< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5919. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
KRİPTOOOO
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O DİLİN AĞZINDA DURACAK!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşam olur da Adem elenirse ne gülerim be
-
PİŞKİN STEVEN BATU BASKANIN YÜZÜNE KARŞI WAKANDA FOREVER YAPAR BASKAN WAKANDAYA YOLLAR
....... SENİ
KÜFÜR ETTİN SEN BANA SEN KÜFÜR ETTİN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kadar açık açıkta denmezki arkadaş.
Acun bunlara uyarı çekmiyor mu anlamıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 27 Haziran 2022; 20:30:47 > -
Hikmet'in olduğu her potada eleneni bu arkadaştan öğrendik torpil çok büyük yerden geliyor demek ki
-
1:30'dan itibaren izle hocam zenne çarşıyı nasıl karıştırıyor
Survivor Türkiyeyoutube
Survivor Ünlüler Gönüllüler 20:00'de Tv8'de #Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2021'in bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. #Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Hayrettin, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Barış Özbek, İlayda Şeker, Sergen, Bahar #Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Emin Günenç, Hanzade Durmuş Ofluoğlu, Yunus Emre Karacak, Yiğit Poyraz, Sena Özdemir, Ayşe Yüksel, Reşat Hacıahmetoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam, Baran, Duygu #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2021 #SurvivorTürkiyehttps://www.youtube.com/watch?v=vKgeupr4xR0&ab_channel=SurvivorT%C3%BCrkiye -
ah benim saf oğlum falan yazsa anlarız zaten ad.m yazıp paylaşmak nedir ya :))))))
-
-
Hakan Tuğsuztwitter
“Hiç potaya girmeyen adem.. Ve ayse kaldı.. Yarınki potaya kim girerse gider bu pota şampiyon felan dinlemez not alın.. #SurvivorAllStar2022”https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541171988521181184?cxt=HHwWgICzmcLwq-MqAAAA -
Adem elenirse hiç sürpriz olmaz bana. Miyadı doldu artık bu bktan yarışmanın seneye survu iptal edip big brother ütopya falan yapsınlar oyunların hiç önemi kalmadı sonucta dedikoduyu entrikayı en iyi yapana versinler kupayı
-
bide bu eleme günleri tv8 sitesinin canlı yayını çalışmamaya başlıyor nedense....
-
Bugün şayet ayı, veya ayşe kazanırsa otomatikman adem söyleneceği için ademin gitmesi %100 demektir. Ama adem değil de ayşe söylenirse muhtemelen ayşe gider. Oyunu kazanan belli olunca giden de belli olacak !
-
-
Adem sms birincisi nereye gidiyor acaba
-
Adem giderse şaşırır mıyız hayır boşuna demedik sercan 6 dokunulmzlık kazanıp 7. kaybedince elendi diye?
Kitle falan hikaye öyle olsa nagihan, ogeday, anıl, atakan, ve berkan gibi isimler elenmezdi. Dün ilk kez patron ademi konseyde kötü bozdu sanki rüzgar yön değiştirdi. Bence oyun daha büyük hem de bayağı büyük ?
Amma velakin bu karambolde kazara hikmet de elenebilir canı sağ olsun bugüne kadar gelmek de bir lütuftur !
-
vay avokadocu alinda vay, davayı sattı demişlerdi inanmamıştım iyice mağdurses yaveri olmuşsun
ne 1sms birincisi sonuncu sonuncu
-
O saydığınız isimlerin hiçbir zaman Adem gibi kemik bir kitlesi olmadı hep genel izleyici sayesinde bir yerlere geldiler Adem'i şu büyük smste geçebildiyse bi Batuhan geçebilmiştir kendinizi avutmayı derhal bırakın
-
Neye göre kime göre hocam?
Ama bu elemanın kaynağı sağlam şimdiye kadar hiç patlamadı !
Hakan Tuğsuztwitter
“Hiç potaya girmeyen adem.. Ve ayse kaldı.. Yarınki potaya kim girerse gider bu pota şampiyon felan dinlemez not alın.. #SurvivorAllStar2022”https://twitter.com/TugsuzHakan/status/1541171988521181184?cxt=HHwWgICzmcLwq-MqAAAA
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X