Şimdi Ara

Survivor All Star (1386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150.990
Cevap
277
Favori
3.079.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet okumak günah ama acunun turabiyi buldugu güne lanet olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyoner M kullanıcısına yanıt
    Adam haklı beyler, bi cips paranıza kıyıverin

• quote:

Orijinalden alıntı: alico_1903

Lanet okumak günah ama acunun turabiyi buldugu güne lanet olsun..

467 sayfalık konu tek bir kelimeyle böyle anlatılabilir.
  • Bu turabla gibilerin toplumun her katmanından ayıklamak gerekli, insani erdemleri gelişmemiş, yendiklerinde ha.v.n gibi sevinen, yenildiklerinde ve kendilerine dokunulmadığında bile güç Gösterisi adında korkaklık (saldırmak güçlülük değil korkaklıktır) yapıp artistlik yapayım derken iğtençleşen bu tiplere ne iş ne kız ne selam verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesur29876 -- 27 Mart 2015; 19:53:14 >
  • Hurafi diyecek "bana sevinc hareketini rakibe doğru yapma dedidiniz dediniz bakın sonunda ne oldu ?rakip bana yaptı , hııı hııı hıı noldu şimdi hııı"
  • Yaa şu doğukanın yüzünden iyilik güzellik akıyor. Keşke böyle bir abim yada yakınım olsa zararsız kendi halinde efendi bir kişilk.Bide turabi denen hanzoya bak, pislik, kkindarlık,arkadan iş çevirme,artislik,cehalet,hanzoluk,gay lık ... Say say bitmez

• Turabiye yazılanlar yazılmışta, ben bozok denen hayvani adama da gıcık oluyorum. Her şeyi bildiğini sanıyor, 1-2 oyun alsa ayı gibi böğürüyor. Adamlar yine iyi sabrediyor, ben olsam oyun filan dinlemem kafa göz dalarım. Turabi zaten ayrı olay, farklı farklı maymunluklar yapmalar, kendine yapılınca zoruna gidiyor. O zaman sende adam gibi sevineceksin karşındaki insanı tahrik edecek hareketler yapmayacaksın. Adam gelmeden önce facebooktaki tüm sözleri ezberleyip gelmiş Allah akıl fikir versin.
  • Arkadaşlar, bu yarışmaya turabi karar sinir bozucu, terbiyesiz saygısız ve iki yüzlü bir insan gelmedi, hiç bu kadar tiksinmememiştim.

Benim anlamadıgım, bu adamlık kabadayılık taslıyor ya, buna biri çıkıp yüzüne striptiz yada dansözlük yaptıgını soyleyemıyor mu? lafı tıksınlar ağzına, bu ne kadar artisleşmiş bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 27 Mart 2015; 20:33:56 >
  • Olacakları söylüyorum;

1- keko ve Doğukan'i kavga sırasında ayıracaklar.

2- Oyun sonu Alp kırsan, "kazanan takimi tebrik ediyoruz; sizi adalarınıza uğurluyoruz arkadaşlar" diyecek. ( Acun olmadığı icin anlık karar veremez.)

3- adalarda muhabbetleri donecek olayın vs. Vs.

4- Acun, pazar günkü programın seramonisinde kekoyu uyaracak "bi daha Olmasın, kesinlikle Tekrarını istemiyoruz vs"

5- Acun, seyircilerden gelen soru, görüş, şikayetleri yanitladigi zamanki ada konseyinde, bu konuya ithafen; " arkadaşlar, insanlar burada ac, psikolojiler bozuk, ozlem içindeler, biliyorsunuz survivor Dünya'nın en zor yarışması; o Yüzden en ufak olayda diskalifiye etmemizi beklemeyin. Ama tabiki yapılan çok yanlış" vs. Vs. Zirvalayip isi örtbas edecek.

