BU ADAM NASIL KONUŞUYOR ??? |
Survivor 2022 (494. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Adem Mağdurses
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Twittera, "Sürgündeki Birsen'e sürgün adasında cinlenen Sercan şoku" yazmışlar aklıma geldikçe istemsizce gülüyorum.
-
Batuhan başkan ilk konseyde, Sercan'ın Sema'ya "konuştuğumuz mu" dediğini iddia edip sonrasında "anlaşılan dışarda kalmışız" dediğini gördük. İkinci konseyde ise "biz aramızda konuştuk kimse anlaşarak isim yazmamış" dediği gördük.
Neler oluyor hocam. Batuhan burada neyi amaçlamaktadır. Kimi kastetmektedir.
Bu durum hiç değerlendirildi mi forumda.
-
-
Nisa-Batuboy-Adem-Atakan(bundan o kadar emin değilim) bu dörtlü Barış'tan fazla oy alır kafadan. Ogeday ve Anıl'da yine daha yüksek oy alma potansiyeli olan isimler.
Barış efendi genel SMS'te rezil yarışmacılara karşı ağır mağdur olarak kazandı o oyları. Sokakta köpek taklidi yapan, Nisa'yı yiyip yanaktan öptüm vs. diye adam bir daha kendi ergen fanları dışında oy falan alamaz.
Ki zaten 3'lü SMS olayında atıyorum Batuhan'ın fanları gidip Barış'ın rakibine falan atar. Genel SMS'e benzemez o işler. Barış bu sene son 8'e bile kalamayacak iyi izleyin
-
Konseyin ertesi günü herkes birbirine kimi yazdığını sormuş onlarda planlı şekilde yazmadık demişler ona gönderme yapıyor hocam. Çünkü dün Havuçla yanyana otururken Batuhan Merve'ye seni yazdım diye söylüyordu.
-
diğer fan clublara duyurulur.
orada burada gizem kerimoğlu hakkında atıp tutan fan clublar var. akıllı olun sizin hasta olduklarınızı biz çoktan taburcu ettik. ilk hafta eleneceğini umduklarınız akbilinizi basmasın sonra.
GiKeFC ^-^ Gizem Kerimoğlu Fan Club^-^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 17 Ocak 2022; 14:52:1 > -
Bugün Sercan Başkan'ın hakkını savunacak olan Avatar ve Havuç reyiz, biz sizden razıyız!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Başkan, Barış'ı sevmem ama Barış'ın smste Nisa ve Batuhan'a geçilme gibi bir ihtimali yok. 2020'de kendine has bi fan kitlesi elde etti. Twitterda survivorun olmadığı zamanlarda bile tt yapıyorlardı Barışı. Atakan, Adem eski şampiyonlar Barıştan smsleri bir iki tık yüksektir ama Barış, 2020'de Sercan olayındaki gibi sağlam bir mağdurlukla onları da geçebilir. Tabiki finale doğru gümleyecektir çünkü adamda performans yok genel kitle oy vermiyor.
-
survivor harika reyting almış
totalde yargıyı geçmiş teşkilatı kılpayı kaçırmış. yarışma alevlendiğinde survivor kimseye liderliği bırakmaz
2020 nin başlarını izleyemedim hocam. Sakatlanmadan önce performansı baya iyiydi diyorlar. Öyle miydi sizce ?
-
-
Umarım yine sezonun ortalarına doğru saçma sapan voleybol,basketbol,futbol maçları izlettirmez bize Acur.
-
Senin saç tüyün kadar benim maçım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 17 Ocak 2022; 15:57:0 >
Hocam parkuru hiçbir zaman süper olmadı,atışları fena değildi ama o istatistiği gönüllülerdeki zayıf halkalara karşı yapmıştı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Sercan elenmezse bi ayak tenisimiz var be.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kelcan bu sene son 4 ü görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X