< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cash-mkhitaryan -- 5 Temmuz 2022; 23:40:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (6203. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Oda nisa gibi yaparsa olur
-
Yüksektir muhakkak işk bölümden bahsediyorum 4 küsürken 2.3.bölümler 3 lere inmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha sene basından beri belliydi böyle olacağı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nagehan da konuşmuş dı unu da böyle bağlamış.
ALLAH BİR DAHA DÜŞÜRMESİN"
Sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulunan eski atlet, yeniden Survivor'a katılmayacağını belirtirken, 'Z kuşağı' göndermesiyle birlikte şu ifadeleri kullandı:
Yoğun istek üzerine 'Bir story atayım' dedim. Sizler gibi ben de şoklar içerisindeyim. Beklemediğimiz bir son oldu! Ne yapalım, hakkımızda hayırlısı olsun. Söyleyecek çok şey var ama söylememek gerekiyor, konuşmamak gerekiyor. Kırgın mıyım, çok. Üzgün müyüm, söylemeye gerek yok. Sizler elinizden gelenin fazlasını yaptınız, bundan hiç şüphem yok. Ben de elimden geleni yaptım. 38 yaşında bir kadınım, canımı dişime taktım. Tahmin edemeyeceğiniz zorlukta bir sürüveni geride bıraktım. Ne kadar Z kuşağına hitap etmesem de dışarı çıktığımda Z kuşakları tepemden imnmiyor, bu da ayrı bir konu. Kime göre, neye göre! Neyse sağlık olsun, Allah bir daha düşürmesin. Boyumuzun ölçüsünü aldık, böyle bir sonu biz de beklemiyorduk. Keşke güzel bir sonla tamamlayabilseydik. Yakında canlı yayın açacağım, orada bol bol dertleşeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nagi gibi terminatörler bir daha ki sefere yarışmanın yarısında elenir. Jübilelerini yaptılar, bir daha gerek yok zaten.
-
Bunlar acunla çok ters düştü ya, hepsi atarlı giderli açıklamalar yapıyor baksanıza. Adem instagramdan silmiş acunu falan. Sonuçta bu adamlar salak değiller kaz gelen yerden tavuk esirgemezler. Tamamen kesip atmışlar bağları. Demek ki bizim bilmediğimiz vukuatlar oldu içeride.
-
İnsanlar Survivor'u izlerken her ne olursa olsun sonunda hep hak edenin şampiyon olacağını düşünerek izliyorlardı. Bu durum bu sene tamamen değişti. Ismarlama şampiyonlukların olduğu bir platforma evrildi Survivor. Ben bir izleyici olarak neden izleyeyim ki ? Eminim benim gibi düşünen milyonlar var. İş RTÜK'e kadar gittiyse oturup düşünsün Acun. Şu anki konumuna gelmesinin sebebi Survivor'dır. Böylesine bir organizasyonu kişisel hırslar uğruna tabiri caizse yok etti. Survivor'dan artık bir kak olmaz. Ben Acun Medya organizasyonunun da pişman olduğunu düşünüyorum. Ama yediremiyorlar yine de. Kaldı ki medyadaki piyonlarını ön safa çekerek sürekli bir aklama, paklama faaliyetleri yürütülmeye başlandı. Ama insanlar yemez artık, boşuna uğraşıyorlar.
-
hocam bu sene çok çirkinleşti. O kadar sene izledim hiç ogedayın "sms atıyodum pardon" benzeri bi sahne görmedim ya. Acun kapatsın gitsin survivor'ı.Adını değiştirip BBG evi yapsın. Fiziksel dayanıklılık ve beceri yarışmasında sıfır ada hayatı izletip sonuçlar açıklanınca "burası sadece performans değil yaaaaa" açıklamaları ne kadar salak ve vahim bir çelişkidir,bir de savunan insanlar hala survivor performans yarışması değil diyor kafayı yersin.
-
Valla kafayı yemeye hiç gerek yok. Alsınlar Survivor'ı istedikleri gibi oynatsınlar. Yarışmaya olan güven bittiğinden genel izleyiciyi kaybettiler. Ergen fanlar dışında koca prodüksiyonu takip edecek kitle bulamazlar artık.
-
2011'de başladığım Survivor'ı 2015'te Hasan saçma bir şekilde elenince bırakmıştım. 2020'yi yarım yamalak, 21'in de çoğunu izledim. Bu seneki rezaletle tekrar bıraktım son haftalarda. İleride düzelirse tekrar izlerim ama düzelmesi zor gibi.
-
Şimdi bakıyorumda “kadın” şampiyon olarak,
Samanta
Larissa
Kaos Eda
Hanzade
Şahika
Ağlak Nisadan daha çok hak ediyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerde loser var onu seviyon.
-
Acun bunlara kim bilir nasıl sözleşmeler imzalattı. Ağzılarını açamazlar. Ancak Batuhan ve Nagihan gibi imalı imalı konuşurlar.
-
Konuya ilk mesajım. İyi tahmin yapmışım. 32 yarışmacı yazmışım 15 tanesi tutmuş. 2020'nin neredeyse tamamını tekrardan getirmese yüzdem artabilirdi de belki
Ne heveslerim vardı bu sezona dair. Hiç tat alamadım
Seneye kadroyu geçtim formatı beğenmezsem, 2019'da yaptığım gibi izlemeyeceğim muhtemelen
Bu da cevap gelmezse son mesajım
-
Sabriye evrimi de koy oraya hocam. Hiç olmazsa realty vardı.
Sizsiz olmaz hocam. Blackeagle den sonra sizi de ksybetmiuçgelim.
acur da finalde nagi gelemedi selamlar deyip yağlıyordu hafiften kimse yemedi tabi gelemedi değil gelmedi
-
Öncümüzdür kendisi bu yolda....
Turabi de r yapıp Acun abi hak yemez,Nisa kalplere dokunmuş falan demiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X