Şimdi Ara

Survivor All Star (3655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
150.983
Cevap
277
Favori
3.090.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36533654365536563657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Maydın bizzat ben Anılla finale yürümek istiyorum diyor. Bunu inkar edemezsin. Adada en çok muhabbet ettiği kişi de o.

Ama sorun şu ki biri deve biri cüce performansı gösteriyor. Tabi ki Anıl'ın performansı direkt olarak Merve'yi bağlamaz. Her şey performanta değil. Bunda da hemfikiriz.

Mübarek Anıl'ın performansı iyi değil. Bari kişiliği iyi olsun diyoruz. O da iyi değil.

Maydın niye takılıyor Anıl'la peki? Strateji veya arkadaşlık onu bilemeyiz. Ama illaki adada konuştuğun kişiyle ortak kişilik özellikleri barındırıyorsun ki onla konuşuyorsundur.

Anlamak istiyorsan anla. Benden de sana hoşçakal

hayır cevap vereceğim size.

merve aydın adaya geldiğinde gecen seneden yakın arkadaşı olan ahmet dursun vardı.

ahmetin takım arkadaşı pascal vardı. bunların yanına anıl ve almeda geldi 5 li sohbetleri başladı.

şimdi soruna cevabım şu. ahmet gitti almeda gitti. pascAL BERNAYA TAKILDI.

mervenin yanında kim vardı konsey gecesi merve ağlarken ona sarılan kimdi. anıldı.

merve anıla birlikte finale gidelim demesi kadar doğal ne olabilir.

en azından hakan gibi yapmıyor hakan bir tüpermene diyor finalde karşımda onu görmek istiyorum. birlikte finalde olalım.

sonra dönüyor diyorki ben doğukanla finalde olmak isityorum..

merve sadece anılla finalde olmak istiyorum dedi. ve yanında hep anıl vardı.

hakan ise herkesi sıra ile sayıyor. yarın bakalım kimle finalde olmak istiyecek merakla bekliyorum bu arada.

• Bana göre bu yarışlarda çok dolaplar dönüyor bi kere yarışanların sayısı hic eşit değil biri 3 sefer yarışıyor biri 1 sefer ayrıca çoğu yarış mutlaka 9 : 9 oluyor sırf heyecan gelsin diye ve her yarışın sonunda saçmalık ötesi atışlar oluyor yani adamda hız var güç var ve son etapa birinci geliyor ama atışlarda başarılı olamadınmı kaybediyor tüm bunlarda acun abimizin cebini dolduruyor malasef!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Bu anıl bir insan ne kadar karaktersiz olabilir? bu çocuk kadar.

bu ne çiğlik bu ne sığlık yahu. hiçbir şeye saygısı yok. ne yaşa ne tecrübeye ne emeğe ne insan ilişkilerine.. anca dedikodu yapıyor. sürekli sahte sahte hakan'ı kötülüyor. zeka seviyesinin düşüklüğü karakterine yansımış bir zat

Herkes eksilemiş sus bence

• Hakan Turabiyi iyi göstermek için yalan söyleyesiye kadar Hasandan sonra 2. idi gözümde

Neymiş geçen sene izlerken Turabiyi hiç sevmezmiş ama bu sene yakından gördüğünde iyi biri olduğunu anlamış. Sorarlar adama 2014te her bölüm turabiyi destekleyen tweetler atan sen değil miydin diye

Birde geçen senenin konusu açılınca serenaya hak vermez mi Bu olay olduğunda merve aydını haklı bulup arkasında durmuştu twitterda
  • Eksileyin eksileyin okuldan ciktiniz yaziyosunuz hunharca, aksama has tayfa gelince kacicaksiniz dun bitane yorum atan yoktu bu tiplerden etraf bosalincami fikirlerinizi paylasiyosunuz

• Allah turabi , hilmi , bozok , nadya ve anilin yar ve yardimcisi olsun

Amin

Mesaji okudun duani ettin bi + yi cok gorme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle lanlı lunlu konuşma, adam gibi yaz yazacaksan.
    Bir insanın etrafında yer alanlar o insanı aşağıya çekmez, benim sana söylediğim bu. Ha o insan etrafındakiler yüzünden karakterini değiştirip, kendi kişiliğini yarışma bitinceye dek bir yere kilitlerse işte o yanlıştır. Bu yanlışı da Hilmi yaptı. Cezasını da çekiyor. Çocuk muazzam bir performansa sahip olmasına rağmen SMS'lerde zirveyi göremiyor.
    Survivor'da yanlışı olmayan insan yok, hepsi yanlış yaptı ve yapacaklar. İnsanın doğasında var hata yapmak, kusursuz insan yok.

