Şimdi Ara

Survivor All Star (3657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36553656365736583659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem merve aydın hem gökhan, tüpermeni kıbrısta yendi, tüpermen turabi sms ile şampiyon oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Maydın bizzat ben Anılla finale yürümek istiyorum diyor. Bunu inkar edemezsin. Adada en çok muhabbet ettiği kişi de o.

Ama sorun şu ki biri deve biri cüce performansı gösteriyor. Tabi ki Anıl'ın performansı direkt olarak Merve'yi bağlamaz. Her şey performanta değil. Bunda da hemfikiriz.

Mübarek Anıl'ın performansı iyi değil. Bari kişiliği iyi olsun diyoruz. O da iyi değil.

Maydın niye takılıyor Anıl'la peki? Strateji veya arkadaşlık onu bilemeyiz. Ama illaki adada konuştuğun kişiyle ortak kişilik özellikleri barındırıyorsun ki onla konuşuyorsundur.

Anlamak istiyorsan anla. Benden de sana hoşçakal

hayır cevap vereceğim size.

merve aydın adaya geldiğinde gecen seneden yakın arkadaşı olan ahmet dursun vardı.

ahmetin takım arkadaşı pascal vardı. bunların yanına anıl ve almeda geldi 5 li sohbetleri başladı.

şimdi soruna cevabım şu. ahmet gitti almeda gitti. pascAL BERNAYA TAKILDI.

mervenin yanında kim vardı konsey gecesi merve ağlarken ona sarılan kimdi. anıldı.

merve anıla birlikte finale gidelim demesi kadar doğal ne olabilir.

en azından hakan gibi yapmıyor hakan bir tüpermene diyor finalde karşımda onu görmek istiyorum. birlikte finalde olalım.

sonra dönüyor diyorki ben doğukanla finalde olmak isityorum..

merve sadece anılla finalde olmak istiyorum dedi. ve yanında hep anıl vardı.

hakan ise herkesi sıra ile sayıyor. yarın bakalım kimle finalde olmak istiyecek merakla bekliyorum bu arada.

Burada Merve ile Anıl'ı konuşurken neden Hakan'la tüpermeni karıştırıyorsunuz. O konu hakkında bir iddia ve tez sürmüyorum. Beni hiç ilgilendirmez.

Daha önceki yorumlarda burası bireysel bir yarışmadır diyorsunuz. O zaman Anıl'la konuşma zorunluluğu olmaması gerekir. Şimdi de gelmiş diyorsunuz Anıl'la sohbet ediyorlar, o yüzden birlikte finale yürümek istiyorlar.

Maydın'a kırpaç mı vurdular zorla Anıl'la arkadaş olacaksın diye? Sizi de anlamak güç.

size anlatmakta çok güç.

napacaktı merve aydın rahibe teresa.mı olacaktı

kimse ile muhabet etme konuşma.

ben survivorun bireysel yarışma sonucta dememden siz bunumu anladınız.

bireysel yarışmada başarılı olursan dikkatleri üzerine daha ciddi bir şekilde çekersin,

tabikide ada yaşantında iyi olmalı bunda hem fikiriz.

merve aydının yaptığı şu. ayağı alcıda olan sohbet ettiği kişinin morelini yükseltmek için senle finalde olmak isterim diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

Ya Hakan'ın Turabi'ye yanaşmasını hala eleştirebiliyorsunuz ya bir şey diyemiyorum.

Kardeşim Turabi tonca laf salladı Hasan'ın da Hakan'ın da arkasından. Bunların çoğundan Hasan dahi haberdar değilken 2.5 ay farklı adalarda kaldıkları Hakan nasıl haberdar olsun ? Turabi ile sürekli tartışma halindelerdi. Sonra adalar birleşti, Turabi kendi köşesinde takılan, spor yapan, kendisine laf gelince cevap veren ama tartışmalara girmeyen biri olduğunu gördü. Eeee adam ne düşünecekti doğal olarak Turabi böyleyken ben niye bununla kavgalıyım diye düşünecekti. Ayrıca Turabi Hakan ile sorunlarını çözer ama muhtemelen oy potansiyeli daha yüksek olan Anıl ergeni ile takılır.

Hasan konseyde demedi mi? Turabi efendi de kabul etmedi mi evet ben yüzüne de soyluyorum ama diyerek ? Kusura bakma kardes siz tutturmussunuz bir Hakan Hakan diye burada onu haklı çıkartmak icinde bahane aramayın. Turabi gibi bir insan(!) ile o kadar laf hakaret yiyip Arasını düzeltmeye çalışmasının bir açıklaması olamaz.
    Şu son haftadan sonra acik acik söyleyebiliyorum ki TURABİ VE HAKAN KAFA YAPISI,PLANCIKIK,CIKAR İLİŞKİLERİ OLARAK BİRBİRİNİN AYNİSİDİR. Hakan ondan daha terbiyeli ve 1 tık daha duzgun.
    Ister kabul edin ister etmeyin bir Allah'ın kulu bana burada Hakan'ın turabi ile olan son olaylarını savunmasın.

