bırakın abicim su kurgu olaylarını izleme yanı kurguysa. 8-0 oluyorda koskoca şampiyonalar sayı alamayıp 8-0 olunca kurgu yok 2-0 dan 2-2 olmasımı kurgu geçiniz. cogu zaman zaman bırbırıne denk yarışmacılar atıma göre kimse o durumda kaybetmez ıstemez kıçları yırtıldı her iklisinnide son oyunda |
Survivor 2022 (4872. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Benim savunduğum bir şey yok.
Sadece olanı söyledim.
Sürekli saçma saçma "dopingli çıktııı yaaaaaaaa" mesajlarından gına geldi.
-
Orda oturup kurgu niye yapsınlar zaten, acunun umrunda mı 8-7 bitmiş 8-0 bitmiş. Acunun bunla uğraşacak kadar işsiz olduğunu düşünenleri komik buluyorum ben
-
ÇEKYA KEZBANI KAPATILSIN!!! Survivor Türkiyetwitter
Survivor Türkiyehttps://twitter.com/survivorturkiye/status/1523944915662782465?s=21&t=4JO3dOLV3GmE4eDkCzJZJw
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Adını bile anmayın mağdurun lütfen, bir insan bu kadar antipatik olabilir. Kanalı değiştiresim geliyor adamı görünce.quote:
Orijinalden alıntı: Emre 11Dopingli işte, neyini savunuyorsunuz daha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu Nisa o kadar itici ki sırf kamera onu çeksin diye yaptığı çocukça hareketler anaokuluna çevirdi Survivor’u.
Ayımız dolmacıyı gömmüş herhalde dolmacı kurduruyordu gene fragmanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bireysel zamani geliyor dokunulmazlik 3 oyun üzerinden olmalı kazananlar birer aday çıkarmalı kendileride dokunulmazlik almali ya da 4 oyun olabilir son sekizde 3 dokunulmazliga dusurulebilir odul oyunlari da bireysel olabilir illa takim olacaksa kura cekilsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sayiyi bosverin yarismalar canli bile degil kes yapistir olayi
kesinlikle sabahtan aksama kadar harcadiklari enerji icin 6 ogun yenek yemeleri gerekir
spora kalori yakimi icin ac kalmalari mumkun degil
bilime aykiri olaydir
yarismalar canli yayin degilki
kea yapistir bant yayin yapiliyor
kurguysa 8-0 istenen sonuc o sekilde kurgulanir
zaten harcadiklari enerji icin bol kalorili bir masa dolusu yemek yiyerek tum gun kosmalari gerekir
bilime aykiri olaydir
Anıl hala finale kalirsa en buyuk şampiyonluk adayi
Berkan 2017 ogeday performansı gösterirse haziranda bence final şansı var
Ademin son üçe kalmasi kesin gibi
Atakan son dörtte görüyorum ama performansı önemli
Ogeday şampiyon olduğu sezona göre geri planda kalmaya basladi surpriz bir potada gidebilir
Nagihan kadınlarda son dört yapabilecek tek isim bence ama finale kalabilir mi emin değilim
Şu anlık son dördüm
Anil
Adem
Nagihan
Atakan veya Berkan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diyetisyene gidip sunu sorun yada spor salonuna gidip sorun
sonrada neden tv izleyetek zaman kaybettik diye dusunun
gun icinde enerji icin 2500 kalori gerekir
tum gun spor yarisma kosu icin bunu uc ile carpin
yani 6 oguj yemek yemeleri gerekir yoksa kosacak halleri kalmaz
yani gun icinde bolca yemek yiyerek sabahtan aksama kadar yarismak zorundalar
Bu Prag kezban Nisa hiçmi ekmek yememiş arkadaş bir şeyi çekemiyor gene 2-0 yada 3-0 yapıyordur Evrim gibi. Haribonun mağdura karşı 1 sayısı var gibi.
-
halami ciddiye aliyorsunuz o kadar kanita ragmen
sporcu arkadasta onayladi dediki
herhalde tum gun yemek yiyorlar veriyorlar
yoksa o kadar yarisamazlar dedi
baska ne izlicez fake de olsa zaman gecirmek icin bakicaz dedi
Yarışmacılara oyun öncesi tur öncesi enerji içecekleri meyve ananas muz vb veriliyor yoksa dayanamazlar diye Acun söyledi yani dediklerin böylece boş çıkıyor.
şizofrenin biri var cevap vermezseniz gidecekmiş
-
Genel kitlede açık ara Atakan önde youtubeda bir kanal var sokakta survivorda şampiyon kim olur ya da kimi destekliyorsunuz diye sorular soruyor hepsinde Atakan açık ara önde twitterda ergen kitleye bakmamak lazım iş artık son 4-5e gelindiğinde genel kitle devreye girdiğinde Atakan baya oy alacak gibi görünüyor
-
Hocam o zaman da direk kick boks oluyor. UFC onlardan daha fazla popüler hale geldi. Aslında en başlarda olduğu gibi bir nevi kuralsız her stilden insanların olduğu o kafes atmosferi insanların ilgisini çekmiş olmalı. Bence yer dövüşü olaya renk katıyor. Tabi herkes aynı düşüncede olmayabilir. Khabib için de sıkıcı dövüşüyor diyorlardı. Ama bana göre salt rakibine darbeyle yıkmak yerine bazen hiç yumruk bile atmadan pozisyon üstünlüğü ve kitleme ile de yeniyor olmak olayın boyutunu çok genişletiyor.
Tıfıl adamlar bile iri kıyım adamları bu şekilde yenebiliyor. Royce zamanında öyle yapmıştı. Tabi şimdi işler değişti. :) Tabi her bjj'si yada güreşi ili olan kesin yenecek diye bir şey yok. Kaç tane khabib gibiler var ki.
Conor da zamanında güzel işler yaptı. Mesela Jose Aldoyu 13 saniyede tek yumrukla indirmesi efsaneydi. Kimisi onun stilini beğeniyor kimisi khabibi işte değişiyor :)
-
Çok haklısın Aydın Ayhan.
kolpa nagihan son 4e giremez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X