Şimdi Ara

Survivor 2022 (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • 2020 de Yasin'e garanti sayimsin diyip kudurtan Sercio ya dün Yasin'e yenilmesi yakışmadı. Acil dönüş yapması lazım eskiye.2020 de Nisa elendikten sonra elenmişti. Nisa dönünce performansı artacaktır.

• Ardahan, Yasin, Berna, Gizem, Maydın, Berkan, Furkan gibi çöpler varken Seco başganın gideceğine inanmıyorum.

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Hepimiz öyle ümit ediyoruz

• Dünkü oyunda yasinin 3 te 3, Hikmetin 3 te 0 yapmasının en büyük etken beraber oynadıkları takım arkadaşları. Farkettiyseniz yasinin yanında anıl ve ogeday; Hikmetin yanında ise yasin ve Ardahan vardı. Yasin, anil ve ogedayin hızından faydalanarak kazandı hikmet ise Ardahan ve yasinin yavasligindan kaybetti ama tabiki de tamamen bu bahaneye sığınılacak bir şey değil. Hikmetin atışları da eskisi gibi değil belki de psikolojik baskıdan dolayıdır. 1v1 oyunlarda görmek lazım hikmeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Hocam dünkü oyun takım oyunuydu, Sercan'a sadece atış kaldı, onda da sonra başladı atışa. Parkurda 3/2 yaptı zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu aksam teke tek maclar izlicez sonunda biraz takim oyunlarina ara verilsin 1 vs 1 gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet çene yapacağına gitsin oyun kazansın sürekli millete sözde ders verme niyetinde

• zorradam kullanıcısına yanıt

Hocam ilk mesaja kim hangi sezonda kimlerle yarışmış listesi yapabilirsin boş vaktin varsa.

İstatistiklerin yanına bu da farklı bilgilendirici bir detay olur yeni başlayanlara ve unutanlara.

Örnek:

2017

Adem

Sema

Furkan

gibi.

• Ragor_Ugre kullanıcısına yanıt

Aga sen ne içiyon ? Survivor  2022 

• Bu sezonun kibir ve kasvet orduları kendilerini belli etti.

• geçen sezon nehrin içinde oynanan parkuru bu sezon daha güzel ve zor yapmışlar yunanlar dün oynadı izleyebilirsiniz youtube da var

yunan survivorda şu ana kadar su parkurları iyi ama kara parkurlarının hiçbirini beğenmedim. çamur parkuru da güzel ama 1 tık daha zorlaşması lazım

• barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022
  • Rio Yuna Nehri akmam diyor

Panamaya yar olmam diyor.

Şanı büyük Gizem Hatun

Yancı olursam gitmem diyor.

Hey yavrum hey.

GiKeFC ^-^Gizem Kerimoğlu Fan Club^-^

• Survivor  2022

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GİDİYORSUN TAYLAND’A 2 TURİST DÖVÜYORSUN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt

"Batida De Lechoza" içiyorum kardeş neden sordun?

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

ALIYOSUN BAYRAĞI ELİNE BEN TEMSİL ETTİM TÜRKİYE'Yİ DİYORSUN. BU TEMSİLCİLİK DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 17 Ocak 2022; 16:39:42 >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    ADEM SEN BENİM NE YAPTIĞIMI NEREDEN BİLECEKSİN!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Survivor  2022Taner Tolga Tarlacıtwitter
    “Survıvor da Sürgün güzel de sürgün de kalanlar sıkıcı ahhh o sürgünde ben olacaktım süper eğlenirdim kameraya karşı kendi kendime konuşurdum KEŞİF E GİDERDİM KERTENKELER İLE GENE SOHBET EDERDİM ELİMLE AHTAPOT YAKALAYIP YERDİM SURVIVOR BENİ MUMLA ARAYACAKSIN BE 🕯 AHHH ACUN AHH”
    https://twitter.com/SurvivorTaner33/status/1482789870980505601?cxt=HHwWgoC5hYLi9pMpAAAA
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.