Şimdi Ara

Survivor 2022 (5914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.022.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59125913591459155916
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Survivor  2022
  • Ata Benli şu an oynanan final oyununda Hikmet yarışmacılar arasında yok hikmet elendi final oyununu da Adem kazandı demiş

durmadan patlayan adam şimdi gider tutturur biz de söveriz

• Son 4 Survivor  2022 

Survivor  2022

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • survivorda kalan adaylara bakacak olursak:

nisa: hiç bir şeyi hak etmiyor. buraya kadar gelmeyi ne karakter ne performans olarak hak etmedi bireyselde performansı 0. bugün mucize olmazsa elenir.

ayşe: başta performansı berbattı sonradan düzeltti ama karakter anlamında yoksun. geçen seneden ne olduğu belli. ve 1.5 ay sonra gelen biri fan kitlesi ile şampiyonluğu hak etmiyor, geçen sezonki gibi 3. veya 4.olur.

hikmet: kendisi ayı hikmet olarakta bilinir. ada hayatı olarak bu sezonki en iyi survivor. başkasına yanlamaması ve ayağındaki sıkıntıya rağmen sezonki genel performansı trollüğü bir artı. ama son düzlükte çok düştü bireysel kazanamaması kötü, muhtemelen 3.veya 4.olur.

batuhan: namıdiğer ergen batu. çocukça karakter hızlı konuşması vs baya yoruyor arada saçmalıkları tripleri insanı delirtiyor ama yinede survivora gönül vermiş. ademe yanladığı için performansı ve fan kitlesiyle finale gitsede yancılıktan ötürü şampiyon olamaz.

adem: bu sezon bu adamı ilk defa düzgünce izledim ama hiç sevmedim. tam bir egoist ve kibir abidesi imiş, turabiden pek farkı yok sadece millete onun kadar hakaret etmiyor, yada o çok kötü karakter olduğu için bu adam bize iyi gelmiş. performansı başta kötüydü sonra düzeldi yada kendini son bölüme sakladı. bazı oyunlara çıkmaması bilerek vermesi onu gösteriyor. son düzlükteki en iyi performanslı yarışmacı kolyeleri hep topladı bir mucize olmazsa şampiyon olur.

bu adaylardan hiç birini şuan tutmuyorum. sezon başında gökhanı tutuyordum en karakterli ve olmuş adamdı kadroda ama performansı berbat olduğu için elenmeyi hak etti. yoksa bu karakter olarak olmamış kadroda şampiyonluğa bile giderdi performansı olsa eminim. sonrası kimseyi takmayan ve herkesin çekindiği çirkef nagihanı bile kudurtan tavrından ötürü hikmete sempati duydum ama onunda pek şansı yok artık gelebileceği son noktaya geldi.

• Sonunda o beklenen gün gelmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kante1907 K kullanıcısına yanıt

geçen sezonun hakkı yendi ama emin ol daha iyiydi bu sezondan. aleyna ismail poyraz üçlüsü olsa hiç şans tanımazdı bu sezon kimseye.

• Kante1907 K kullanıcısına yanıt
    yok yav 2021 cer cop dolu batuhan da cok iyi degildi. 7.olmasi da beklenmiyodu ama iki ergenin catismasinda arada kaldi gumburtuye gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dewe34 kullanıcısına yanıt

Final koltuğuna oturduğu için yoktur :)

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

aleyna vasatın tekiydi hocam diğerlerinde haklısın ama.

