Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.616.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30793080308130823083
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Maçuka

Haklısınız hocam 1 ay sonra sallamasını hele ki final varken, ben de anlamadım.

Konu bu değil All Star için Acuna bu kadar yağ çekmesine gerek yok. Semih'in ismini Acun net olarak açıklamadı ve açıkladığında kendisinin de olmasını istiyor böyle böyle yer yapıyor. Bir de ben Acun ve Esat abilere bile karşı çıktım orda diye göğsünü gere gere konuşması yok mu hiç inandırıcı değil. Acun yayına bağlanıp Furkanı azarladığında masum kedi gibi yerinde kalıyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Gerçi tekrar düşündüm de Acunun ağzı da olabilir Semih aracılığıyla Serkay'a laf sokuyor da olabilir. Acun bu her türlü kurnazlık beklenir kurnaz yapımcıdan  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Haziran 2021; 1:25:57 >

• Poyrazsuyu fibalde tokatladığımızda bu konu bizimdir!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSMAİL BALABAN!!!
    YARIN HİKAYEYİ TAMAMLIYORUZ,BATUHAN BAŞKAN’IN BAYRAĞINI SEN DİKECEKSİN!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musashi ablamdır Hanzade adamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada son 4’e kalan kadınları düşündüğümüzde Ayşe kadar fanı olan bir yarışmacı olmamıştı,genelde yazılmadan ya da sembol alarak geliyordu atletler falan.Ayşe’nin saçma sapan tavırları olmasa şampiyon olabilirdi ama genel kitleyi soğuttu kendinden.

• Aleyna K ve Ayşe’ye yapılan ayrıcalıklar eski sezonlardaki kadınlara yapılsa 3-4 kere şampiyon olurlardı.

Bir de ben şunu anladım ki Acun mavi takımdan yani Gönüllülerden kadın şampiyon çıkarma hevesine giriyor hep. Belki de Meryem tek umuduydu ama bu sezon da sakatlanınca hayalleri suya düştü keşke Merve’yi parlatsaydı. Maviye atmasa şampiyon olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 25 Haziran 2021; 1:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylamanın gidişatını Batuhan Başkan değiştirdi,tam Poyraz-Ayşe konuşulurken sözü aldı,Balaban’a desteği verdi,havayı değiştirdi.

• Az önce izledim, Semih Efendi Survivor finalisti Serkay'a laf çarpıyor. Ben de çok sevmesem de sonuçta adam performansı ile final koltuğuna oturmuş bir yarışmacı. Adama gittiğin dizileri batırıyorsun demiş, en azından yarışmadan aldığı ün ile kariyerini iyileştirmeye çalıştı, dizilere girdi ve en son yanlış hatırlamıyorsam Fox'taki bir dizide başrol oynuyordu. Semih ise kaç yıldır Survivor Ekstra dışında bir yerde görmedik. Gittiği dizileri batırıyor söylemi çok yanlış, aradan 5 yıl geçmiş neden hâlâ isim vererek adamı kötülüyorsun, Damla'ya elenmeyi hazmedememiş sanırım. Tekrar söyleyeyim iki yarışmacıyı da çok sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 25 Haziran 2021; 2:29:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Merve Steven Poyraz Batuhan Berkay

Alıntıları Göster

Meryem Poyraz Batuhan Çağrı Merve yada sergen

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Ben bu Okay'ı neden hatırlamıyorum. Kimdi bu Okay neciydi

Okay aslında survirvora gelmiş en ünlü güreçciydi. Çok hızlıydı ama atışları kötüydü ve çok iyi niyetli biriydi. İsmail gibi Türkiye Kırkpınar dünya şalvar güreş şampiyonu değildi. A klas Avrupa şampiyonuydu. Sanırım 3. Olmuştu Yusuf seda elemişti onu.

• Neyse ki Kaleyna faciasından kurtulduk muhtemelen çok az bir farkla elendi o elenmese bi de Kaleyna Ayşe finali olurdu.Az daha Cemal can fiyaskosundan sonra bir fiyasko daha geliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Meryem Poyraz Batuhan Çağrı Merve yada sergen

Alıntıları Göster

Meryem kronik sakat maalesef o yüzden hiçbir listeye giremez bu arada ben performansa daha çok önem veriyorum. Parkur azalmalı ama performansın da önemi artmalı. %60 performans %30 ada hayatı %10 karakter. En karakterli yarışmacı şampiyon olsun mantığı çok saçma. Kazanabilmek için her şeyi yapanlar şampiyon olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dianz

Az önce izledim, Semih Efendi Survivor finalisti Serkay'a laf çarpıyor. Ben de çok sevmesem de sonuçta adam performansı ile final koltuğuna oturmuş bir yarışmacı. Adama gittiğin dizileri batırıyorsun demiş, en azından yarışmadan aldığı ün ile kariyerini iyileştirmeye çalıştı, dizilere girdi ve en son yanlış hatırlamıyorsam Fox'taki bir dizide başrol oynuyordu. Semih ise kaç yıldır Survivor Ekstra dışında bir yerde görmedik. Gittiği dizileri batırıyor söylemi çok yanlış, aradan 5 yıl geçmiş neden hâlâ isim vererek adamı kötülüyorsun, Damla'ya elenmeyi hazmedememiş sanırım. Tekrar söyleyeyim iki yarışmacıyı da çok sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Hocam Piyancıyla düetiniz güzel olmuş  

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Meryem kronik sakat maalesef o yüzden hiçbir listeye giremez bu arada ben performansa daha çok önem veriyorum. Parkur azalmalı ama performansın da önemi artmalı. %60 performans %30 ada hayatı %10 karakter. En karakterli yarışmacı şampiyon olsun mantığı çok saçma. Kazanabilmek için her şeyi yapanlar şampiyon olmalı.

Alıntıları Göster

Hocam meryemin kronik sakat olduğunu bilemezsin bence geçen seneki sakatlığından dolayı sakatlık yaşadı bu kız milli atlet orda yaşamadıysa burda niye yaşadı. Haa çok sakar olur sakatlanır ayrı oda görünmüyor parkurlar da gayet güzel geliyor. Bence tam sakatlıktan çıkmamıştı o yüzden diğer bacağa çok daha fazla yüklendi.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Göklerden gelen bir karar vardır  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 25 Haziran 2021; 3:59:42 >
  • EKŞİDEN

o zaman bir murat özarı şiiri patlatalım

ayşe ayşe

alıştın yemekleri götürmeye beleşe

sen gittin ya, zevkten olduk dört köşe

kimse sevmiyor seni, yediden yetmişe

artık ağlarsın geceleri, sen ve göbeğin nöbetleşe

hadi yallah düzceye, klişesin klişe

• EKŞİDEN bu ney lan ne içiyor bunlar

ayşe'nin elenmesinin en eğlenceli tarafının 2000 kişilik fan club konuşmasında kendini kanaat önderi sanan bir tanesinin diğerlerine dişlerini sıka sıka yaptığı "kaybettik ama ağlamayacağız, ağladığınızı duymak istemiyorum, ağladığınızı gösterip onları sevindirmeyeceksiniz" özetli motivasyon konuşmasını dinlemek olduğu yarışma... bu kadar hırsı kendi hayatı için yapsa bu tipi destekleyecek bir kimse olmazdı zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Hocam Piyancıyla düetiniz güzel olmuş  

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

Göklerden gelen bir karar vardır  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

İkinci olması yönünde 

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

İkinci olması yönünde 

Alıntıları Göster

Kudurtacaklar listesine ekledim  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 
Sayfa: önceki 30793080308130823083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.