Şimdi Ara

Survivor All Star (3656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36543655365636573658
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

survivoru izlerken +20ler alan hakan neden bu saatlerde eksi tutuluyor

Okul cikisi malum liseliler cikiyor bu saatte :D

Sende yeni geldin ? Yoktun yarım saat önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Issho

quote:

Eksileyin eksileyin okuldan ciktiniz yaziyosunuz hunharca, aksama has tayfa gelince kacicaksiniz dun bitane yorum atan yoktu bu tiplerden etraf bosalincami fikirlerinizi paylasiyosunuz

Ben tam 2 gün önce bunun aynısını hakancılara söylediğimde. Yia bu saatte ergenler olmuyo rahat rahat yaziyoz xD diye cevap veriyordunuz.

Hadi goster attigim yorumu oyle bisey demedim ben ayrica lafim sana degildi bro sen dun fikirlerini paylasiyodun gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Hasan'ın yanındakileri karaktersiz ilan etmişsin. Ancak Hakan iletişim kurmak istiyor diye Turabi bir anda karakterli olmuş.

Ben sana soruyorum Serenay çok mu karakterli ? Oflaz çok mu karakterliydi ? Doğu bile artık Hakan'ı çözmüş, samimi bulmuyorum dedi bağları kopardı.

Hahahahhaa güzel yazmışsın.Bir artı az gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 15:42:47 >

• Merve aydın hiç samimi değil. Herkese sinsi diyor kendi en büyük sinsi. Konseyde sinsi sinsi gülüşleri falan çok itici. Önce hakan yüzünden kaybettik diyip sonra hakanın bu takıma katkısı yok diyen biri sonuçta.

Belkide oyunlarda en başarılı kız ama bu iticiliğinden dolayı hiç bir zaman yüksek sms alamayacak. Biraz düzgün dursaydı geçen sene o performansla 1.ci olurdu zaten.

Anıla falan hiç değinmiyorum Doğukan'a sen iyi birisin diyip arkasından adam değilsin diyen biri. Turabi den bile daha kötü bir insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

quote:

quote:

Her girdigimde dh forumami bakmam gerek dostum suan isyerindeyim bosum bi girip bakayim dedim ozel hayatimida yazayim yani illa

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Bu anıl bir insan ne kadar karaktersiz olabilir? bu çocuk kadar.

bu ne çiğlik bu ne sığlık yahu. hiçbir şeye saygısı yok. ne yaşa ne tecrübeye ne emeğe ne insan ilişkilerine.. anca dedikodu yapıyor. sürekli sahte sahte hakan'ı kötülüyor. zeka seviyesinin düşüklüğü karakterine yansımış bir zat

Herkes eksilemiş sus bence

Asıl seni eksilemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Maydın bizzat ben Anılla finale yürümek istiyorum diyor. Bunu inkar edemezsin. Adada en çok muhabbet ettiği kişi de o.

Ama sorun şu ki biri deve biri cüce performansı gösteriyor. Tabi ki Anıl'ın performansı direkt olarak Merve'yi bağlamaz. Her şey performanta değil. Bunda da hemfikiriz.

Mübarek Anıl'ın performansı iyi değil. Bari kişiliği iyi olsun diyoruz. O da iyi değil.

Maydın niye takılıyor Anıl'la peki? Strateji veya arkadaşlık onu bilemeyiz. Ama illaki adada konuştuğun kişiyle ortak kişilik özellikleri barındırıyorsun ki onla konuşuyorsundur.

Anlamak istiyorsan anla. Benden de sana hoşçakal

hayır cevap vereceğim size.

merve aydın adaya geldiğinde gecen seneden yakın arkadaşı olan ahmet dursun vardı.

ahmetin takım arkadaşı pascal vardı. bunların yanına anıl ve almeda geldi 5 li sohbetleri başladı.

şimdi soruna cevabım şu. ahmet gitti almeda gitti. pascAL BERNAYA TAKILDI.

mervenin yanında kim vardı konsey gecesi merve ağlarken ona sarılan kimdi. anıldı.

merve anıla birlikte finale gidelim demesi kadar doğal ne olabilir.

en azından hakan gibi yapmıyor hakan bir tüpermene diyor finalde karşımda onu görmek istiyorum. birlikte finalde olalım.

sonra dönüyor diyorki ben doğukanla finalde olmak isityorum..

merve sadece anılla finalde olmak istiyorum dedi. ve yanında hep anıl vardı.

hakan ise herkesi sıra ile sayıyor. yarın bakalım kimle finalde olmak istiyecek merakla bekliyorum bu arada.