• dewe34 kullanıcısına yanıt

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    nerede dedi hocam ben son dokunulmazlık oyununda Adem-Batuhan finali oynandığını Adem'in dok. aldığını dinledim final oyunu ile bir paylaşım yapmamış son videoda ben mi kaçırdım yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Haziran 2022; 11:36:0 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

O elemanın videolarını izlemiyorum ben hocam twitterda öyle yazmışlardı ordan gördüm

Belki ergen tayfa yanlış anlamıştır dokunulmazlık finalini kazandıyı final oyununu kazandı olarak anlamışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 27 Haziran 2022; 11:58:25 >
    Vitesi açmışız demek ki hocam,son 3 oyunun hepsinde final.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu Hikmet'in batucu kardeşinden spoiler yok mu ya elendi mi elenmedi mi Hikmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 27 Haziran 2022; 12:42:20 >
  • Ata, Adem dokunulmazlığı aldı Ayşeyi potaya soktu. Nisa Hikmet Ayşe potasında da Hikmet elendi diyor. Dominikteki arkadaşı final oyunu çekiliyor, Hikmet yok demiş. Ne kadar doğru bilmem.Hikmet Ayşe'yi smste geçmiştir diye düşünüyordum. Bakalım hayırlısı.

• DwaynEnrique D kullanıcısına yanıt

Kesin demedi ama ucu açık konuştu. Bence 2 kız 2 erkek finalini yapım daha uygun görür diye öyle söyledi Ayşe'de elenebilir bence. Bir keresinde daha Ayşe oyunda yok elendi demişti ama kolpa çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Haziran 2022; 12:59:57 >
  • Ayşe smste Nagihan'dan bile fazla değildi Hikmet'i geçti diye gösterirlerse şaibeyi çok belli edecekler. Öyle yapmaları programın çok net sonu olur.