Son dönemde Hakan sempatizanlarında gözlemlediği şey işi gücü bırakıp Hasan'a saldırmak oldu.
    Hasan nasıl zamanında Hakan'ın oyun içi sakinliğini ve centilmenliğini takdir edip, onun yorumuna katılarak konseyde konuşma yaptıysa veya ırkçılık meselesinde Hakan'ın bu tarz bir yaklaşım içerisinde bulunmayacağını söylediyse hoşlanmadığı veya Hakan ile alakalı şüphelendiği şeyleri de dile getirebilir. Ha belki dolduruşa geliyordur çünkü Merve, Anıl ve Berna Hakan hakkında hep olumsuz şeyler anlatıyor. Onun üzerine Sahra ve Begüm de Hakan hakkında hoşlanmadıkları şeyleri Hasan'a söylüyorlar. Belki de bu yüzden Hasan'da Hakan ile alakalı bir ön yargı oluşmaya başlamış olabilir. Ancak Hakan Turabi'yle iletişim kurmak için harcadığı çabayı veya isteği Hasan için gösterse belki bu ikili birbirlerini daha iyi tanıyacaklar. Ancak adada bir araya geldiklerini görmedim ben. Bir araya geldiklerinde de Hakan sürekli Turabi'den konuşuyor, Hasan'ın Turabi hakkındaki söylemlerini itibarsızlaştırma peşinde koşuyor.

Ben sana şunu söyleyeyim Turabi hayatta Hakan'ın ayağına gitmez konuşmak için, aslında ikili arasında yaşanan olaylarda bir özür dilenecekse veya adım atılacaksa bu Turabi tarafından olmalı. Çünkü Turabi'nin Hakan'a yaptıklarını hepimiz biliyoruz, baştan saymaya gerek yok. Tüm bunların üzerine Hakan Turabi'nin ayağına giderse benim gözümde biter, çünkü Hakan'ın bugüne dek Turabi'ye herhangi bir yanlışı olmadı benim bildiğim kadarıyla.

• Ulan merve hakan kendini zeki zannediyor diyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

turabi geçen senede böyleydi.Bu tarz insanlar,ilk başta tüm gücünü,kükreyişini gösterir.İnsanlardan belli bir saygı gördükten ve otoritesini aldıktan sonra kendi kabuğuna çekilir.O arada dışarıdan olayları izler ve geri planda,ona yem olarak gelecek "serenay" vs gibi insanları gözlemler.Bu davranış,olgun bir davranış olarak biz insanlara gözükür.Keza şu anda,turabiyi önceden tanımasak,gayet "çalışkan" ve "efendi -güç sahibi" bir kişi olarak sakin tavrı gözümüze batar.O da işte,geri planda durmayı seçti.Hatırlayan varsa,tolga karale,yiğite,merte,gökhan kesere birleşmeye kadar sürekli laf atmış,kabadayılık yapmıştır,ama sonlara doğru yine sakinleşmiş.En son 3-4 hafta öncede,maddi durum edebiyatı yapıp,köyde çocukluğundan geçtiğini izah etmiştir.
    ama turabiyi birinci yapan,son dönemlerde ki sakinliğidir.Geçen senede sakin olup,en sonda edebiyat yapmıştır.
    Zaten bozok,hasana cephe.Nadya cephe.Kendisi muhalefetten çekilip(çok ender laf atmalar olsada eskiye nazaran),çatışmanın ortasından kaçınmıştır bence.Benim görüşüm.Takımındakiler,zaten hasana düşman farkındaysanız.Şimdi o,biraz tavrını değiştirerek,kendi sakinliğe devam etse bile,4 düşman vs hasan olarak survivor devam edildiğinin farkında.
    tahminim,turabi birinci olamayacak ama.Hilminin birinci olma ihtimali daha fazla (özellikle son iki haftadır acayip sempatik tavırlar ve dans yarışması ve oyun performansı)

Zaten yakında dalga geçtikleri Hakancılar adam demeye başlayacaklar, görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

quote:

Orijinalden alıntı: Asosyal Anarsist

quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Hasan'ın yanındakileri karaktersiz ilan etmişsin. Ancak Hakan iletişim kurmak istiyor diye Turabi bir anda karakterli olmuş.

Ben sana soruyorum Serenay çok mu karakterli ? Oflaz çok mu karakterliydi ? Doğu bile artık Hakan'ı çözmüş, samimi bulmuyorum dedi bağları kopardı.

