Şimdi Ara

Survivor 2022 (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Performanslar beklenenden farklı olacak,eminim. Beklentiyi veremeyecek çok kişi olacak. En büyük adaylarım Hikmet ve Ogeday.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt

Nisa'yı Sude kategorisine koyması aşırı saçma olmuş. Nisa 1-2 atışta sorunlar yaşasa da çok net Sema-Seda kategorisinde olur ki Elif'ten de Birsen'den de daha iyi atışı vardı hatta çizkek Merve'den de iyi atışı vardı.

• Jeunes Turc kullanıcısına yanıt

Ahtapot Patrick gelseydi daha ilk haftadan tekme tokat gönderilirdi. Herif yunan kızları yalayıp yutuyordu aynısını bizim kızlara yapamaz

Abazahan bunun bir alt versiyonunu yapıyor kızlar sayıyı kazanınca koşarak fortluyor elliyor kucaklıyor

Ahtapot Patrick üstat gibi kimse olamaz herif yalama öpme profu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

• Anıl Berk baki zaten exxende yapılanda en iyilerde 1. oldu bir daha kazanmaz tahminimce. Atakan da kazanmaz. Adem desen 2018de bilerek kazandırıldı nagihan haketmişti adem yarışamıyordu bile zaten saygısızın önde gideniydi. Gönlüm gökhan keserden yana ama bilmiyorum neler olur

• Survivor  2022
  • Nisa'nın bu sefer ağlayıp zırlayacağını düşünmüyorum. İlk katıldığı sene yarışmadan çıktıktan sonra yaptığı şeylerin çocukça olduğunun farkına varmıştır muhtemelen. Aradan 2 sene geçti, biraz daha olgunlaşmıştır eminim. Takımında Seda ile en iyi kadın yarışmacı olacağı için kimsenin kolay kolay yazıp göndermeye çalışacağını sanmıyorum.

• 2.tur 3.anket sonucu

Gökhan %83

Berkan %17

4.anket

Ogeday vs Yunus emre

• All star fragmanları çıkmış

Ya ne bileyim gönüllü takımı çok güçsüz kalmış gibi duruyor

• zorradam kullanıcısına yanıt

Zorro dostum bizi niye zor ankete koydun

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

ilk tur aldıkları oy yüzdelerine göre bu tur ogeday olmasaydı gökhan ile eşleşecekti zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 31 Aralık 2021; 22:31:57 >
  • Ethan blok kaldır

• 2018 allstardan beri ugramamıştım buralara..zaten buralarda anca coşmuş kaç seneden sonra..allstar tadı her zaman başkadır..hayırlı sezonlar herkese iyi yıllar dilerim ayrıca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİGİMAX55 -- 31 Aralık 2021; 22:43:51 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Adamın şahsına hakaret etti İlayda. Ne yapacak ? Yalandan laylayloy tezahürat mı yapacaktı. Batuhan Başkan içinden geldiği gibi yaşıyor diye çekemiyorsunuz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 31 Aralık 2021; 22:48:12 >
  • Yedekleri de görebilseydik iyi olacaktı. Survivor  2022 

• Furkan’dan cevap gelmiş

Survivor  2022

• mourinho katılmadıgı yarışmanın bile gidişatını kontrol ediyor Survivor  2022 

Survivor  2022

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 31 Aralık 2021; 23:15:50 >
    Grupta yoktum ama Hakan’cıydım hocam,izlemesi çok keyifli adamdır.Bir de su parkurlarında tarihin en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.