Burada Merve ile Anıl'ı konuşurken neden Hakan'la tüpermeni karıştırıyorsunuz. O konu hakkında bir iddia ve tez sürmüyorum. Beni hiç ilgilendirmez.

Daha önceki yorumlarda burası bireysel bir yarışmadır diyorsunuz. O zaman Anıl'la konuşma zorunluluğu olmaması gerekir. Şimdi de gelmiş diyorsunuz Anıl'la sohbet ediyorlar, o yüzden birlikte finale yürümek istiyorlar.

Maydın'a kırpaç mı vurdular zorla Anıl'la arkadaş olacaksın diye? Sizi de anlamak güç.

• Beyler bu nedir ya :D Beyaz Futbol Survior gibi oylama yapıp aralarından birini yolluyolar hahaha.Reyting için iyice varya ahhaha.:D
    http://beyazgazete.com/video/webtv/televizyon-40/derin-futbol-da-konsey-heyecani-izle-438097.html

• quote:

Orijinalden alıntı: azon-abros

ANIL daha adam diyen -
    TURABİ daha adam diyen +

Ikiside adam degil diyen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

merve aydın'ı sevmeyenler olabilir ama performansına istatistiğine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum,özellikle 2010 şampiyonu mOflazı görünce mAydın survivor tarihinin en başarılı bayan yarışmacısıdır
    bu sezon sembol oyunlarında en çok final oynayan kız,sembol oyunlarında sonradan açıldı ve 3tane sembol aldı bundan sonra artık kızlara kolay kolay sembol vermez çoğunu toplar
    bireysel dokunulmazlık oyunlarında açık ara önde herkesi yeniyor hemen hemen bütün bireysel dokunulmazları kazandı
    geçen yıl kıbrıs finalini unutmayın, tüpermen 2-0 öndeydi 1 sayı daha alsa merve aydın eleniyordu ama merve aydın arka arkaya 3 sayı alarak tüpermeni 3-2 yendi bunu hiçbir bayan yarışmacı yapamaz hatta hakan bile yapamaz,
    tüpermen neden konseyde kağıtlara merve aydın yazıyor sanıyorsunuz geçen yıldan 3-2 maçının kuyruk acısı var da ondan

bu yıl finali görecek ilk bayan yarışmacı merve aydın olacaktır daha sonra da berna

kıbrıs finali
    tüpermen:2
    merve aydın:3

finalde merve ile gökhan varsa turabi nasıl şampiyon oldu

• lunhker kullanıcısına yanıt
    Evet Hasan oynuyor.
    Önceki Survivor ile beraber toplamda 170 gün oldu, nasıl bir oyuncuysa 170 gün boyunca aynı sakinliği koruyabiliyor.
    Arkadaşım adamın karakteri bu, kabul edin artık.
    Eğer oynuyorsa Hasan Türkiye'nin en başarılı oyuncusu bence. Çünkü o şartlarda, etrafında bir sürü çirkef varken sakin numarası yapmak meziyet ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

quote:

quote:

Hasan'ın yanındakileri karaktersiz ilan etmişsin. Ancak Hakan iletişim kurmak istiyor diye Turabi bir anda karakterli olmuş.

Ben sana soruyorum Serenay çok mu karakterli ? Oflaz çok mu karakterliydi ? Doğu bile artık Hakan'ı çözmüş, samimi bulmuyorum dedi bağları kopardı.

Yine kendi çektiğiniz yerlere götürüyorsunuz yorumları ulan önce bir oku sonra konuş ben turabiye felan karakterli mi dedim hiç haz etmem hatta 10 kere ilk başta yanlış yaptığını söyledim hakana ancak olanları gördükçe başka şansı yoktu ayrıca turabi karaktersizdir serenay apaçidir merve de 0 performans ben bunları savunmuyorum muhalif olucam diye ne konuşacağınızı şaşırdınız elbette ki hakanın eksileri olacaktır ancak kimse kusursuz değildir misal sen gitsen oraya başından sonuna kadar aynı kalman imkansız maval okuma burda bir adamın yanlışlarının olması haklı olmadığını göstermez