Yine kendi çektiğiniz yerlere götürüyorsunuz yorumları ulan önce bir oku sonra konuş ben turabiye felan karakterli mi dedim hiç haz etmem hatta 10 kere ilk başta yanlış yaptığını söyledim hakana ancak olanları gördükçe başka şansı yoktu ayrıca turabi karaktersizdir serenay apaçidir merve de 0 performans ben bunları savunmuyorum muhalif olucam diye ne konuşacağınızı şaşırdınız elbette ki hakanın eksileri olacaktır ancak kimse kusursuz değildir misal sen gitsen oraya başından sonuna kadar aynı kalman imkansız maval okuma burda bir adamın yanlışlarının olması haklı olmadığını göstermez

Ya kardesim birak forumsallayicisini survivor basladiginda burda ol hakan firtinasi esecek yine forumda dun oldugu gibi simdi 12 13 yasindaki arkadaslarimiz okuldan dondu cekilmez buralar

Aynen hocam türkiyenin abartmıyorum %70 i aptaldır o kadar çok gereksiz,boş ve oksijen israfı insan var ki okulda kızlar bile anıl çok yakışıklı diye dolaşıyor gerçekten banada çok oldu herkese karşı tek kaldım haklı olduğumu bile bile haksız damgası yedim onun için hakanla kendimi çok özdeşleştiriyorum geçen senede tolga karel böyleydi çok üstüne gelmişlerdi ancak beklediğim gibi çıkmadı tam fakat hakan gerçekten adam gibi adam

anılı savunmuyorum baştan belirtim.

anılın facesi nerdeyse 150 bin kişi. hepside fanı. genelded kücük kızlar. oy alması çok doğal. acun 1 ci yapmıyor anılı.

büyük ihtimal bu konsyeyde acun serenaya destek verirse sms atmalarda o zaman anıl 1 ci olamaz.

yoksa anıl yine 1 ci olacak fanları sayesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HakancıyızHakancı

Eksileyin eksileyin okuldan ciktiniz yaziyosunuz hunharca, aksama has tayfa gelince kacicaksiniz dun bitane yorum atan yoktu bu tiplerden etraf bosalincami fikirlerinizi paylasiyosunuz

Ben tam 2 gün önce bunun aynısını hakancılara söylediğimde. Yia bu saatte ergenler olmuyo rahat rahat yaziyoz xD diye cevap veriyordunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin96

Ya Hakan'ın Turabi'ye yanaşmasını hala eleştirebiliyorsunuz ya bir şey diyemiyorum.

Kardeşim Turabi tonca laf salladı Hasan'ın da Hakan'ın da arkasından. Bunların çoğundan Hasan dahi haberdar değilken 2.5 ay farklı adalarda kaldıkları Hakan nasıl haberdar olsun ? Turabi ile sürekli tartışma halindelerdi. Sonra adalar birleşti, Turabi kendi köşesinde takılan, spor yapan, kendisine laf gelince cevap veren ama tartışmalara girmeyen biri olduğunu gördü. Eeee adam ne düşünecekti doğal olarak Turabi böyleyken ben niye bununla kavgalıyım diye düşünecekti. Ayrıca Turabi Hakan ile sorunlarını çözer ama muhtemelen oy potansiyeli daha yüksek olan Anıl ergeni ile takılır.

Hasan konseyde demedi mi? Turabi efendi de kabul etmedi mi evet ben yüzüne de soyluyorum ama diyerek ? Kusura bakma kardes siz tutturmussunuz bir Hakan Hakan diye burada onu haklı çıkartmak icinde bahane aramayın. Turabi gibi bir insan(!) ile o kadar laf hakaret yiyip Arasını düzeltmeye çalışmasının bir açıklaması olamaz.
    Şu son haftadan sonra acik acik söyleyebiliyorum ki TURABİ VE HAKAN KAFA YAPISI,PLANCIKIK,CIKAR İLİŞKİLERİ OLARAK BİRBİRİNİN AYNİSİDİR. Hakan ondan daha terbiyeli ve 1 tık daha duzgun.
    Ister kabul edin ister etmeyin bir Allah'ın kulu bana burada Hakan'ın turabi ile olan son olaylarını savunmasın.

