Murat şöyle 1 ay ara verse çok güzel olacak. |
Survivor 2022 (4873. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
Omuz atıp üstüne mağdur olanı ilk kez görüyorum. Adam harbi mağdurluğun el kitabı.
-
onun adı Mağdur Reis, dolma çaldı robin hood oldu
her türlü mağdur
-
Ödüle baktım şimdi de çok utanç vericiymiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğin şeyin geçerliliği olsa, berkan yarışmanın ilk yarısında %70 üzerinde oynamazdı. Sadece bu bile senin argümanı çökertiyor. Gene komplo teorisi üretme peşindesin.
-
2018 de Survivor bireysel dondugunde hala daha garanti sayi diye tabir ettigimiz Murat Ceylan vardı.
Suan daha sonlara cok var,garanti sayi erkek yok.
Yani cidden zorluk olarak en zor sene.Bir hafta boyunca hic bir yarismacı erkeklerde oyun kaybetmeden ilerleyemez.Bir gun iyi olur bir gun kötu.Suan en onemli sey psikoloji.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 10 Mayıs 2022; 16:52:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan %43le oynuyormuş 1 aydır. Çok kötü performans. Ardahan gökhan yasin faktörü
-
Adem'de öyle bişeyle oynuyor heralde sondan 3. falandı
-
Orası öyle ama 2 güne yayılan bir ödül oyununun neticesinin son oyunun son atışının son halkasına kadar kalması şüphe uyandırıyor. Ya kurgu ya da müthiş bir tesadüf.
-
Fragmana denk geldim; ogedayla-mağdur arasındaki fark o kadar güzel özetlenmiş ki.... Dünkü oyunda omuz atma olayı olmuş sanırım. Ogeday bende çekilebilirdim o da çekilebilirdi çekilmedik diyerek 2'sininde o anlık durumla yaptığını ifade ederken, mağdur yok bana saygı dolu gözlerle bakmadığını gördüm, yok herkes kendisine yakışanı yapar vs diyerek bir tarafı kötü gösterip mağdura oynama peşinde. Fragman sonunda hikmete yine hakaret ediyor, geçen oyunda da ogedaya etmişti. Birisi ona bir şey deyince de mağdura oynuyor. Bıktırdı artık.
-
Acunun torpili olmadan Ayı galiba bugün dolmacıyı yeniyor. Seni ancak kurgulu ve ayarlanmış oyunlar kurtarır mağdur. Güç oyunlarında pertsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Mayıs 2022; 16:48:37 > -
büyük ödülden sonra bugünkü ödülü kırmızı takımın kazanacağını bilmeyen yok sanırım
-
arkadaşlar ciddi bir sorum olacak bağımlılık yapan malum videoda
''ben doğuda büyümüş bir insanım'' diyen Dolmacı Mağdur o cümleyi hafiften doğu şivesiyle mi söylüyor yoksa bana mı öyle geliyor
-
Sema dün yine 6 da 6 yapmış yazık şu kadına, Nisa ve evrim yine sıfırcı şu ikisinden biri umarım bu hafta gider
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadını kimse övmüyoda
geçende 15te 15 mi ne yapmıştı üstüstte kimsenin umrunda değildi.
-
Mağdur denen kişi hakkında konuşmak bile zaman kaybı. Adam olunmaması gereken kişiye 1 numaralı örnek. Oy almayı bıraktığı gün bu tiplerin prim yapmayı bırakacağı gündür. Barışda bi ışık gördük, buda elenirse gelişme var demektir.quote:
Orijinalden alıntı: victor zsaszFragmana denk geldim; ogedayla-mağdur arasındaki fark o kadar güzel özetlenmiş ki.... Dünkü oyunda omuz atma olayı olmuş sanırım. Ogeday bende çekilebilirdim o da çekilebilirdi çekilmedik diyerek 2'sininde o anlık durumla yaptığını ifade ederken, mağdur yok bana saygı dolu gözlerle bakmadığını gördüm, yok herkes kendisine yakışanı yapar vs diyerek bir tarafı kötü gösterip mağdura oynama peşinde. Fragman sonunda hikmete yine hakaret ediyor, geçen oyunda da ogedaya etmişti. Birisi ona bir şey deyince de mağdura oynuyor. Bıktırdı artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 10 Mayıs 2022; 17:40:23 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ay gibi parlıyor sema, nagihandan falan daha iyi gidipde Ayşe evrim nisadan birine elenirse yazık olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyümüş kelimesinde biraz şive hafif kayıyor.
-
aga her fragman adem-ogeday çatışmasınımı görücez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X