< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (160. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Hikmetin arkasından keşke ayı fırlasaymış ekranda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağırmasına gerek yok Hakan buralara üye olmadan bakıp çıkıyordur. Burası Twitter'den daha kaliteli bir platform her ne kadar eskisi gibi yazan olmasa da, eskiden gece gündüz post kasılırdı
İhsan Tarkan,Furkan Dede'nin dh hesabı var. hem sıcak fırsatlarda hem de buralarda takılıyorlardır
%50 ekşi %50 twitter/instada takip ediyorlar gibi geliyor bana yarışmayı ama forumda ogedayın 19 tane yakın arkadaşı var söz verdiler ogeday şampiyon olunca foruma konuk olacak
-
Şimdiden dissleşmeler başlamış
Kan dolu bir sezon bizi bekliyor genjler
-
Hakan’ın şöyle algı yapması çok yanlış
Furkan dede buralarda hocam
-
Yeni sezonda çakma mağdurların yalandan zoraki mağdur olup yarışmanın gidişatına yön veremeyeceği iyi bir sezon diliyorum
Herkesin yeni yılını kutluyorum
Şimdiden mutlu yıllar asıl Survivoru burda biz yasıyoruz kyk bursuyla hayatta kalma çelinç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir dakika doğum günüm değil ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mutlu yıllar hocam. yeni yıla burda girdik. bütün sene survivorla geçecek anlasılan.
-
Yeniyılda öncelikle beraber aynı saflarda çarpışacağımız Batuhan Başkan ve Yunus Emre Başkan cılara. Daha sonra zorlu bir sürece gireceğimiz rakip tayfaya mutluluklar diliyorum...
BARIŞ MURAT YAGCI DESTEKCİSİ DOSTLARIMA SELAM VE SEVGİLERİMLE SÜPER BİR YIL BİZİ BEKLİYOR BEKLE BİZİ TEMMUZ KUPAYI ALMAYA GELİYORUZ
-
Hakan tansiyonu vermeye başlamış
Bu sene bir sürü zorluklar bizi bekliyor hocam. Dört bir yanda sinsice bekliyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam kyk bursunun yarısını batuhan başkana, yarısını yunus emre başkana yatırmanızı diliyorum.
https://eneftio.com/
-
2020 fragmandı yeni rekorlar yeni zaferler
GELİYORUZ
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üçkağıtçı Cemal -- 1 Ocak 2022; 0:31:9 >
İyi seneler hocam, oraya kyk bursuyla hayatta kalma mücadelesi veren beni de eklerseniz çok mutlu olurum asıl mağdur benim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X