Ya kardesim birak forumsallayicisini survivor basladiginda burda ol hakan firtinasi esecek yine forumda dun oldugu gibi simdi 12 13 yasindaki arkadaslarimiz okuldan dondu cekilmez buralar

Aynen hocam türkiyenin abartmıyorum %70 i aptaldır o kadar çok gereksiz,boş ve oksijen israfı insan var ki okulda kızlar bile anıl çok yakışıklı diye dolaşıyor gerçekten banada çok oldu herkese karşı tek kaldım haklı olduğumu bile bile haksız damgası yedim onun için hakanla kendimi çok özdeşleştiriyorum geçen senede tolga karel böyleydi çok üstüne gelmişlerdi ancak beklediğim gibi çıkmadı tam fakat hakan gerçekten adam gibi adam

Sen kimsin ki Bu ülkenin %70ine hakaret edecek haddi buluyorsun kendinde?
    Yoldan gecen 10 kisiyi çevirip 7 sine siz aptalsiniz diyebilir misin ? Buradan sallamak kolay tabii ki . Kendince Allah bilir sen o %30un içindeki elit insanlardan birisindir

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Şikayet ettim ben. Arkadaşın çok sivri bir üslubu var.
  • Hasan oynuyor diyenler ağır kurabi fanıdır,açın şu gözlerinizi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

quote:

quote:

quote:

Yine kendi çektiğiniz yerlere götürüyorsunuz yorumları ulan önce bir oku sonra konuş ben turabiye felan karakterli mi dedim hiç haz etmem hatta 10 kere ilk başta yanlış yaptığını söyledim hakana ancak olanları gördükçe başka şansı yoktu ayrıca turabi karaktersizdir serenay apaçidir merve de 0 performans ben bunları savunmuyorum muhalif olucam diye ne konuşacağınızı şaşırdınız elbette ki hakanın eksileri olacaktır ancak kimse kusursuz değildir misal sen gitsen oraya başından sonuna kadar aynı kalman imkansız maval okuma burda bir adamın yanlışlarının olması haklı olmadığını göstermez

Ya kardesim birak forumsallayicisini survivor basladiginda burda ol hakan firtinasi esecek yine forumda dun oldugu gibi simdi 12 13 yasindaki arkadaslarimiz okuldan dondu cekilmez buralar

Aynen hocam türkiyenin abartmıyorum %70 i aptaldır o kadar çok gereksiz,boş ve oksijen israfı insan var ki okulda kızlar bile anıl çok yakışıklı diye dolaşıyor gerçekten banada çok oldu herkese karşı tek kaldım haklı olduğumu bile bile haksız damgası yedim onun için hakanla kendimi çok özdeşleştiriyorum geçen senede tolga karel böyleydi çok üstüne gelmişlerdi ancak beklediğim gibi çıkmadı tam fakat hakan gerçekten adam gibi adam

Sen kimsin ki Bu ülkenin %70ine hakaret edecek haddi buluyorsun kendinde?
    Yoldan gecen 10 kisiyi çevirip 7 sine siz aptalsiniz diyebilir misin ? Buradan sallamak kolay tabii ki . Kendince Allah bilir sen o %30un içindeki elit insanlardan birisindir

Yavrum %70 yuru beeeeee

• Hakan sayesinde yüz bulan Turabiciler yine dadanmamaya başlamış.Onlara cevabım.

Hasan Baba adamdır.nettir.Popoya popo der.Bazıları gibi bu iyiymiş, bu kötüymüş diye devamlı dolap beygiri gibi dönüp, sizin tabirinizle R ye takmaz.Şimdi benim R yoktum diyen çakma delikanlıların R lerini gülerek izliyoruz efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samson61 -- 5 Mayıs 2015; 15:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

beyler?
    https://store.donanimhaber.com/dc/55/66/dc5566b04e623c341810cde14816eec3.JPG
     Survivor All Star

Pascal wtf wtf

Pascal eleneecek confirmed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sen şimdiye kadar hasandan başka öyle bir erkek (adam) tanıdınmı ? 1 karış ötesinde başka bir erkek bağırcak geri çekilecek uslup diyecek ? . cümleyi yazarken utandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

beyler?
    https://store.donanimhaber.com/dc/55/66/dc5566b04e623c341810cde14816eec3.JPG
     Survivor All Star

PASKALI BATTANİYECİLERE YEDİRMEYİZ.

• 
Sayfa: önceki 36543655365636573658
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.