Ben Hakanı tutmuyorum kardeşim Hasanı tutuyorum, öyle Hakanı savunma ya da hataları temizleme derdinde değilim. Tarafsızca yorumumu yaptım sadece, son zamanlarda Hakan'ın hareketleri hoşuma gitti o ayrı mesele (Turabi olayı hariç.). Ayrıca Hakan Turabinin ona söylediği lafları biliyor, kendi de kaç kere Turabiye laf attı. Sadece Turabinin laflarının ağırlığını bilmiyor. Yoksa rekabet içinde olduğun birinin senin arkandan bir şeyler konuştuğunu mutlaka bilirsin, çünkü kendin de konuşuyorsun. Bunu bilmemek aptallık olur zaten.

• Anıl hakkında ekşide gördüm:

zengin çocuğudur.

cv'sine bakıyorsun elle tutulur 1 tane özelliği yok. özel üniversitelerde okumalar, pahalı hobiler, pahalı diyetisyenler ve hocalar sayesinde verilmiş 20 küsür kilo ve motorsiklet yarışçılığı.

ha bu arada motorsiklet yarışçısı denildiğine bakmayın, 600cc'de c sınıfındaki başarısı nedeniyle b sınıfına yükselmiştir. amerikadan özel hocalar, türkiye'deki en iyi mekanikçilerden destek alarak.

survivor'da sürekli sms 1.si olmasını sorguluyordum, gerçekten ergen kızlar mı bu kadar oy atıyor diye. meğer babası atıyor/attırıyormuş bu sms'leri, türkiye'de akrabası dahi olmayan pascal mı geçecek sms'de bu çocuğu yoksa hırsına ve azmine herkesin gıcık olduğu merve aydın mı? belki doğukan zorlar diyordum, barış manço'nun hatrına.

babasının firması yukarıda defalarca yazılmış ben de link vereyim tam olsun:http://www.tetiktur.com.tr/

• lunhker kullanıcısına yanıt
    Üstteki yazım sanadır kurubiyeci arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 15:50:48 >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    paris ödülünü Turabi tek başına aldı mervecikle gökhancıkı tek başına yendi üstüste koyup onlarıda söyle :)
  • Su adaya gidip hasana yumruk aticam sonra bana uslubun cok yalnis diğecek Hhahahahahaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anasını satıyım son bölüm full Hakan'a sallayış ile geçti.

Abi bunlar ne rezil insanlar ya adam 2 oyun oynadı kaybetti diue mi yenildiniz

Pascal 3te 0 mı ne aynı şekilde Anıl atış bile kulalnamadı garibim,

Hakan 1-2 oyun aldığı zaman da Pascal 0 çekiyordu keza Anıl

Ulan nasıl bir algı yönetimi var,Hakan yorumları olsun ada yaşantısı olsun çok yumuşak yemin ediyorum

Orada başta Anıl ergeni olmak üzere çok ciddi kavga ederdim ben.
    er meydanı kıbrıs finalidir survivorda yarışan herkesin hayali finaldir

hem gökhan hem merve aydın, tüpermeni kıbrıs finalinde tokat manyağı yaptı,

paris ödülü herhangi bir ödül oyunudur unutulur ama kıbrıs finali asla unutulmaz hele ki oyun 2-0 tüpermen lehine iken bir bayan yarışmacı olan merve 3-2 yenerse bu final asla ama asla unutulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Hasan'ın yanındakileri karaktersiz ilan etmişsin. Ancak Hakan iletişim kurmak istiyor diye Turabi bir anda karakterli olmuş.

Ben sana soruyorum Serenay çok mu karakterli ? Oflaz çok mu karakterliydi ? Doğu bile artık Hakan'ı çözmüş, samimi bulmuyorum dedi bağları kopardı.

