< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (5930. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Hikmet ve Nisa tüm tuşlara basıyor Adem potaya girsin diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batuhanda o ego olduğu sürece orada oyun satacak son adamdır batuhan. Bugün kazansın veya kaybetsin
-
Hikmet ile Nisa harbi salak sessiz takılsanız belki yanınıza hiç potaya girmemiş Adem gelecek dillendirmeye gerek var mı?
-
Batuhanın saçlara bakın enseden uzamış önler katıldığından beri aynı
Batuhan başkan verme şu oyunu düzceliye ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Ayşe’nin kazandık’dan sonra bağırması o kadar iğrenc ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hikmette adem çıksın diye ayşenin kazanmasını istiyor :D
-
Şu kahramanlık hikayesini verme be Başkan şu düzeceliye. Adem’e puzzle geldi adam yine dumur oldu,yoksa acımazdı Ayşe’ye.
Ayşe alacak arkadaşlar şu bölümü neden izliyorsunuz ki? Zorla finale taşıdı Acun en iyisi kapatın.
Daha dün burda @Egeozbaran ile konuştum Acun dün o laflardan sonra Ayşeyi potaya sokmamak için kurgunun alasını yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2022; 23:1:46 > -
Bilgi işleri kesildi yalnız, Acun para mı veriyor acaba bilgi sayfalarına. Sus pus oldular.
-
Aslında düşününce yenilmesini istemeleri daha mantıklı geliyor ama full destek veriyor Hikmet
-
Ayşe çok hızlı puzzle'da.
BAŞKANNNNNNNNN!!!!
lan şu oyunu Ayşe Murat yüzünden kaybetti resmen var mı böyle bi uyarış şekli direkt yanlış desene ??????
-
çok seri atışlar istiyorum
evet günlük eleme rüyamdan uyandım büyük bir heyecanla geldim şu an final oyunu rüyamdaki sonuca uygun gidiyor hadi bakalım sonuca bakalım
-
Batuhan tazı gibi hızlıyken şu parkurda Ayşe'nin sürekli gerisinde kalmasına asla anlam veremiyorum.
-
Batu nasıl geride kalıyorsun abi ?
Satıyorsan eyvallah ama bize yakışmaz.
Murat bu sene full oyun sundun hala berbatsın arkadaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X