Su adami(!) savunanları da ayrıca kınıyorum. Bu mu yani rol modeliniz? Çocuğunuz olsa, eminim karakter olarak benzememesi icin dua ederdiniz. Böyle boş, Beleş insanlara prim vermeyin. Hani kiz arkadaşınızla veya aile ortamıyla bi yerde gezerken karşılaşmamak icin dua edeceğiniz tipler olur ya, he iste bu adam onlardan.

Not: stop making stupid people famous

• Teknolojiye atarlanan adamdan tırabi göndermesi ;)

https://youtu.be/qVEHJpak6HA?t=8m50s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 27 Mart 2015; 20:11:12 >
  • BizimHerif kullanıcısına yanıt
    Benim hiç bir yarışma için oy atmışlığım yok ama insanlık olmuş denilmesin diye hasan abiye oy atacağım....turabi diye bir arkadaşımız var ben izlerken utanıyorum insanlığımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

emineminemin

abi çok çok çok iyi ya
  • Hasan ve Doğukan turabinin a.sıçsn ....

• quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Turabiye yazılanlar yazılmışta, ben bozok denen hayvani adama da gıcık oluyorum. Her şeyi bildiğini sanıyor, 1-2 oyun alsa ayı gibi böğürüyor. Adamlar yine iyi sabrediyor, ben olsam oyun filan dinlemem kafa göz dalarım. Turabi zaten ayrı olay, farklı farklı maymunluklar yapmalar, kendine yapılınca zoruna gidiyor. O zaman sende adam gibi sevineceksin karşındaki insanı tahrik edecek hareketler yapmayacaksın. Adam gelmeden önce facebooktaki tüm sözleri ezberleyip gelmiş Allah akıl fikir versin.

O da doğrunun(Hasan) yanından ayrılıp yanlış tarafı seçenlerden.. hilmicemden tanerden farkı kalmadı tek farkı var onuda sen söylemişsin böğürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Turabiye yazılanlar yazılmışta, ben bozok denen hayvani adama da gıcık oluyorum. Her şeyi bildiğini sanıyor, 1-2 oyun alsa ayı gibi böğürüyor. Adamlar yine iyi sabrediyor, ben olsam oyun filan dinlemem kafa göz dalarım. Turabi zaten ayrı olay, farklı farklı maymunluklar yapmalar, kendine yapılınca zoruna gidiyor. O zaman sende adam gibi sevineceksin karşındaki insanı tahrik edecek hareketler yapmayacaksın. Adam gelmeden önce facebooktaki tüm sözleri ezberleyip gelmiş Allah akıl fikir versin.

Bozok'u kendi çapında yarışıyor sanıyordum. Sessiz sakin..

Gönüllüler takımına olta seti hediye geldiğinde ilk hasan eline almıştı getiren adamdan, kurmaya çalışırken bozok geldi ve o öyle değil diyerek aldı, hasan birşey 'demedi' gitti. Arkasından her şeyi siz biliyorsunuz dedi. Burda da ne mal olduğunu gösteriyor. Seda da gitti bozokda giderse ünklüler takımı efso...

• doğukana yapılır mı şerefsiz
  • turabiye saygısız diyenler burda kendileri saygısız lık yapıyor kimseyi savunduğum yok yorumumum yanlış anlaşılmasın saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

benim anlamadığım bi şey var
    hasanın saçları nası uzamıyor hiç

Sadece ona özel jilet veriyorlardı.Bi ara Acun söylemişti eskiden.

O değil de adam Hasan hakkında bi soru sordu 3 tane eksi yemiş Adamsın Hasan falan desen 20 artı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompLamia

Adam haklı beyler, bi cips paranıza kıyıverin

Bu kadar çok kurmaca varken, sms sonuçlarının doğru olduğu ne malum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

benim anlamadığım bi şey var
    hasanın saçları nası uzamıyor hiç

Sadece ona özel jilet veriyorlardı.Bi ara Acun söylemişti eskiden.

O değil de adam Hasan hakkında bi soru sordu 3 tane eksi yemiş Adamsın Hasan falan desen 20 artı alırsın.

Hasan bence haftanın birincisi olsa turabi demez, bozok der.

• 
Sayfa: önceki 13841385138613871388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.