Yine kendi çektiğiniz yerlere götürüyorsunuz yorumları ulan önce bir oku sonra konuş ben turabiye felan karakterli mi dedim hiç haz etmem hatta 10 kere ilk başta yanlış yaptığını söyledim hakana ancak olanları gördükçe başka şansı yoktu ayrıca turabi karaktersizdir serenay apaçidir merve de 0 performans ben bunları savunmuyorum muhalif olucam diye ne konuşacağınızı şaşırdınız elbette ki hakanın eksileri olacaktır ancak kimse kusursuz değildir misal sen gitsen oraya başından sonuna kadar aynı kalman imkansız maval okuma burda bir adamın yanlışlarının olması haklı olmadığını göstermez

Ya kardesim birak forumsallayicisini survivor basladiginda burda ol hakan firtinasi esecek yine forumda dun oldugu gibi simdi 12 13 yasindaki arkadaslarimiz okuldan dondu cekilmez buralar

Aynen hocam türkiyenin abartmıyorum %70 i aptaldır o kadar çok gereksiz,boş ve oksijen israfı insan var ki okulda kızlar bile anıl çok yakışıklı diye dolaşıyor gerçekten banada çok oldu herkese karşı tek kaldım haklı olduğumu bile bile haksız damgası yedim onun için hakanla kendimi çok özdeşleştiriyorum geçen senede tolga karel böyleydi çok üstüne gelmişlerdi ancak beklediğim gibi çıkmadı tam fakat hakan gerçekten adam gibi adam

Sen kimsin ki Bu ülkenin %70ine hakaret edecek haddi buluyorsun kendinde?
    Yoldan gecen 10 kisiyi çevirip 7 sine siz aptalsiniz diyebilir misin ? Buradan sallamak kolay tabii ki . Kendince Allah bilir sen o %30un içindeki elit insanlardan birisindir

Yavrum %70 yuru beeeeee

Birkaç mesaj once forumu liseliler basıyor bu saatte diyip yazdığınız Cümleye bakar misiniz ? Yavruuum ne oluyor nasıl bir insansınız siz ? Terbiyesizlik yapmayin benimle konuşacaksanız nasıl ben size cevap yazarken duzgun yazıyorum kelimelerime dikkat ediyorsam siz de aynısını yapmak zorundasınız. Işinize gelmeyince boyle seyler yazmayın lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Su adaya gidip hasana yumruk aticam sonra bana uslubun cok yalnis diğecek Hhahahahahaj

hasana değil yumruk atmak kafasına balyozla vur ambulansta uslup be kardeşim der büyük bir oyuncu. hiçbir erkek bu kadar sakin kalamaz hiçbir ADAM bu denli yumuşak olamaz olmamalı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

Su adaya gidip hasana yumruk aticam sonra bana uslubun cok yalnis diğecek Hhahahahahaj

Sen onu bırakta davşan, adam değil diye atıp tuttuğu adamla şimdi yanaşacak R ci cücük arkadaş hakkında ne düşünüyorsun onu söyle
    Senin erkek adam anlayışın Bozok ise ben almayayım kardeş. Bu arada Hasan o tartışmada nerede geri çekildi ? Dimdik durdu Bozok'un karşısında, gram kıpırdamadı adam.
    Yok yani sen ne yapmasını bekliyorsun, onu söyle bana. Pata küte dalsın mı Bozok'a ? Ana avrat küfür mü etsin ?
  • Barzo Turabi kekosuna yalakalanmaya başlayan Kulisçi Hakancılar türemiş.
  • O üslupla ağlattı Kurabiye'yi ama gurban olayım, gurban olayım diye kaçtı.Ha yumrukta atarda böylesi daha zevkli oluyor demek ki adam için
  • hasanı korumak için olayı bambaşka yerlere getirmişin :) . gerek yok bunlara . bak dostum şimdi . kendinden pay biç konuyu uzatmayalım . düşün sana biri geldi ağzına doğru olabildiğince bağırıyor ne yaparsın ? . yada baban ne yapar ? abin kardeşin ? ne yapar. bunun cevabını verirsen sonuca ulaşmış olacağız diye düşünüyorum .
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Hasan'ın yanındakileri karaktersiz ilan etmişsin. Ancak Hakan iletişim kurmak istiyor diye Turabi bir anda karakterli olmuş.

Ben sana soruyorum Serenay çok mu karakterli ? Oflaz çok mu karakterliydi ? Doğu bile artık Hakan'ı çözmüş, samimi bulmuyorum dedi bağları kopardı.

Yine kendi çektiğiniz yerlere götürüyorsunuz yorumları ulan önce bir oku sonra konuş ben turabiye felan karakterli mi dedim hiç haz etmem hatta 10 kere ilk başta yanlış yaptığını söyledim hakana ancak olanları gördükçe başka şansı yoktu ayrıca turabi karaktersizdir serenay apaçidir merve de 0 performans ben bunları savunmuyorum muhalif olucam diye ne konuşacağınızı şaşırdınız elbette ki hakanın eksileri olacaktır ancak kimse kusursuz değildir misal sen gitsen oraya başından sonuna kadar aynı kalman imkansız maval okuma burda bir adamın yanlışlarının olması haklı olmadığını göstermez

