Şimdi Ara

Survivor All Star (4741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47394740474147424743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- BUNU YAPAMAZSIN BOZOK AYIP BOYLE BIE SEY YAPAMAZSIN COK YALNIS OLMAZ BOYLE BIR SEY

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın canlansa bari şu konu, şu an ölü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adettendir. Bye Bye Bozok
     Survivor All Star
  • TURABI IÇIN BANK FONU AÇSAK KIMLER DESTEK VERIR? 10 TL ASAGISI OLMAMAK UZERE BAGIS KABUL EDILEBILIR OLACAK.

• Bozok kafa atıp, birde itiyor . Eurovısıon ızlıyorum dıye yarısmayı yarı bıraktım önemli bır olay oldumu

• RUZGARIN KIZI
  • Sözünde duramayan egoist Maydın, Survivor tarihinde en büyük kazıkçı ve fırıldaktır aksini idda eden Survivor'ı at gözlükleri ile izliyordur.

Survivor zamanı ortadan kaybolan Maydın trolleri gibi laf salatası yapmıyorum kanıtlarla konuşuyorum.

1)https://goo.gl/7EyAOs

2)https://goo.gl/Tt3Q3q

3)https://goo.gl/89N8yB

4)https://goo.gl/Gzh54c

KONU KİLİT

• merve aydın 5 sembol oldu
  • Maydın Kıbrıs'taki ilk sms oylamasında elenecek muhtemelen. Hilmi, Hasan, Turabi, Anıl, Hakan, Serenay vs varken kendisinin oy potansiyeli yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Bu zamana kadar insanlık dışı hareketlere müsamaha gösterdiler, bundan sonra da gösterecekler. Alışın buna.

Neye alış kardeşim şakamısın ya siz böyle koyun olup herşey kabullendikçe daha çok beklersiniz bu ülkeden hayır gelmesini sende ama ben 100 liralık alıyorumcularla aynı zihniyettesin zaten elenmezse bozok bir daha izlemem survivor felan sadece hakan elenene kadar bakarım bu sene o da hakanın hatrına yoksa çöp bir yarışma
  • rüzgarın kızı 6 cı türcell sembolüde almış oldu....

en çok sembol alan yarışmacı merve aydın...

rekor mervede.....
  • gerçekler:

hakan doğuya sarılmak için koşuyor

bozok önüne çıkan hakana insafsızca kafa atıyor.

kafa atmakla kalmıyor 2 eliyle temas edip itekliyor.

sonuç:

bozok diskalifiye

olması gerekir.
  • Merve bugün begümü yendi hilmi ve hasana yenildi.Biz erkeklerin rakipleri ile kızların rakipleri bir değil yazınca suçlu oluyoruz.

Doğu bugün 4 te 4 yaptı atış olmasa Doğu istatistiklerde zirvede olacak

• Final'de hilmicem ile hasan olacak

hasan kazanacak

hatta yüzdeleri söyliyim:

hilmicem:41
    hasan:59

at fava bekle
  • Merve aydın 6.sembol vay be
  • harbiden ha sahra olmayınca ne kavga ne gürültü ne cok cansız bölüm oldu

• Bal gibi de izlersin, boş boş konuşup durma. Kabullenmeyip de ne yapacaksın ? Sen izlemedin diye Acun TV8'i mi kapatacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

gerçekler:

hakan doğuya sarılmak için koşuyor

bozok önüne çıkan hakana insafsızca kafa atıyor.

kafa atmakla kalmıyor 2 eliyle temas edip itekliyor.

sonuç:

bozok diskalifiye

olması gerekir.

Geçen sene ben bernayı sevmememe rağmen sahraya ufacık vurduğu için berna elendi ancak turabi hakanın omzuna tekme attı elenmedi ise bundada bozok elenmez ise çıldırırım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

cevap için teşekkür ederim. çok fazla bilgim olan bir konu değil ama bir süredir olayın fizyolojisini araştırıyorum. Turabi tarzı bir vucudu olup da hiç protein tozu kullanmadım diyen birini görmedim. teoride bunun mümkün olabileceğini söyleyen çok fazla kişi var. protein tozu ile kasların oluşma hızına ulaşmak protein tozu kullanmadan çok çok zor. turabinin birşeyler kullandığını ben de düşünüyorum. ama steroid konusnda soru işaretleri var bende..

Protein tozu mucize değil ki... Ben çok kullandım yemek yetiştiremediğimden, ahım şahım bir fark yaratmadı.Tozsuzda yapabilirsiniz o vücudu.anormal bir hacim yok zaten.turabinin olayı yarışma bitiminden sonra o kadar kısa sürede nasıl öyle toparlayıpta hacim aldı üstüne birde define kaldı?
    Yağsız kas kütlesi inşa etmek öyle kolay birşey değil.

Protein tozu, bcaa, glutamine, amino vs vs. Bunların çoğu yediğimiz yiyeceklerde var zaten.sadece branched chain amino acids(valin, lösin, izolösin) var mı yok mu hatırlamıyorum(sanırım vücutta sentezleniyordu) ama bunların hepsi uzun vadede etkili.
    Yapacaksanız pek aceleci olmayın derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulgar15

Merve bugün begümü yendi hilmi ve hasana yenildi.Biz erkeklerin rakipleri ile kızların rakipleri bir değil yazınca suçlu oluyoruz.

Doğu bugün 4 te 4 yaptı atış olmasa Doğu istatistiklerde zirvede olacak

Hasan reyize destek olan kesimin Doğukanada sahip çıkması lazım finali görmeli
  • 
Sayfa: önceki 47394740474147424743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.