluyorum...

faul yapan 1 kere hakan.... bozok kaleye giderken...

hakan önüne gecip bozoku engellemiş. direk kırmızı kart hakana olmalı...

bozok hakanı geçse kaleci ile başa başa kalacak...

acun burda bariz golü engellediği için. hakanı kırmızı kartla oyun dışına atmalı....

bu benim görüşüm...

acuna gözlük.....

Sakinlik sana mental olarak bir katkida bulunmamis

yandık desenize ....

survivor bitene kadar ...

mağduruzu oynarsınız.....

hakan hergün mağdurum mağdurum der gezer....

sms ler gelir....

Niye 2. cogul sahis konusuyorsun, herkesi kendin gibi birilerinin yamasi mi sandin? Amacim Hakana tapmak olsa Turabi omzuna bastirdiginda elenmesiyle ilgili yaygara kopartirdim, benim icin elenmemesi normaldi.

Ayni hareket bir kiz tarafindan Merveye yapilsa "elemezseniz kopruden atlarim" diyecek bir tipsin, cok bulanma yani

Simdi sakin olarak Bozok-Hakan olayiyla ilgili yorumuna tekrar baktim da sakinlik sana mental olarak hakikaten de katkida bulunmamis

yukardaki yorumlarıma 1 defa daha bakmanı tavsiye ederim...

okuduğunu zannedip. ama anlamadan bana yazman çok manidar...

Sabahtan aksama tum yorumlarini mi hatmedecegim? Hakemi aldatmaya yonelik hareketten sana sari kart veriyorum

• ya bu Bozok denen haydut u da atmassa artık o yarışmadan , gitsin ozaman Hakanda Barzoğa kafa atsın, yumruk atsın

Hakan ın hiç bir suçu yok , tamamen kendi takım arkadaşı Doğukan a doğru seviniriken Barzok gelip saldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Mayıs 2015; 1:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scayless

Konumuz şuan Hasan mı? Madem Hasan'ı destekliyorsun bari adamın karakterini güzel yansıt yoksa barzo Turabi'yi destekleyenlerden bir farkın yok gözümde.

Senin gözünde hasancı yada turabici gibi olmaya çalışmıyorum. Hakanın daha bir dediği birini tutmuyor neyini destekleyim. Final final diyor anca rüyasında görür. Daha oyun zor kazanıyor nasıl finale kalacak?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Bozok patates diye bagirirken tahrik olmuyor muydu ? hakanda mi kafa atmaliydi ?

Orda bozok patates demeden önce hakan yine gönüllülere dönüp tahrik etmişti bozokta hadi lan patates demişti olayı bilmeden konuşma. Bozokta iyi kafa atmış ha içimin yağları eridi resmen...

Olayi hatirlamadan konusmamaya ne dersin? Gokyuzunde Gonulluler takiminin silueti var herhalde ki bagirinca tahrik etmis oluyor

o hakan denen tipin yürümesi bile tahrik. Orda sms için size oynuyor siz fark etmiyorsunuz bişe sanıyonuz onu.

O zaman "yuruyusunden tahrik oldu" de, "Gonullulere donup tahrik etti" deme. Yuruyusunuz bile demagoji, hicbir kisiye Sms atmadigim icin bana bir etkisi yok. Ayrica Hakanin ne yapmaya calistigini gayet iyi anliyoruz. Tek algisi acik olan sen degilsin

• allah razı olsun merve aydından.....

cebimizden hiç para almadı daha...

gitti sembolleri dokunulmazlıkları topladı....

kimseye sırtını dayamadı.....

bileği ile yüreği ile kazandı....

ben bu insanı nasıl sevmem.....

6 türcell sembolu bu adada kimseye nasip olmaadı olmayacak...

rekor mervede....

şimdi siz düşünün ... beceriksiz birini tutmakla...

habire konuşuyor.. ama yarışlarda nal topluyor....

sonuna kadar... finale kadar şampiyonluk kupasını alana kadar yanındayız rüzgarın kızı....
  • Bozok yarin seve seve diskalifiye

• dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın? Ben sana Hakan'ı mı destekle dedim? Yazmışsın ki "İyi oldu şeref***** içimin yağları eridi". Ben her görüşe saygı duyarım ama böyle çağdışı abes bir düşünceye değil.

• quote:

Şaka mısın? Ben sana Hakan'ı mı destekle dedim? Yazmışsın ki "İyi oldu şeref***** içimin yağları eridi". Ben her görüşe saygı duyarım ama böyle çağdışı abes bir düşünceye değil.

Icimin yaglari eridimi dedi la bu

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

Bozok yarin seve seve diskalifiye

Fragman ters köşe değilse dediğin doğru, bozoğun yaptıığı adamlık değil eğer bu yaptığığı kolpalığa acun göz yumarsa direk rtürk'e çökücek ordu kadar eş dost var ,geçen sene sahra berna olayında berna elendi ve eğer acun göz yumarsa kul hakkı yer bir daha iflah olmaz açık ve net.
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    Sırtını dayamadi tabii serenayin 1. Ciktigi konseyde acun ismi açıklarken dua edende merve degildi tabi gerci sonra yuz rengi mor a dondu tabi.

• Hakan a hertürlü hakareti ettiler , Turabi tekme attı , şimdide Bozok kafa ve yumruk atıyor , Acun da halen "sakin sakin" diyoır ordan ,ya bir git allasen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 24 Mayıs 2015; 1:18:11 >
  • quote:

quote:

Icimin yaglari eridimi dedi la bu

Evet dedim nolcak?
  • Rekormuş
    Sanki gören dünya atletizm rekoru kırdı sanacak
    Karşısında bi sürü tv den sanat dünyasından isim var onları yeniyorum diye egosu tavana vurmuş HAŞA küçük dağları ben yarattım cinsinden sinsi ikiyüzlü riyakar omurgasız karakteri oturmamış bi tip !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Bozok yarin seve seve diskalifiye

Fragman ters köşe değilse dediğin doğru, bozoğun yaptıığı adamlık değil eğer bu yaptığığı kolpalığa acun göz yumarsa direk rtürk'e çökücek ordu kadar eş dost var ,geçen sene sahra berna olayında berna elendi ve eğer acun göz yumarsa kul hakkı yer bir daha iflah olmaz açık ve net.

Abi berna sahra olayini cat pat hatirliyorum dusun artik ama rasrasyonel bi tekme degilmis demekki ki hatirlamiyorum cok fazla. Eger yarin elenmezse hem dogukancilarin hem bernacilarin hemde hakancilarin ciddi reyting kaybina ugrayacaktir.

• quote:

Turabiye laf söyleyen karşısında beni bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Hakan a hertürlü hakareti ettiler , Turabi tekme attı , şimdide Bozok kafa ve yumruk atıyor , Acun da halen "sakin sakin" diyoır ordan ,ya bir git allasen

Birde orda acunun en eski adamıdır hakan aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 47444745474647474748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.