Normalde 3 dokunulmazlığı kaybeden takımda potadakiler son dokunulmazlığı kazanıp karşıdan güçsüz birinin potaya girmesini ümit eder ama Barış'ın hiçbir şey yapmadan rekor sms alması yüzünden yarışmanın mantığı bozuldu. Bilerek kaybederlerse şaşıran olmaz. |
Survivor 2022 (4248. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Patates tayfa yenilmeye devam
-
Evrim daha atışta gelemiyor sonra beni niye yazdınız. Kızım en kötüyle yarışıyor sun atış yapamıyorsun. Daha ne olacak. Sıfırı tayfa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kezo Ayşe % 25 le bitirir artık yarışmayı.
-
Gönüllüler kaybetmeye gelmiş gibi sanki hiçbirinin sesi çıkmıyor.
-
Günlük sütüm diyorsun yani hocam. Murat özarı hesabı.
Bi insan niye barışı destekler ki? Maço döven erkek seven kızlar oy atıyor heralde
Yağmur suda bile Nagihanla nerdeyse beraber geliyor bir de Evrimle kıyaslıyorlar.
-
Hikmet perviz ve barışı kapsa iyi olur yoksa işi zor bu oyunda.
-
Yağmur, patates denilen tayfadan daha mı iyi şimdi
Dh forum aklını kaçırmış valla
Evrim nisa ayşe yağmur bunların dördü de çöp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkan ve Nisa neden hiç oynamıyor dostlar? Bayadır izleyemiyorum da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nisa yoklukta zaten Berkan sakat döner 1-2 güne herhalde
-
Aralarından en kötüsü Evrim. İlk gitmesi gereken o. Sonra Yağmur Ayşe eşit gözümde. Nisa'nın hızı var ama tam bir umursamaz.
-
Sude atletleri bükmeye devam ediyor
-
Bence de bu dördü arasında ilk gitmesi gereken evrim ama evrim uzun zamandır zaten beni nasıl yazarsınız gibi şeyler söylemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkisi de sakat mı yani? Aşkım elendiğinden beri izlemiyordum. son 2 haftadır bakıyorum oynamıyorlar hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X