< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (4249. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Çöp Nagihan. Bu sene atışların hiç güven vermiyor. Dua et karşıda o kadar döküntü var ki rahat kazanıyorsun. Bir de 20 metre önden atıp Ayıyı yenince kendini bir şey sanıyorsun
-
Sude yine atletler yenmeye devam ediyor. Evrim yağmur çöp Ayşe az kıpırdadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi baktım da harbiden sude gönüllülerin açık ara en iyi kadını. Nagihan ve merveye karşıda birebirde üstün. Helal olsun valla ne diyeyim. Haftaya patatesler algıya başlar sude ve hikmet kötü diye
-
yokluk adası diye birşey var Nisa eleme adayı çıktı oraya yollandı sakat değil. Nisa yoksa oynuyor hergün
-
Atış çok zor. En sondaki delik çok uzakta kuvvetli atsan bile yandaki deliklere düşüyor. İsabet zor.
Gönüllüler atışı çözdü bence.
Sanmıyorum. Yarışmacıların hepsi gittikçe daha kötü atıyorlar. Garip bir durum var
-
Allah Allah bana denk gelmedi demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Evrim varoşu değil de Yağmur elenirse Acun büyük haksızlık yapmış olur.
-
Ayşe, Sude ve Seda iyi atıyor.
Merve çok iyi attı.
Hocam ne alaka elemeye girecekler belli 3 ü yazılmış. Geriye 2 kişi var gökhan ve yağmur. Kız elenmedi lazım deyip yazarlar yağmuru ne var bunda.
Evrim adamlar sene başından beri seni çekiyor bir elen git artık....
-
Sen zaten elendin ya aşkım.
Sema Sudeyi öptü
Suratsiz yagmur elensin
Acun yüzünden oldu bunlar. Gönüllüleri durdurmak için Evrim'i tutup (eminim ki ondan yüksek oy alan) Yasin'i eledi
-
Şu patates Ayşe'ye mi güvenecekler şimdi? 100 tane diski kaçırdı. Böyle bir akılsız olamaz.
-
Uzun süredir biri Yağmur'un performansından hiç bahsetmezken diğeri de aynı sene yarıştığımız için onu yazmam diyor. Hadi Gökhan da potada olsa yazacak kimse kalmadığı için normal karşılanırdı ama şu an yazmalarını doğal karşılamam açıkçası. Arkasından da ekstra ve panoramada bir yağlama görürsek zaten açığa çıkar durum.
Evrim’in yerinde olsam beni eleyin diye ağlarım artık.
Ayı doğruları yüzüne çarpıyor obur ayşenin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X