Şimdi Ara

Survivor All Star (4742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47404741474247434744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berk dogan

şimdi sakin olarak bozok hakan olayını yorumluyorum...

faul yapan 1 kere hakan.... bozok kaleye giderken...

hakan önüne gecip bozoku engellemiş. direk kırmızı kart hakana olmalı...

bozok hakanı geçse kaleci ile başa başa kalacak...

acun burda bariz golü engellediği için. hakanı kırmızı kartla oyun dışına atmalı....

bu benim görüşüm...

acuna gözlük.....

Sakinlik sana mental olarak bir katkida bulunmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BUNU GERCEKLESTIRMEK ISTIYORUM ARKADASLAR

TURABI CAMKIRAN ADINA FAN ACICAZ TAMAMEN DESTEK AMACLI OLACAK VE TOPLANAN PARAYLA TURABI TURKIYEYE GELDIGINDE EGLENCE DUZENLICEZ

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• BEYLER MERVE GARANTILEDI MI SIMDI KIBRISI?

ERKEKLERDE KIM GARANTILEDI?

• Bu ünlüler kıbrısa sayıca üstün giderlerse büyük başaru bu erkeklerle herhalde gökhan keser umit karan fln olsaydı gönüllulerln işi zordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozok yarışma hırsıyla yaptığı için elenmez. Durduk yerde adada yapsaydı elenirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

rüzgarın kızı 6 cı türcell sembolüde almış oldu....

en çok sembol alan yarışmacı merve aydın...

rekor mervede.....

Ne dusunuyosun bozok olayinda merak ettim edit simdi okudum tamam diyecek bir sey bulamadim doguya dogru bagirsrak kosuyor la adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakancıyızHakancı -- 24 Mayıs 2015; 0:28:31 >
  • sembol oyununu kim kazandı lütfen biri söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

TURABI IÇIN BANK FONU AÇSAK KIMLER DESTEK VERIR? 10 TL ASAGISI OLMAMAK UZERE BAGIS KABUL EDILEBILIR OLACAK.

TURABİYİ HER KONUDA DESTEKLİYORUM.

ŞAMPİYON 3T
     Survivor All Star Survivor All Star

• bozok zidane gibi geçirmiş
  • Yarinki oyun sonu puzzle sanirim. Dogu ve Hakan en az 2 oyun kazanamazlarsa daha da final umit etmesinler

• MERVE AYDIN GARANTI KIBRISA MI GODIYOR ?

• eczaciniz kullanıcısına yanıt
    Satış danışmanı merve

• TURBO TURABIYI TUM YUREGI ILE DESTEKLEYENLER +

(Kibar fanboyları uzak dursun)

• Bozok bir Turabi degil acun icin
    Bu hareket kesin diskalifiye gerektirir
    Yarin Bozok yolcudur Abbas baglan durmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğerki yarın Hasan hakanı savunmayıp bozoğu savunursa hasana benden birdaha oy moy yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtul

MERVE AYDIN GARANTI KIBRISA MI GODIYOR ?

Tüm sembol alanlar en sonunda bir daha yarışacak, fazla sembolü olanlar yarışmada daha avantajlı olacak. Erkek ve kızlardan bir kişi gidecek sadece 1 kız 1 erkek değil.
  • Abi bakın 2-3 istisna haric buradaki Hakan fanlari Hasan abiyi deli gibi kıskanıyor burada laf atsalar forum tarafindan saldırıya uğrayacaklarını bilmeseler vallahi Hasan abiye de bir ton kulp takarlar.

Az gerçekçi olun Hakan her oyun oncesinde :

Bu hafta benim icin yeni bir başlangıçtır Farklı bir Hakan hatipoglu Göreceksiniz
    Sonuc : 0 çekti

Ben Kıbrıs'a gideceğim Merve'yi falan kullanıyorum bu yuzden
    1 tek sembol bile alamadı.son sembolü de alamaz iddia ediyorum.

Hasan'ı sorguluyorum turabi iyi biri bence. ardından benim turabiye tavrım net turabi aynı turabi ( survivor basından beri yaptigi en buyuk doneklik . Bir oraya gitti turabi bile bunu adam yerine koymadı istediğini bulamadı geri geldi.)

Takımı'ndaki herkese konseyde hakkım helal olsun . Anıl finale giderse haram olsun hakkım röportajda(konseyde bunu demese sonuna kadar hak verirdim ama yine çelişti kendiyle )

Berna bu saatten sonra bizi zerre ilgilendirmez ona sadece konseyde yazdigimiz kağıtta yer verebiliriz
    Bernaya sahip çıkalım

Bugünkü bolum : oraya gideceğiz ve onları gömeceğiz : Sıfır çekti

Allah askına savunmayın bana su adamı

Oyunlarda harikalar yarattı mı ? Kesinlikle hayır
    Ada yaşantısında aktif mi?Milletin açığını yakalamak,bir o tarafa bir bu tarafa git gel yapmak aktiflikse adanın en aktif kisisi .
    Bireysel sembolde bir sey yapabildi mi? Hayır yapamadı ve 2-3 kez yarısı bıraktı
    Bireysel dokunulmazlikta bir sey yapabildiniz?hayir yapamadı ve 2-3 kez yarısı bıraktı
    Adada dik bir duruş sergileyebildi mi? Kesinlikle sergileyemedi ona etmedik hakaret kufur bırakmayan tekme atan turabiye yanaşmaya çalıştı turabi gibi bir herif bile bunu istemedi. Onu savunan Hasan abinin açığını aramaya onu pis etmeye calisti yok iste turabi konusunda haksız diye laflar yaptı .

Peki soruyorum size simdi bu adam geldigindendir ağzından Kıbrıs'ı düşürmüyor Bu şahsiyet KİBRİSİ HAK EDECEK NE YAPTI? Elinizi vicdanınıza koyup soyleyin orada
    Hasan-Merve-Berna-Hilmicem hatta bu 5 para etmez turabi bile hakandan cok cok daha Kıbrıs'ı hak ediyor .

Az sus be Hakan , az susun be körü körüne her sacma olayda be Hakan'ı savunmaya calisan kardeslerim

• BOZOK GIDERSE SURVIBOR BENIM ICIN BITER
  • Yhaw sanki hepiniz polyanasınız ha bozok elendi hadi Survivorda zevk mi kalır adam atar kafasını geçer bozoğu sevmem ama adam seyir zevki veriyor izle geç sanki 500 bini sen alacaksın desteklediğin varsada at konseyde oyunu
  • Commandante12 kullanıcısına yanıt
    Oy gönderdiğin mi var la ?
    Bu kadar kolay yalan söylemeyi nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 47404741474247434744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.