Arada batuboy kaynamasın hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5344. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
onu demiyorum. geçen hafta atıştılar ya atakan hani seni üzerim felan dedi adem nasıl üzersin mesela dedi atakanda parkurda üzerim dedi. bu r değil de nedir?
-
Atakan leş karakterin biriydi fragman ile tescillendi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanından bile geçmez. Neler neler oldu yarışmada. Şu olay öyle bir olay değil.
-
İşte bunu diyorum. Bir de ankette Adem'e oy atanlar gelip sistematik tarzda bana laf atıyorlar çok komik olmaya başladılar
Hayır bir de herkesle sahte rekabet yaratmaya çalışan, herkesle başta hikaye yaratmaya çalışıp insanlarla tartışan kendisi. Ne olay olursa buna mı yarayacak? Her olayda mağdur, her olayda çakallar sırtlanlar ona karşı birleşiyor. Hikmet'e adada yapılan mobbingler ona bu sene yapılsa, her konseyde durduk yere ismi çıksa, bu kadar hakareti kendisi yese yarışmaya terk edecek galiba.
Adem vs herkes bunlara göre. Kral Adem vs onu çekemeyenler. Baydılar ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2022; 0:53:11 > -
Beni bilen bilir kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim son 1 2 gündür yazmaya başladım zaten uzun zaman sonra Adem'in karakteri mavidekilerden en az 10 kat iyi zaten birsey ortaya çıkarmış gibi konuşma kurgu kardes.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür olaylar kimseyi şampiyonluktan etmez iki tarafa da oy kazandırır, arkadan beli belirsiz bi dokunduğu diye yarışmayı bitirip ademe kupa verelim madem
-
Taylant ta 2 turist dövüyorsun vol 2.
Seni bilen biliyor zaten. 2018'de de hırsız, dopingçi, mağdurluğun kitabını yazan, hayatında hep yokluk görmüş, eline kız eli değmemiş olan (güya yalanlara baksana) şahsı savunan da sensin. Kaç gündür size göre haribo oluyor, palmiye oluyor, yalako oluyor. Adem'in karakteri mi mavilerden 10 kat iyi? Durduk yere birisine gerizekalı diyen bir insanın karakteri neye göre mavilerden 10 kat iyi?
Savunduğun adam hakaret etmeyen, hazımsızlık yapmayan biri olsa eyvallah diyeceğim. Anıl'ı ya da Ogeday'ı tutsan yine eyvallah. Malum küfür ettiklerini hakaret ettiklerini duymadım. Ama şunu Adem için diyorsun ya komik geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 6 Haziran 2022; 0:55:18 > -
Uzun süre sonra bölümü izleyeceğiz.
Adem şampiyon olacak.Hikmet ve Atakan sayesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 6 Haziran 2022; 0:55:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse bi hareketle sampiyon olmaz veya şampiyonluğu vermez olayın öncesi ve sonrası önemli onuda yarin görürüz. Ayriyetten nagihanin ikisidende çok fazla sansi var uçmayın. Tekrarliyorum 2018 de sampiyon olmus birini bence sampiyon yapmazlar çok fazla antisi var ademin zaten 2018deki performansından eser yok. Nagihan bireyselde one cikarsa favoridir. Ademin oyu varsa Atakanin da çok fazla var. Bizim icin ikiside kapissin reality çıksın boşverin ahlaki erdemi boyle programlarda bunlar aranmiyor:)
Ben senin yorumlarını eleştiriyorum, senin bana cevabın hala ayı hikmet dolmacı mağdur falan fistan :)
Kelime dağarcığın bunlar anlıyorum ama okumayı da bilmiyorsun galiba. Yorumumda da haklıymışım çünkü hala daha ayı, mağdur diyorsun
2018'de de gördük bu asla şampiyon olamazsın ayaklarını. Bana göre herkes şampiyon olabilir şu anda. Kesin konuşup sene sonu patlamayın aman diyeyim. Ben kesin şampiyon olur demiyorum bak. Kim derdi mesela Evrim şu sezonda en kötü 11.olacak diye?
Gram Survivor bilgisi yok, günde 4 saat yorum atıyor burada
Nereye hocam
CUMALİYE MELİHE RAMAZANA 40 YAŞINDAKİ HAKANA KARŞI ATIŞLARI OLMAYAN MURATA VE HİLMİYE KARŞI YARIŞIP BELEŞ ŞAMPİYON ALMAKLA ÇOK İYİ ŞAMPİYON OLUNUYOR HAKLISIN. SURVİVOR 2018 ALL STAR SEZONU BİLE DEĞİL BU ARADA. ALL STAR DEDİĞİN YA 2015 OLUR YA DA 2022. ÇÖMEZ RAKİPLERE KARŞI YARIŞIP MUHTEŞEM YARIŞMACI OLUNMUYOR.
Gram Survivor bilgisi olmayan sensin.
-
Senin mesajların çekemeyeceğim kadar değerli değiller benim için. Senin iyiliğini düşündüğüm için dışardan verdiğin izlenimi söyledim sana ama sen anlamadın :) Neyse konu sakinleri rahatsız olmasın, uzatmaya gerek yok yine saçma bir argümanla geleceksin çünkü.
Atakanın hareketi erkekler arasında gayet nizami bir hareket öyle yok iğrenç yok terbiyesiz adam tekmelemiyo ademi ayağıyla dokunduruyor bi şey yok bunda oyna devam
-
Bu olay Atakan ile Ogeday arasında olsa konuşulmaz bile, mesele ikisi arasındaki durum. Aslında Adem ile alakalı daha çok, Badem alınganın teki bu tarz şeyleri geçtim laf dalaşına bile gelemiyor.
Adem’in ağzında sürekli sen beni bilirsin lafı var, alt tarafı geçmişte kendi spor salında adam ile sparring yapmışsın ki muhtemelen de baya bir yıpratmışsın. Buna dayanarak serbest bir ortamda muay thai yapan bir adama bu kadar üstten bakma. Hayatında dize dirseğe tekmeye gard almamışsın, clinche girmemişsin. Bırak şu One Punch Man tavırlarını.
Nagihan, Anıl, Turabi gibi isimler yoktu zaten o sezonda. Ben de aslında yoğum, alt benliğin falanım di mi?
Tahrik edici mesajlar atıp, insanların bilgisi olmadığını söyleyip aşağılayıp bu sene performansı olmayan birini yüceltip mesajlar atan sen çok değerli bir kişiliksin karşındakiler değersiz. Bence de yazma bana. Konudaki yorumları bile hazmedemiyorsun. Ama ben şurda haribo, yalancı diyen kişileri bile ciddiye almayıp gülerek geçiyorum. Bu kadar rahatsız ediyorsa zaten foruma bile uğrama bence
-
Aynen bu elemanın her yazdığı Adem ile alakalı,acaba özel hayattan tanıyor felan mı? Bir tane tarafsız yorumu yok.Maalesef göz yaşları içinde Ademi izlemeye devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X