• Abi anılın konuşmaları dinledim komedi lan karar verin artık hakan oynamadığı için mi kaybettiniz yoksa hakanın etkisi yoktu siz mi kaybettiniz hem diyorsunuz olsa ne olur olmasa ne olur gördük ne olduğunu Hasan da boş yapmaya başladı mervelerle anılla takılıp
  • survivoru izlerken +20ler alan hakan neden bu saatlerde eksi tutuluyor
  • Hasanın ne olduğunu herkes gördü bundan sonra zor 1. olur. adam bildiğin oynuyor . hiçbir erkek bu kadar sakin kalamaz . bozok 1 karış ötesinde bağırıyor adam hala uslup diyor lan geç bu ayakları . bozok aynı şekilde herhangi birine o şekilde bağırsa en iyi ihtimalle burun buruna girerler karşılığını alır . ama hasan geri çekiliyor uslup diyor şaka bunun erkekliklede alakası yok aslında bayan bile tepki verir insanlıkla alakalı :) . zaten hasan kendide açıklama yaptı diğer sert yüzümü görmediler diye hayırdır bro 2 yüzün mü var senin ? ... hasan,sahra,merve kişilikleri aynı zaten hemen kanka olup başladılar dedikodulara . arkadan sallama 10 numara ama yüzüne gelince dilleri kitlenir bunların (ör:merve doğukanın arkasından kötüler yüzüne ... , aynı şekilde bernaya da ... :)) ... NOKTA ...(objektif olan bunları görür zaten)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****11

Öncelikle lanlı lunlu konuşma, adam gibi yaz yazacaksan.
    Bir insanın etrafında yer alanlar o insanı aşağıya çekmez, benim sana söylediğim bu. Ha o insan etrafındakiler yüzünden karakterini değiştirip, kendi kişiliğini yarışma bitinceye dek bir yere kilitlerse işte o yanlıştır. Bu yanlışı da Hilmi yaptı. Cezasını da çekiyor. Çocuk muazzam bir performansa sahip olmasına rağmen SMS'lerde zirveyi göremiyor.
    Survivor'da yanlışı olmayan insan yok, hepsi yanlış yaptı ve yapacaklar. İnsanın doğasında var hata yapmak, kusursuz insan yok.

Son dönemde Hakan sempatizanlarında gözlemlediği şey işi gücü bırakıp Hasan'a saldırmak oldu.
    Hasan nasıl zamanında Hakan'ın oyun içi sakinliğini ve centilmenliğini takdir edip, onun yorumuna katılarak konseyde konuşma yaptıysa veya ırkçılık meselesinde Hakan'ın bu tarz bir yaklaşım içerisinde bulunmayacağını söylediyse hoşlanmadığı veya Hakan ile alakalı şüphelendiği şeyleri de dile getirebilir. Ha belki dolduruşa geliyordur çünkü Merve, Anıl ve Berna Hakan hakkında hep olumsuz şeyler anlatıyor. Onun üzerine Sahra ve Begüm de Hakan hakkında hoşlanmadıkları şeyleri Hasan'a söylüyorlar. Belki de bu yüzden Hasan'da Hakan ile alakalı bir ön yargı oluşmaya başlamış olabilir. Ancak Hakan Turabi'yle iletişim kurmak için harcadığı çabayı veya isteği Hasan için gösterse belki bu ikili birbirlerini daha iyi tanıyacaklar. Ancak adada bir araya geldiklerini görmedim ben. Bir araya geldiklerinde de Hakan sürekli Turabi'den konuşuyor, Hasan'ın Turabi hakkındaki söylemlerini itibarsızlaştırma peşinde koşuyor.

Ben sana şunu söyleyeyim Turabi hayatta Hakan'ın ayağına gitmez konuşmak için, aslında ikili arasında yaşanan olaylarda bir özür dilenecekse veya adım atılacaksa bu Turabi tarafından olmalı. Çünkü Turabi'nin Hakan'a yaptıklarını hepimiz biliyoruz, baştan saymaya gerek yok. Tüm bunların üzerine Hakan Turabi'nin ayağına giderse benim gözümde biter, çünkü Hakan'ın bugüne dek Turabi'ye herhangi bir yanlışı olmadı benim bildiğim kadarıyla.

Soyle objektif yorum yap canini yiyegim kendini kaptirip cok salliyosun bazen turabiye yakinlasmasi cok sacma hareket ama adam adada yanliz kaldi napmali sence obur tarafta kendi agzinla soyluyosun surekli hakani cekistirip hasani dolduruyolar nasil gitsin adam oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

survivoru izlerken +20ler alan hakan neden bu saatlerde eksi tutuluyor

Okul cikisi malum liseliler cikiyor bu saatte :D

• Sahra acaba ne zaman birakacak turabinin arkasindan konusmayi , kiz tam yilan ya

Allah bu yilanlarin etrafinda turabiye yardimci olsun amin

• ANIL daha adam diyen -
    TURABİ daha adam diyen +

• Hilmicem Turabi'ye yakınlaşmasaydı açık ara her sms'te 1. olurdu. Ünlülere gelirsek, Pascal her oyunda berbat ama Serenay 1 oyun kaybetti diye konuşup duruyor, çok komik.
  • 
Sayfa: önceki 36533654365536563657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.