Şimdi Ara

Survivor All Star (4747. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47454746474747484749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın bozok diskalifiye edilmezse, hakan bozoka vurup kendisi yarışmayın terk etsin, efsane olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scayless

quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Sen Hako'yu Maydın yada Sero'mu sandın Hako ne tatlı için ağlar ne de yalandan acıtasyon yapar ühühüh

hakonuz batsın be :) bozok diskalifiye olsun yada olmasın o kafayı atmışya içimin yağları eridi resmen iyi olmuş şerro hakana :) Bu yarışmayı kesinlikle KAZANAMAYACAK hakan. Kazanması için Hasanı devirmesi gerek.

Bak hocam karakter meselesi işte napacan

Oda benim düşümcem hadi uza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Şaka mısın? Ben sana Hakan'ı mı destekle dedim? Yazmışsın ki "İyi oldu şeref***** içimin yağları eridi". Ben her görüşe saygı duyarım ama böyle çağdışı abes bir düşünceye değil.

Icimin yaglari eridimi dedi la bu

Evet dedim nolcak?

Bir sey yapacagim yok bir sey yapicak olsam direkt kafayi sokardim bakalim icimin yaglari eridi diyeceklere tepkin nolurdu diyede merak etme karakter testi yaptim 2 dakikada sadece..

• TURBO TURABI ILE EGLENCE GECESI DUZENLEMEK ICIN BAGIS FONU ACSAK KIMLER PARA VERIR ?

25 TL ve ÜSTÜ VEREN KISILER YALNIZCA PARTIYE GELEBILECEK

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka mısın? Ben sana Hakan'ı mı destekle dedim? Yazmışsın ki "İyi oldu şeref***** içimin yağları eridi". Ben her görüşe saygı duyarım ama böyle çağdışı abes bir düşünceye değil.

Evet dedim nolcak?

Bir sey yapacagim yok bir sey yapicak olsam direkt kafayi sokardim bakalim icimin yaglari eridi diyeceklere tepkin nolurdu diyede merak etme karakter testi yaptim 2 dakikada sadece..

Testin bittiyse uzaya bilirsin çünkü testine ihtiyacım yok sende kalsın.

• İşte yerlere göklere sığdıramadıkları güya sporcu geçinen şahsın dünya çapında (!) başarıları
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Merve_Ayd%C4%B1n
  • @Bjk1903 @ kullanıcısına yanıt
    avutun kendinizi avutun.....

aranızda para toplayında hakan reisinize 1 türcell sembol alın.....

türcell bayilerinde satılıyormuş.....

mağdur oldu hakan reisiniz çok mağdur....

• Normalde Bozok un elenmesi gerekir ama Acun bu sene All-Star yaptığı için kimseyi göndermemeye çalışıyor. Turabi gibi bir hafta oyunlarda oynayamaz sadece. Bakın görün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bugün ki oyun istatistiğe yazılıyor mu ?
  • Hakan'a Bozok'u tahrik ediyor diyorlar. Geçen aylarda oyun sırasında pataaaateees diye bağıran, çok değil bir hafta önce oyun finali sonrası Hakan'ın kulağının dibinde anıran adam Hakan'ı sanırsın motive ediyor ama Hakan reis hiç bir kışkırtmaya gelmedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Bozok yarin seve seve diskalifiye

Fragman ters köşe değilse dediğin doğru, bozoğun yaptıığı adamlık değil eğer bu yaptığığı kolpalığa acun göz yumarsa direk rtürk'e çökücek ordu kadar eş dost var ,geçen sene sahra berna olayında berna elendi ve eğer acun göz yumarsa kul hakkı yer bir daha iflah olmaz açık ve net.

Abi berna sahra olayini cat pat hatirliyorum dusun artik ama rasrasyonel bi tekme degilmis demekki ki hatirlamiyorum cok fazla. Eger yarin elenmezse hem dogukancilarin hem bernacilarin hemde hakancilarin ciddi reyting kaybina ugrayacaktir.

Bak tespitin çok güzel mesela hakanın o adada kulis prim veya benzeri kendince pazarlık yapmasını dile getiriyor bazıları üyeler çevre izleyiciler vs vs bilemem içini hakanın yaşamıyoruz adada,ama hakan her zaman barışçıl bir tiptir yani git adama küfür et 1 saat sonra yanına git hiç birşey olmamış gibi yaklaşır sana ..

