Şimdi Ara

Survivor All Star (4733. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47314732473347344735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @Bjk1903

Her ne olursa durusunu ve insanligini bozmamak gerek

Hayır yerine göre davranmayı öğrenmeli insan. Survivor gibi efendiliğin prim yapmadığı bir yerde saygılı olmak sana saygısız kişilerin hakkını yemesinden başka bir olanak sağlamaz.

Saygı gördüğün yerde saygılı davranırsın. Karşıdan saygıyı edebi adabı göremiyorsan. Pençelerini çıkarmalısın. İşte iyi insanların böyle bir kötü özelliği var iyiliğin kazanacağına o kadar inanıyorlar ki o pençeleri bir türlü çıkarmayıp körleştiriyorlar. Sonra pençesiz bir şekilde iyi adam edebiyatı yapmaktan başta bir şey kalmıyor ellerinde. Dediklerimi anlaman biraz zor ama yinede genel olarak bir düşün.

• Ulan iyiki bi "kite" yaptin ha

Mervenin "Anladin mi ?" demesine ozendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozok beyin isminde meymenet yok .. Bozok diye isim mi olur arkadaş.. 40 küsur yaşında adam böğürüp duruyo.. o yaştaki birine hiç yakışmıyor kendisinden kaç yaş küçük çocuklara itaat etmesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

bu bozoğuda diskalifiye etmezse yuh artık. kafa atıyo resmen

Sen hiç kafa atma görmemişsin hayatında onun neresi kafa atmak.
  • Konsey gösterilmediğine göre şutlanmıştır.Aynı şey Berna zamanı da öyle olmuştu .
  • burası çoluk çocuk dolu da...
    eğer bozok diskalifiye edilmezse o zaman acun başına dert alır twitter ı ekşiyi vs....
  • envc1 E kullanıcısına yanıt
    Ozaman seninde deden oluyor doğru mu ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

quote:

Orijinalden alıntı: Sylviarnold

Diskalifiye İsteruuuuuuk

-Bozok'a ve Gönüllülere kafayı takmış olanlar

Aga oyun Doğukan ve Bozok arasında Boz oyunu kaybediyor ve bağırmaya başlıyor Hakan nerde ? Bozok'un dibinde !!! Lan Doğukan'ın yanına gitsene senin ne işin var Boz'un yanında ? Neyse oyundan diskalifiye olacak maalesef. Hakan zeki adamsın ama bunu sinsiliğe kullanıyorsun helal! sana paşam.

Dünyagöz

Hakan Doğukanin yanında hatta orda anil da var Bozok bağırıp üstüne yürüyor kafayı atıp ittiriyor

Dünyagöz

Survivor All Star

Hadi işine

• Hakan'ı da sevmiyorum, Bozoğu da

Biri hanzo
    Diğeri ne idüğü belirsiz kaypak

Bozok vurduysa iyi olmuş
    Biri sopa yedi, diğeri de şutlanır

• Benim Anlamadığım, 1 hafta ceza verir diyorsunuz ya. O zaman her önüne gelen birilerine tekme atsın kafa atsın, adamın umrunda mı 1 hafta ceza? Daha az yorulcak. En azından vurduğu için kendini cok rahatlatıcak değer yani. Sen böyle ceza verirsen kimse kimseden Korkmaz, kavganın kralı olur, efendi o yapıyo ama ben yapmam benim kişiliğim izin vermez diyen insanlar sürekli dayak yesin o zaman?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

MERVE AYDINI SEKSI BULAN ARTIYA ÇÖKSÜN.

Maydın ve seksilik

Ne kadar zıt kelimeler

• quote:

Orijinalden alıntı: GiveitFive

quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Hakan turabiye gücü yetmeyince bozoğa sardı ama acun bu yılanın numaralarını yemez

Adamsın bozok
     Survivor All Star Survivor All Star

Bozok'ta Heisenberg'e benziyor maşallah

şu odunu benzettiğin kişiye bak yazık ya. insanlığımdan utandım senin yüzünden.

• Bozok u son kez izliyoruz, çok bile kaldı

• Çalan şarkı Mirrors kimse sormadan Söyleyeyim dedim elbet biri sorar

• Bozogu savunan tiplere gercekten okadar aciyorumki insanlik harbiden ölmus ya. Bu adama her sey yapildi be tekme dedikodu ustune yurumeler hakkini yemeler tuttugu baliga laf etmeler en sonundada kafa... Keske gelmeseydin koca yurekli adam yoluna devam etseydin bu turkiyeye sen fazlasin adam kafa yiyor yine saygi diyor vallahi helal olsun ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

Beyler şu adamları ciddiye almayın basın blok u ciddiyim gündüz gelip trollüyorlar zaten bırakın takılsınlar

Fujishoro
    LorneMalvo
    XxX psycho mu ne öyle bir apaçi
    İssho
    berk doğan (şuan yok uyumuştur muhtemelen)

İşte hakancılar bu :D Hakanı tutuyorsan düzgünsün hakan karşıtıysan trollsün

Yok ya bu adamlar cidden boş yani %100 ikna oldum hakanlık bir durum yok ortada be (neyse etmicem küfür) herif duran adama kafa atıyor bir düşün bakalım normal mi cevap ver eğer azıcık beyninle düşünebiliyorsan ve insansan hadi kafa atmayı geçtim sen niye fiziksel temasta bulunuyorsun

• begüm tam bir hayal kırıklığı...amacı sahranın gitmesi ve adada takımının tek kız yarışmacısı kalmakmış..hasanı bıraktı, karşı grubun erkekleriyle fingirdeşiyor...garibim sahra twitterde gördüğüm kadarıyla hala şok yaşıyor...
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Pencelerini çıkarabilirsin onda sorun yok haksiz da sayilmassin ama edepsizlik yapana edebinle cevap verebilmek en doğrusu bence

• Bozok elenirse Survivor izlemeyi bırakırım. Ama kötü olan fragmana göre dokunulmazlık oyununu kaybediyoruz gibi.
  • dovakhin19 D kullanıcısına yanıt
    Dostum adamlar kavga etmiyor ki. Duran adama gidip kafayla müdahalede bulunuyor. Yavaş ya da sert müdahale var sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 47314732473347344735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.