evohan is that you? |
Survivor 2022 (5917. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
İşin komiği Adem ve Batu bireyselin başından beri beraber hareket edeceklerini söylediler. Haribo baktı bu ikisi bireysellerde şov yapıyor hemen bu ikisine yanaştı 5 aylık gönüllüler takımını bırakıp 1 haftadır kırmızı takımın fedaisi gibi davrandı potaya girmemek için şimdi 5 kişi kalınca da birbirlerini söylememelerine tepki gösteriyor. Bu ikisi başarılı olduğu için de göze batıyor halbuki Atakan-Ogeday-Berkan kalsaydı da aynı şey olacaktı. Klasik mağdur Haribo işte kendisine bir yerden mağdurluk arıyor ayı. Haribo'cuların Nizaya oy atacağım demesine de şaşırmıyorum kendilerinden beklenen hareketler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 27 Haziran 2022; 18:42:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şüphesiz ki Batuhan şampiyon olacaktır
-
Hala Hikmet'i öylesine savunuyoruz diyenler var. Yahu şu adam ordaki en Survivor kişi. İzlediğiniz yarışmanın adı ne? Survivor. Survivor mağdur ya da yancı yarışması değil. Oyun, ada hayatı, konsey, herkese karşı meydan okuma, hikaye yazma, hayatta kalma vs hepsinin karışımı.
Bence daha fazla konuşmaya gerek yok. İzlediği konsepti anlamayanlara cevap vermeye de gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2022; 19:23:49 > -
-
evrim ve hakan panaromanda iyi gömmüşler bugün hikmeti :)
-
YARIŞMAYA BAK KADROYA BAK KALANLAR
MAĞDUR REYİZ
HARİBO HİKMET
İRON MANCI ERGEN NİSA
YARMAGÜL AYŞE
ZIPIRHAN BAŞKAN
SENE BAŞINDA BUNLAR KALICAK DESEM TROLL DER BLOCKLARDINIZ
-
YENİ SENE GELSİN ARTIK
YENİ YÜZLER İSTİYORUM
EAGLE BİRİNİ SEÇİNCE 20 KİŞİNİN ONU DESTEKLEMEYE BAŞLAMASI KLİŞESİNİ İSTİYORUM
ERAGONE İLE SUS VE SESSİZ OLMUYORUM İSTİYORUM
FORUMA 3 AY UĞRAMAYIP FORUMDAKİ BÜTÜN TROLLERE METZİN WEROS DEMESİNİ İSTİYORUM
FUSKONUN RASTGELE CUMALİ BAŞKAN FOTOSU ATMASINI İSTİYORUM
HARİBO HİKMETSİZ BAŞLIK İSTİYORUM
-
Asıl pislik yapan acur reyting olsun diye durduk yere adem ve batuyu gömmeye çalıştı ne alaka neden birbirinizi söylemiyorsunuz demek
bu baştan beri böyleydi acur yeni olay gibi gösterip algı yapıyor harbiden tam acur ya
demiyor ki hikmet kazan da sen onları yaz tam tersini söyleyip hikmeti mağdur yapmayı amaçlıyor finale yakın gerçekten acur çok tehlikeli biri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Haziran 2022; 19:40:20 > -
"BEN KEDİ OLMAM"
BATUHAN BASKAN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hikmetçiler akıllı olun net.
-
ZIPIR HARİBOCULAR PRAGLIYI DESTEKLEYECEKLERMİŞ ŞAŞIRMADIM...
Geçen sene İsmaili şampiyon yapan batu bu sene ademi yapmak istiyor, size kötü haberim var ayı elenmedi ayı sizi eleyecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ALLAH ALLAH AMA BANA 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR HİKMET PRAGLININ AKBİLİNİ BASACAK DENMİŞTİ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Haziran 2022; 19:55:7 > -
İSİM SOYİSİM FARK ETMEZ BATU BASKAN ALAYININ AKBİLİNİ BASAR AFFETMEZ
SURVIVOR 2022 ALL STAR ŞAMPİYONU
BATUHAN KARACAKAYA
Tüm elenenlerin birebirini atmış dolma hırsızı yine Ogeday'ın gerisinde birebirde
-
Bireyselin başında elenmeseydi dolmadem ogeday'ı duvardan duvara vururdu ama erken gitti rahmetli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Haziran 2022; 20:5:22 > -
Bu tarz atış ve parkurlarla evet. Ama sorun şu ki kadınlara verilen iltimas olmasaydı da daha fazla rezil olurdu 2017 parkurlarıyla dolmadem yine garanti sayı olurdu
-
Hakan Tuğsuztwitter
“Ah benim goyun gözlü ad.mim ahh. Olmadı be şampiyon.. #SurvivorAllStar2022”https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541467100585377796EĞER BU DOĞRUYSA
-
Şakaydı hocam var wendy reisin kazandığı oyunlar ama genel olarak pek başarılı sayılmazdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X