Şimdi Ara

Survivor All Star (4745. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Bozok patates diye bagirirken tahrik olmuyor muydu ? hakanda mi kafa atmaliydi ?

Orda bozok patates demeden önce hakan yine gönüllülere dönüp tahrik etmişti bozokta hadi lan patates demişti olayı bilmeden konuşma. Bozokta iyi kafa atmış ha içimin yağları eridi resmen...

Lan hakan o oyunda bagirarak seviniyordu ne tahrifigi orda bile patates diyerek bozok hakaret etti hakana hakan hic birsey yapmadi cunku adam gibi adam kafa yedigi halde ayip diyen bir adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Dostum orda hakan oyunu kazanip bagirdi havaya doğru birdaha izle bence anlayacaksin dedigimi

• bozogun diskalifiye olması oyunlardan 1 hafta falan işimize gelir. zaten hep zayıf diye onu seçiyorlar. #GoGönüllülerGo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 24 Mayıs 2015; 0:56:29 >
  • Homo erectus

Homo erectus (Latince’de "dik insan"), soyu tükenmiş insansı türüdür ve modern insanların (Homo sapiens) atası olduğu kabul edilir.

Homo erectus, insangillerin evrim sürecinde yeni bir türdür. Yaklaşık olarak 1,9 milyon yıl öncesinden 250 bin yıl öncesine kadar var olmuştur. Bu zaman dilimi, Pleistosen’in başlangıcından ortalarına kadar uzanır. Homo erectus’un fosil kalıntılarına ilk kez 1890’larda rastlandı; ancak o tarihlerde insan evrimi konusunda yeterli bilgi bulunmadığından bulunan her Homo erectus fosili ayrı insan türü olarak adlandırıldı. Günümüzde bu kalıntıların tümü Homo erectus olarak sınıflandırılır.

Bozok evrimini tamamlamamış primattır ilkel biridir

Survivor All Star Survivor All Star

Ergen kızlarımızın harçlıkları bitmiştir gün Hakoyu zirveye taşıma günü

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

quote:

Bozok patates diye bagirirken tahrik olmuyor muydu ? hakanda mi kafa atmaliydi ?

Orda bozok patates demeden önce hakan yine gönüllülere dönüp tahrik etmişti bozokta hadi lan patates demişti olayı bilmeden konuşma. Bozokta iyi kafa atmış ha içimin yağları eridi resmen...

Lan hakan o oyunda bagirarak seviniyordu ne tahrifigi orda bile patates diyerek bozok hakaret etti hakana hakan hic birsey yapmadi cunku adam gibi adam kafa yedigi halde ayip diyen bir adam

Şimdi mağduru oynayacak sms için o zamanda adam gibi adam de de görüyüm seni.

• Aynen anlamak istemiyor ozellikle buradaki bazi arkadaşlar ya duvara anlatıyoruz resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

şimdi sakin olarak bozok hakan olayını yorumluyorum...

faul yapan 1 kere hakan.... bozok kaleye giderken...

hakan önüne gecip bozoku engellemiş. direk kırmızı kart hakana olmalı...

bozok hakanı geçse kaleci ile başa başa kalacak...

acun burda bariz golü engellediği için. hakanı kırmızı kartla oyun dışına atmalı....

bu benim görüşüm...

acuna gözlük.....

Sakinlik sana mental olarak bir katkida bulunmamis

yandık desenize ....

survivor bitene kadar ...

mağduruzu oynarsınız.....

hakan hergün mağdurum mağdurum der gezer....

sms ler gelir....

Niye 2. cogul sahis konusuyorsun, herkesi kendin gibi birilerinin yamasi mi sandin? Amacim Hakana tapmak olsa Turabi omzuna bastirdiginda elenmesiyle ilgili yaygara kopartirdim, benim icin elenmemesi normaldi.

