Şimdi Ara

Survivor All Star (4734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.089.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47324733473447354736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan bir yarışma için canından olma -Bozok

Bu canavarların yanında bozoğa destek olalım arkadaşlar
     Survivor All Star

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serenay ve dogu aynı kafada düşünmeye başladılar ve hakanın tavırlarını cok begenmiyorlar. bu negatif enerjiyi hisseden hakan merve ve anilin yanına tekrar gitmeyi başladı. ne sacma sapan hareketler bunlar

• biri bi link atsın hele bizde izleyek man kafanın attığı kafayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

kac kere gomdun kafayi

Yaşın kadar

• Bozoğu sokakta görsem iftira atar linç ettiririm o kadar uyuzum .
  • Hasanın dediği süpriz ve Mervenin anladığı sürpriz + Hasan'ın arkasından konuşması.. Merve sen nasıl bir kızsın ya
  • BEYLER KAFA FELAN ATMIYOR ELLE İTTİRİYOR O KADAR DİKKATLİ İZLEYİN. ACUN BAŞKAN NE DEMİŞTİ İNSTAGRAMDA FUTBOL MAÇI GİBİ DÜŞÜNÜN SURVİVORU DEMİŞTİ BU DİSKALİFİYE OLAYLARINDA YANİ FUTBOLDA RAKİBİ İTTİRİRSEN SARI KARTTTIR O YÜZDEN BOZOK 1 HAFTA YOK CANIN SAĞOLSUN BOZOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

Dostum adamlar kavga etmiyor ki. Duran adama gidip kafayla müdahalede bulunuyor. Yavaş ya da sert müdahale var sonuçta

Diskalifiye olacak olsa zaten acun onu fragmana koymazdı. Bozok gözüm kapalıydı hakanı görmedim bağırıyordum dese yırtar yani.
  • Geçmiş olsun hasan abi. Sahra gitti yalnız kalır diyorduk öyle de oldu nitekim.
    Bozok un olayı şayet diskalifiye edilmezse çifte standart var demektir. Bir kere mimli bir adam Hasan a yaptıklarından dolayı sırf bu düşünülürse bile elenmesi lazım.

Onun dışında o elenmezse Berna survivor bittikten sonra acun medyaya çifte standart yapıldığı iddiasıyla dava açarsa kazanır.

Kıza yapılan haksızlığı düşünecek olursak (sudan sebepten elendigini düşünüyorum)Bozok 4 kere falan elenmeli.

• Bugun de benim doğum günüm la 30dk sonra bitecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

Orijinalden alıntı: gibikler

lan hakancı değildim hakancı olacam
    beni bilen bilir hakancı değildim
    halende değilim de
    neymiş hakan diskalifiye ettirmek istiyormuş milleti
    ulan bozok bütün sene boyunca böğürdü
    turabi cins cins adtı kesti biçti
    onlar yapınca sıkıntı yok
    hakan yapınca farklı düşünüyorsunuz
    azıcık adeletli olun

Helal hocam hakan karşıtı olman önemli değil şöyle insan gibi objektif bakabilmen yeter zaten

eyvallah sağolasın

bazen cidden anlıyamıyorum insanları

hakanın kafa yemesinden mutlu oluyorsa bi insan

söz bulamıyorum ben o kişiye

aynen hocam bunlar eleştirmeyi bırak insan değiller zaten yorumlarından belliydi ne kadar boş oldukları da neyse bunlar için ban yemeye değmez senide kutluyorum bu arada gerçekten hoşuma gitti bu hareketin

• envc1 E kullanıcısına yanıt
    Ahaha 15 yasında neidiğü belirsiz ergenlere vereck laf çok bende ama sen biraz sinirlenmişsin hava alda gel beynine (!) oksijen gitsin

• beyler boşa sevinmeyin en fazla oyundan diskalifiye ederler

• Şimdi şunu söylemek istedim Turabi'nin elenmemesi hiçbir şeyi değiştirmez, bu demek değil ki herkes Turabi gibi 3-4 kere uyarılacak...Acun çok net uyardı en ufak temas bile yasak diye eğer Bozok bu pozisyondan sonra elenmezse kendi lafını yemiş olacak. Birde pozisyon olarak bakarsak, Turabi ile Hakan'nın pozisyonunda oyunun sonunda direği ikisi de almaya çalışıyordu ve o anda gelişen bir şey oldu. Her ne kadar yanlışta olsa anlaşılır çünkü ikisi de kazanmak için sonuna kadar mücadele verdiler. Hakan Bozok pozisyonunda birincisi Bozok Doğukan'la yarışıyordu yani Hakan'nın olayla alakası yok ikincisi Bozok oyunu kaybetmiş yani Turabi olayında ki gibi direk kapma falanda yok oyun bitmiş ve sen takım arkadaşıyla kutlamaya gelen birine kendine hakim olamadan kafa atıyorsun omuzunla ittiriyorsun ve kesinlikle bilinçli olarak yapıyorsun. Bu pozisyonun uyarması olmaz arkadaşlar resmen bilinçli olarak kafa atıyor. Eğer Bozok diskalifiye edilmezse şahsen bu yarışmayı bir daha izlemeyeceğim. Ayrıca şunu da söylemek isterim. Hakan bu adada tek başına yaşayan bir insan sadece Serenay ve Doğukan'la muhabbeti var. Ama nedense herkesin derdi Hakan, herkes onun hakkında konuşuyor ve hemen hemen her olayı ona bağlamaya çalışıyorlar. Bugün Merve'nin Hakan hakkında yaptığı ithamı görmüşsünüzdür, resmen görmediği bilmediği bir olay hakkında o kesin öyle söylemiştir öyle düşünmüştür dedi(Serenay ve Doğukan'ı izleyip kesin şöyle düşünmüştür) yuh artık diyorum bu kadar da olmaz, ayıp diye bir şey var

• Oha begüm oha
  • Begüm'ün laflara bak. Bu kız harbi büyük satıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: emresk17

Dostum adamlar kavga etmiyor ki. Duran adama gidip kafayla müdahalede bulunuyor. Yavaş ya da sert müdahale var sonuçta

Diskalifiye olacak olsa zaten acun onu fragmana koymazdı. Bozok gözüm kapalıydı hakanı görmedim bağırıyordum dese yırtar yani.

o zaman halkı salak yerine koymuş olur en ufak mudahaleye diskalifiye diye basbas bagırıyo kaldı ki turabiyi de eleyememişti hiçbir sonuca şaşırmam
  • Begüm iyiki elenmemişsin dedi Bozok a. Yarın görücez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Ahaha 15 yasında neidiğü belirsiz ergenlere vereck laf çok bende ama sen biraz sinirlenmişsin hava alda gel beynine (!) oksijen gitsin

valla kardeşim kimin sinirlendiği belli bkz: 1 önceki mesajın

:) hadi yallah
  • 
Sayfa: önceki 47324733473447354736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.