Şimdi Ara

Survivor 2022 (3217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
52
Favori
2.971.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 25.5.2024)
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alfa Hikmet takıma barakasını taşıtıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Yasin'i sevmiyorum ama 2 gündür olanlar Yasin'e yazar iyi mağdur oldu. Evrim de her zamanki yanar dönerliğiyle Sedalara yanladı.

• Seda ve Sema’nın çok bilmişliğinden herkesi eziklemelerinden, insanlara üstten bakmalarından sıkıldım ikisinin aynı potaya girmesini ve o potada iki de güçlü isim olmasını o kadar çok istiyorum ki.

• Sema çok sinsi

• maydın senin notun 2015 de verildi, tepeden tırnağa egosun. Babandan en kötü huyu almışsın. Hoş alayınız egoistsiniz.

• Semaya bak hele erkekleri gözüne kestirmiş😀

Merve sen bu Sema nın yanından kaç çabuk 😀

• Dondurmacı yüksek ihtimalle potaya yazılır bu hafta  

• blackprague kullanıcısına yanıt

Geçen seneki Merve'nin manileri kadar kötü olamaz.

• iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt

sema girer illa da seda öyle bir çete kurmuş ki takımlar karışmazsa o kadın çok çok zor yazılır

• C-TRanger kullanıcısına yanıt

abi bu nasıl mağdurluk anlamadım? adamın üzerine yürü küfür et temas kur?

sonra evinden etmeye çalış neymiş 1 ay önce temizlemiş ?

bu nasıl mağdurluk abi adamın haklı olduğu bir kısım yok

• Berkanla atakan çiftleşme öncesi güç gösterisi yapıyor

• Kızlar birlik olmuş. Hedefleri Sercan,Barış ve Bora. Barış’ı yiyemezler,diğer ikisi gidebilir,belli olmaz.

• hocam gözünü seveyim ne desin? hikmeti sopalarla dövüp kovsunlar mı? ada konseyindeki gibi hikmetin anasına sövüp yasinle birlikte saldırsın mı evrim?  

yasin gibi kaybeden bir kolpanın yanında durmak intihardır. heleki şöyle bir konuda o grub ve hikmet net haklı zaten.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Görürsün ileride nasıl yansıyacağını.

• Adem bi sus hep mağdursun

• Kadınların birlik olup erkekleri yemek istemesi çok normal. fakat bu anlaşma 3-4 haftaya bozulur gibime geliyor.

• Yalnız Gizem'den önce Evrim ve Berna ikilisinden birinin elenmesi gerekliliği, erkeklerden de Gönüllülerden 1 tanesinin elenmesi gerekliliği varken kadınların birlik olması kurgu kokmuyor mu? Aşkım varken neden birlik olmadınız o zaman? Acun versin senaryoyu siz de yazın  

• Kendine_Antagonist kullanıcısına yanıt

hikmetle ilgisi yok olayın hocam hikmet zaten o grupta değil bana göre. ben 6 lı gruptan bahsediyorum.evrim onlar grup değil minvalinde konuştu ona istinaden yazdım. bir de o grubu karşına alınca yasinle bir olmuyorsun.hikmet haklı olabilir yasine karşı ama o grup haklı değil çünkü temelde amaçları yasini yollamaktan ziyade kendilerinden olmayan herkesi yollamak.

• Ödül tavuksa Ünlüler alır bu sene Gönüllülerin iyi bir ödül aldığını görmedim bu bile aşırı garip geliyor

• 
Sayfa: önceki 32153216321732183219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.