Ya kardesim birak forumsallayicisini survivor basladiginda burda ol hakan firtinasi esecek yine forumda dun oldugu gibi simdi 12 13 yasindaki arkadaslarimiz okuldan dondu cekilmez buralar

Aynen hocam türkiyenin abartmıyorum %70 i aptaldır o kadar çok gereksiz,boş ve oksijen israfı insan var ki okulda kızlar bile anıl çok yakışıklı diye dolaşıyor gerçekten banada çok oldu herkese karşı tek kaldım haklı olduğumu bile bile haksız damgası yedim onun için hakanla kendimi çok özdeşleştiriyorum geçen senede tolga karel böyleydi çok üstüne gelmişlerdi ancak beklediğim gibi çıkmadı tam fakat hakan gerçekten adam gibi adam

Sen kimsin ki Bu ülkenin %70ine hakaret edecek haddi buluyorsun kendinde?
    Yoldan gecen 10 kisiyi çevirip 7 sine siz aptalsiniz diyebilir misin ? Buradan sallamak kolay tabii ki . Kendince Allah bilir sen o %30un içindeki elit insanlardan birisindir

Yavrum %70 yuru beeeeee

Birkaç mesaj once forumu liseliler basıyor bu saatte diyip yazdığınız Cümleye bakar misiniz ? Yavruuum ne oluyor nasıl bir insansınız siz ? Terbiyesizlik yapmayin benimle konuşacaksanız nasıl ben size cevap yazarken duzgun yazıyorum kelimelerime dikkat ediyorsam siz de aynısını yapmak zorundasınız. Işinize gelmeyince boyle seyler yazmayın lutfen

Takılıyorum bro alındıysan ozur dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Anıl hakkında ekşide gördüm:

zengin çocuğudur.

cv'sine bakıyorsun elle tutulur 1 tane özelliği yok. özel üniversitelerde okumalar, pahalı hobiler, pahalı diyetisyenler ve hocalar sayesinde verilmiş 20 küsür kilo ve motorsiklet yarışçılığı.

ha bu arada motorsiklet yarışçısı denildiğine bakmayın, 600cc'de c sınıfındaki başarısı nedeniyle b sınıfına yükselmiştir. amerikadan özel hocalar, türkiye'deki en iyi mekanikçilerden destek alarak.

survivor'da sürekli sms 1.si olmasını sorguluyordum, gerçekten ergen kızlar mı bu kadar oy atıyor diye. meğer babası atıyor/attırıyormuş bu sms'leri, türkiye'de akrabası dahi olmayan pascal mı geçecek sms'de bu çocuğu yoksa hırsına ve azmine herkesin gıcık olduğu merve aydın mı? belki doğukan zorlar diyordum, barış manço'nun hatrına.

babasının firması yukarıda defalarca yazılmış ben de link vereyim tam olsun:http://www.tetiktur.com.tr/

yanlış tetik tur adresi veriyorsun..

anılın babasının şirketi sefaköyde küçük çekmece yani. bu kadar büyük değil. normal bir turizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

hasanı korumak için olayı bambaşka yerlere getirmişin :) . gerek yok bunlara . bak dostum şimdi . kendinden pay biç konuyu uzatmayalım . düşün sana biri geldi ağzına doğru olabildiğince bağırıyor ne yaparsın ? . yada baban ne yapar ? abin kardeşin ? ne yapar. bunun cevabını verirsen sonuca ulaşmış olacağız diye düşünüyorum .

Yarışmadaysan hiç bir halt yiyemezsin.O yüzden bende tahriklere gelmezdim.Ha zaten vuramayacakken sahteden üstüne yürümek senin erkeklik tanımınsa , zaten sahte erkek tutuyorsun demektir ki öyle zaten Kameraya asıl oynamak budur.Zaten sahte olmasa hayatta yüreyebilir mi Hasan'a.2 sn de geberteceğini biliyor Hasanın.

Aldın mı cevabını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 16:07:24 >

Sen ne yapmasını bekliyorsun onu söyle bana. Bozok denen gereksiz herifin çenesine bir tane oturtsa diskalifiye olacak, ondan sonra Hasan adamdır diyeceksiniz. O durumda ben Hasan'a adam değil, aptal derim. Bozok için olası bir Survivor finalinden olup, kendisini düşman belleyen gereksizleri de mutlu etmiş olacak çünkü.

Bu arada sen Kurabiye fanısın sanırım, seninle Hasan'ı konuşmak gibi bir yanlış yapıyorum şu an.
    Senin eleman da habire maske değiştiriyor, şu sıralar uslu çocuk modunda. Bakalım daha ne kadar kıvırtacak, bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTaxman -- 5 Mayıs 2015; 16:03:26 >
  • 
Sayfa: önceki 36553656365736583659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.