Ayni hareket bir kiz tarafindan Merveye yapilsa "elemezseniz kopruden atlarim" diyecek bir tipsin, cok bulanma yani

Simdi sakin olarak Bozok-Hakan olayiyla ilgili yorumuna tekrar baktim da sakinlik sana mental olarak hakikaten de katkida bulunmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bozok ne karaktersizmiş, adalar bırleşince hakanla sohbet ettıler, şimdi de hakana kafa atıyor. Herhalde hakandan yüz bulamayınca böyle çirkinleşti. Hakan sizler gibi turabının etrafında pervane olmaz.

Hocam son cümlende ciddi misin?
    Cunku benimz izlediğim survivorda Hakan adaya geldigindendir turabinin Etrafında pervane olmuştu ona yaranmaya çalışıyordu yüz bulamayınca geri çekilmişti

Allah aşkına ne zaman öyle bır olay oldu. Ada bırleşince 1 kere gitti o da doğu zorladı.

• Zaten gönüllüler fragmanda ağlar vaziyette.
    Ünlüler parkurda zaten sonunda atış yoksa alır.
    Bozok ta artık gidiceğini bildiği için geçenlerde yaptığı gibi biri ile kavga edip ya o ya ben gidiyim derdinde konseyde çok kasılıyordu artık.
    Bu yolu daha kolay görmüş olabilir o ergen kafası ile.
    Normalde fragmanda konsey görüntüleri olurdu hep bugüne kadar.
    Şimdi yok. Anlaşılan konseye gerek kalmamış olabilir.
    Gönüllüler kaybetti. Onlardan gideceği kesin zaten. Önceden uyarılan Bozok'ta fiziksel temas ile elenmiş olmalı.
    Yarın için olayları böyle bekliyorum.
    Sen Hako'yu Maydın yada Sero'mu sandın Hako ne tatlı için ağlar ne de yalandan acıtasyon yapar ühühüh
     Survivor All Star Survivor All Star Survivor All Star

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Homo erectus

Homo erectus (Latince’de "dik insan"), soyu tükenmiş insansı türüdür ve modern insanların (Homo sapiens) atası olduğu kabul edilir.

Homo erectus, insangillerin evrim sürecinde yeni bir türdür. Yaklaşık olarak 1,9 milyon yıl öncesinden 250 bin yıl öncesine kadar var olmuştur. Bu zaman dilimi, Pleistosen’in başlangıcından ortalarına kadar uzanır. Homo erectus’un fosil kalıntılarına ilk kez 1890’larda rastlandı; ancak o tarihlerde insan evrimi konusunda yeterli bilgi bulunmadığından bulunan her Homo erectus fosili ayrı insan türü olarak adlandırıldı. Günümüzde bu kalıntıların tümü Homo erectus olarak sınıflandırılır.

Bozok evrimini tamamlamamış primattır ilkel biridir

Güzel yazmışsında gitmiş bozokun en entel resmini koymuşsun

• Bozok, Hilmi ve Turabi ada hayatıma renk katıyor diyordu Hakan. Kafayı yiyince gök kuşağını görmüştür.

Bundan sonra dostunu düşmanını iyi seçsin. Sana her türlü pisliği yapan adamların yüzüne güler, ayaklarına giderden şamar oğlanı yaparlar seni.

İnsanın bir duruşu olur, olmazsa da bu durumlara düşersin.

•  Survivor All Star
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi sakin olarak bozok hakan olayını yorumluyorum...

faul yapan 1 kere hakan.... bozok kaleye giderken...

hakan önüne gecip bozoku engellemiş. direk kırmızı kart hakana olmalı...

bozok hakanı geçse kaleci ile başa başa kalacak...

acun burda bariz golü engellediği için. hakanı kırmızı kartla oyun dışına atmalı....

bu benim görüşüm...

acuna gözlük.....

Sakinlik sana mental olarak bir katkida bulunmamis

yandık desenize ....

survivor bitene kadar ...

mağduruzu oynarsınız.....

hakan hergün mağdurum mağdurum der gezer....

sms ler gelir....

