< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (159. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Nisa'yı Sude kategorisine koyması aşırı saçma olmuş. Nisa 1-2 atışta sorunlar yaşasa da çok net Sema-Seda kategorisinde olur ki Elif'ten de Birsen'den de daha iyi atışı vardı hatta çizkek Merve'den de iyi atışı vardı.
-
Ahtapot Patrick gelseydi daha ilk haftadan tekme tokat gönderilirdi. Herif yunan kızları yalayıp yutuyordu aynısını bizim kızlara yapamaz
Abazahan bunun bir alt versiyonunu yapıyor kızlar sayıyı kazanınca koşarak fortluyor elliyor kucaklıyor
Ahtapot Patrick üstat gibi kimse olamaz herif yalama öpme profu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anıl Berk baki zaten exxende yapılanda en iyilerde 1. oldu bir daha kazanmaz tahminimce. Atakan da kazanmaz. Adem desen 2018de bilerek kazandırıldı nagihan haketmişti adem yarışamıyordu bile zaten saygısızın önde gideniydi. Gönlüm gökhan keserden yana ama bilmiyorum neler olur
-
-
Nisa'nın bu sefer ağlayıp zırlayacağını düşünmüyorum. İlk katıldığı sene yarışmadan çıktıktan sonra yaptığı şeylerin çocukça olduğunun farkına varmıştır muhtemelen. Aradan 2 sene geçti, biraz daha olgunlaşmıştır eminim. Takımında Seda ile en iyi kadın yarışmacı olacağı için kimsenin kolay kolay yazıp göndermeye çalışacağını sanmıyorum.
-
2.tur 3.anket sonucu
Gökhan %83
Berkan %17
4.anket
Ogeday vs Yunus emre
-
All star fragmanları çıkmış
Ya ne bileyim gönüllü takımı çok güçsüz kalmış gibi duruyor
Zorro dostum bizi niye zor ankete koydun
ilk tur aldıkları oy yüzdelerine göre bu tur ogeday olmasaydı gökhan ile eşleşecekti zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 31 Aralık 2021; 22:31:57 > -
Ethan blok kaldır
2018 allstardan beri ugramamıştım buralara..zaten buralarda anca coşmuş kaç seneden sonra..allstar tadı her zaman başkadır..hayırlı sezonlar herkese iyi yıllar dilerim ayrıca..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 31 Aralık 2021; 22:43:51 > -
Adamın şahsına hakaret etti İlayda. Ne yapacak ? Yalandan laylayloy tezahürat mı yapacaktı. Batuhan Başkan içinden geldiği gibi yaşıyor diye çekemiyorsunuz hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 31 Aralık 2021; 22:48:12 >
Yedekleri de görebilseydik iyi olacaktı.
-
-
mourinho katılmadıgı yarışmanın bile gidişatını kontrol ediyor
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 31 Aralık 2021; 23:15:50 > -
Grupta yoktum ama Hakan’cıydım hocam,izlemesi çok keyifli adamdır.Bir de su parkurlarında tarihin en iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X