Survivor  2022Ata Benliyoutube
    Survivor All Star 2022'de son haftanın son bireysel dokunulmazlığını kazanan ifşa oldu! Nisa, Hikmet, Ayşe potasında elenen kim oldu? Son dakika Adem potaya mı girdi? Dominik'te son çekim bitti, yarışmacılar yarın dönüyor! İşte elenen yarışmacı & çok özel detaylı bilgiler! Bu gecenin özel yayınıyla 05.00'te burada YouTube'dayız! Katıl Butonuna Tıklayarak Yorumcu Paketi Satın Alabilir & Yorumlarınızın Yanında Beliren Rozetlerle Canlı Chatte Fark Yaratabilirsiniz! Kanalıma Katılmak İçin Tıklayın: https://www.youtube.com/atabenli/join IBAN ile destek olabileceğiniz ATA BENLİ hesap numaraları: Garanti Bankası: TR56 0006 2000 0280 0006 6367 01 Yapı Kredi Bankası: TR16 0006 7010 0000 0087 5943 99 Türkiye İş Bankası: TR66 0006 4000 0011 2990 4039 64 Twitch yayını üzerinden veya kredi kartı ile bize bağışta bulunup mesajınızı yayında okumamız için: https://www.bynogame.com/destekle/atabenli #Survivor​​​​ #Survivor2022 #SurvivorTürkiye Videoyu beğenip, kanalıma bir de abone olup beni tüm sosyal medya platformlarından takip etmeyi unutmayın! Tüm hesaplarımın kullanıcı adı: atabenli http://www.twitter.com/atabenli​​​​ http://www.instagram.com/atabenli​​​​ http://www.facebook.com/atabenli​​​​ http://www.tiktok.com/@atabenliofficial​ http://www.twitch.tv/atabenli​​ http://www.youtube.com/atabenli​​​​ Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Yağmur Banda Yedekler: Perviz Abdullayev, Atakan Işıktutan, Bora Edin, Yunus Emre Özden, Gizem Memiç, Ayşıl Özaslan, Ezgi Hocaoğlu, Aşkım Burçe, Ayşe Yüksel Bu bir "Survivor", Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı yorumlamasıdır. Survivor 27 Haziran izle Survivor 27 Haziran canlı izle Survivor 147. bölüm Survivor 147. bölüm izle Survivor 147. bölüm canlı izle Survivor 26 haziran izle Survivor 26 haziran Survivor 28 Haziran izle Survivor 28 Haziran Survivor 147. bölüm 2. fragmanı Survivor son bölüm izle Survivor yeni bölüm izle Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor all star yeni bölüm fragmanı Survivor 2022 yeni bölüm Survivor all star 2022 yeni bölüm fragmanı Survivor all star kadrosu Survivor 2022 all star kadrosu Survivor all star acun ılıcalı Survivor kadrosu Survivor kadrosu acun açıkladı mı Survivor all star ne zaman Survivor all star yayın tarihi Survivor all star Survivor all star acun Survivor panorama Survivor panaroma Survivor ekstra Survivor extra Survivor sunucu Survivor yorumcu Survivor yorumcular Acun ılıcalı survivor kadrosu açıkladı Acun ılıcalı instagram Acun ılıcalı instagram canlı yayını Survivor all star tanıtım Survivor all star tanıtımı Survivor all star fragman Survivor all star fragmanı Survivor 2022 fragman Survivor 2022 tanıtım Survivor yeni yedek Survivor tüm yedekler Survivor takım değiştirme Masterchef Yeni Bölüm Fragmanı Survivor kadro Masterchef ata benli Masterchef atabenli Masterchef ifşa oldu Masterchef kim elendi Masterchef yarışmacıları Masterchef canlı yayın Masterchef o ses Türkiye Masterchef son bölüm izle Masterchef son bölüm Masterchef özet Survivor yedekler Survivor yedekler ifşa Survivor yasin Survivor turabi Survivor kadrosu Survivor fragman Survivor fragman ne zaman Survivor çekim Survivor barış Survivor barış murat yağcı Survivor diskalifiye Survivor pota ifşa oldu Survivor eleme ne zaman Survivor dokunulmazlık kim kazandı Survivor dokunulmazlığı kim kazandı survivor sms sonuçları Survivor eleme konseyi Survivor aşklar ifşa oldu Survivor kim elendi Survivor mert sude aşkı Survivor mert sude burcu Survivor nisa ogeday aşkı Survivor makbule kimdir Survivor nisa diskalifiye Survivor ayşe yüksel Survivor barış batuhan kavgası Survivor adem atakan kavgası Survivor iletişim ödülü Survivor kurgu var mı Survivor bil bakalım Survivor eleme ifşası Survivor ödül oyunu kazananı Survivor anlat bakalım Survivor son dokunulmazlık Survivor adem diskalifiye Survivor yeni takımlar Survivor yeni takımlar ifşa oldu Survivor acun yeni takım Survivor son ödül oyunu Survivor barış çekiliyor Survivor yunanistan Türkiye Survivor Türkiye Yunanistan Survivor bireysel dokunulmazlık Survivor son dokunulmazlık Survivor iletişim ifşa oldu Survivor nisa batuhan aşkı Survivor otomobil kazanan Survivor büyük sms Survivor toplu sms Survivor bedava sms Survivor batuhan kazandı Survivor adem kazandı Survivor berkan elendi Survivor hikmet potada Survivor ogeday elendi Survivor nagihan kazandı Survivor nisa sakatlandı Survivor voleybol Survivor nagihan elendi Survivor panorama seda sema
    https://www.youtube.com/watch?v=qmhQ2nTChig

Valla hocam şu videoyu izledim. Baya net konuşuyordu. Yine de hata payı var. Benimde çok inanasım yok. Umarım yanlış çıkar yine.

• Atakan, Anıl ve Ogeday’ı eleyen Hikmet, Ayşe’ye karşı elenirse, artık pes derim ve buna sadece gülerim.

• Kraliçe gittiginden beri izlemiyordum twitterda Hikmet elenmiş diyorlar dogrulu yüksek gibi. Sözde ergen Ayşenin Nagihanı eledigi yerde herşey mümkün.

• Tüm yarışmayı taşı finalden önce elesinler. inanmıyorum Hikmet'in elendiğine akşam olsun bakalım...

• 
Sayfa: önceki 59125913591459155916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.