Zoruma giden hakan evli biri, bende evliyim yaşım 32 hakanlan benim aramda fark yok 3 yaş var, ben orda olsam eşim beni izlese acayip utanır zoruma gider ailemde izliyor bu arada o hesap, yada eğer orda diskalifiye olayı gibi bir konu yoksa'ki yarın görücez bunui acun tv'ye şu görüntüyü neden yayınlıyor değilmi ? eee herşey reyting para demek.. para dünyada bu zamanda tanrı olmuş haşa ve kella..inş yarın ters bir köşedir bu olay ,eğer bozok orda direk kafa atıyorsa hakana elenmezse adayı cümleden basıyoruz haberin olsun .

• Son gülen iyi güler, bozok bu aralar çok şımardı bakalım sonu ne olacak. İlahi adalaet tecelli eder inş.

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    Dostum merve 200 tane de sembol alsa finalde sms e ciktigi an elenecek fanboylarla yurumez o iş. Avutmak gibi bir derdim yok arti o para biriktirme işine merve serenay ve anilin ergen fanlari bakiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet dedim nolcak?

Testin bittiyse uzaya bilirsin çünkü testine ihtiyacım yok sende kalsın.

Uzayabilirsin falan ne kadar ergence laflar ya...Sen bide hasan destekcisisin galiba azcik ornek al adamida uslupunu seviyeni dusurme bak adam ne dedi ben dicegim lafi gec soylerim cunku 10 dakika dusunurum kimseyi kirmamak icin ama sen napiyorsun kafa yiyen adama icimin yaglari eridi diyebilecek kadar zavallisin

Sms için şekilden şekile giren adama üzülecek değilim tabikide içimin yağları eridi.

• hadi ben yatıyom arkadaşlar. kas gelişimi için sporculara uyku şart.

yarın inş bozok abi diskalifiye olmaz. onun daha hakana vereceği çok ayar var
  • Her oyun sonunda anıran bozok,
    Kazandığı oyun sonrası bıçaklama, kesme, biçme hareketleri yapan turabi,
    Provoke eden Hakan(!)

• Fragmanı izledim bozogun diskalifiye olması lazım kaç oldu bu bozok ve turabi israf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 24 Mayıs 2015; 1:38:16 >
  • Görelim hadi karşısına Aslı Çakır ALPTEKİN,Süreyya AYHAN,Elvan ABEYLEGESSE,Nagihan KARADERE veya Gamze BULUT çıksın napıyo .......................
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino006

Yhaw sanki hepiniz polyanasınız ha bozok elendi hadi Survivorda zevk mi kalır adam atar kafasını geçer bozoğu sevmem ama adam seyir zevki veriyor izle geç sanki 500 bini sen alacaksın desteklediğin varsada at konseyde oyunu

Aynen. Bazıları abartıyor. Ulan sanki hakan babaları

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bozok yarin seve seve diskalifiye

Fragman ters köşe değilse dediğin doğru, bozoğun yaptıığı adamlık değil eğer bu yaptığığı kolpalığa acun göz yumarsa direk rtürk'e çökücek ordu kadar eş dost var ,geçen sene sahra berna olayında berna elendi ve eğer acun göz yumarsa kul hakkı yer bir daha iflah olmaz açık ve net.

Abi berna sahra olayini cat pat hatirliyorum dusun artik ama rasrasyonel bi tekme degilmis demekki ki hatirlamiyorum cok fazla. Eger yarin elenmezse hem dogukancilarin hem bernacilarin hemde hakancilarin ciddi reyting kaybina ugrayacaktir.

Bak tespitin çok güzel mesela hakanın o adada kulis prim veya benzeri kendince pazarlık yapmasını dile getiriyor bazıları üyeler çevre izleyiciler vs vs bilemem içini hakanın yaşamıyoruz adada,ama hakan her zaman barışçıl bir tiptir yani git adama küfür et 1 saat sonra yanına git hiç birşey olmamış gibi yaklaşır sana ..

Zoruma giden hakan evli biri, bende evliyim yaşım 32 hakanlan benim aramda fark yok 3 yaş var, ben orda olsam eşim beni izlese acayip utanır zoruma gider ailemde izliyor bu arada o hesap, yada eğer orda diskalifiye olayı gibi bir konu yoksa'ki yarın görücez bunui acun tv'ye şu görüntüyü neden yayınlıyor değilmi ? eee herşey reyting para demek.. para dünyada bu zamanda tanrı olmuş haşa ve kella..inş yarın ters bir köşedir bu olay ,eğer bozok orda direk kafa atıyorsa hakana elenmezse adayı cümleden basıyoruz haberin olsun .

abi tabiki herkesin ailesi var yazik gunah ya gizem falan ne dusunuyordur suan zaten ben direkt tv8i silerim listemden burayada en agir sekilde cizdiririm kendimi insallah diskalifiye olurda

• 
Sayfa: önceki 47454746474747484749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.