Niye 2. cogul sahis konusuyorsun, herkesi kendin gibi birilerinin yamasi mi sandin? Amacim Hakana tapmak olsa Turabi omzuna bastirdiginda elenmesiyle ilgili yaygara kopartirdim, benim icin elenmemesi normaldi.

Ayni hareket bir kiz tarafindan Merveye yapilsa "elemezseniz kopruden atlarim" diyecek bir tipsin, cok bulanma yani

Simdi sakin olarak Bozok-Hakan olayiyla ilgili yorumuna tekrar baktim da sakinlik sana mental olarak hakikaten de katkida bulunmamis

yukardaki yorumlarıma 1 defa daha bakmanı tavsiye ederim...

okuduğunu zannedip. ama anlamadan bana yazman çok manidar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 24 Mayıs 2015; 1:04:06 >

• quote:

quote:

quote:

Bozok ne karaktersizmiş, adalar bırleşince hakanla sohbet ettıler, şimdi de hakana kafa atıyor. Herhalde hakandan yüz bulamayınca böyle çirkinleşti. Hakan sizler gibi turabının etrafında pervane olmaz.

Cunku benimz izlediğim survivorda Hakan adaya geldigindendir turabinin Etrafında pervane olmuştu ona yaranmaya çalışıyordu yüz bulamayınca geri çekilmişti

Allah aşkına ne zaman öyle bır olay oldu. Ada bırleşince 1 kere gitti o da doğu zorladı.

Serenayi turabiye yollamadı mı?
    Millete sence turabi nasıl biri diye zarf atıp bence iyi biri diye ters kose yapmaya çalışmadı mi?
    Röportajında ben bu adamla konusacam ben onu fi al koltuğunda yanında gormek istiyorum demedi mi
    Durmadan turabilerin oldugu yere gitmedi mi turabinin yemek masasında her dakka takılmadı mı?
    Adam adaya gelmeden once turabi benim adamda bana artistlik yapamaz diye atıp tuttu kendisi turabiye 'pervane' oldu yüz bulamayınca da gitti iste. Doğukan falan da zorlamadı onu ben gormedim oyle bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: Scayless

Sen Hako'yu Maydın yada Sero'mu sandın Hako ne tatlı için ağlar ne de yalandan acıtasyon yapar ühühüh
     Survivor All Star Survivor All Star Survivor All Star

hakonuz batsın be :) bozok diskalifiye olsun yada olmasın o kafayı atmışya içimin yağları eridi resmen iyi olmuş şerro hakana :) Bu yarışmayı kesinlikle KAZANAMAYACAK hakan. Kazanması için Hasanı devirmesi gerek.

• quote:

quote:

Olayi hatirlamadan konusmamaya ne dersin? Gokyuzunde Gonulluler takiminin silueti var herhalde ki bagirinca tahrik etmis oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Woshi

Survivor All Star

Bunu yeni gördüm :D

hacı 50 sayfadır bunu arıyodum,
    sesli güldüm:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Serenayi turabiye yollamadı mı?
    Millete sence turabi nasıl biri diye zarf atıp bence iyi biri diye ters kose yapmaya çalışmadı mi?
    Röportajında ben bu adamla konusacam ben onu fi al koltuğunda yanında gormek istiyorum demedi mi
    Durmadan turabilerin oldugu yere gitmedi mi turabinin yemek masasında her dakka takılmadı mı?
    Adam adaya gelmeden once turabi benim adamda bana artistlik yapamaz diye atıp tuttu kendisi turabiye 'pervane' oldu yüz bulamayınca da gitti iste. Doğukan falan da zorlamadı onu ben gormedim oyle bir sey

Serenayı hakan yolladı , dan sonrasını okunaya gerek bıle kalmadı. Kendınızden senaryo yazıp insanları karalamayın.

• 
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.