Ademle düet yapmalılar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3083. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Baldbani
Hocam dilinize yapışmış çıkmıyor şu yan hesap insan kendi yaptığı şeyi başkalarında ararmış bunuda unutmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Poyrazsuyu fibalde tokatladığımızda bu konu bizimdir!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ademle düet yapmalılar
Alıntıları Göstersende sahnede arkalarında vokal yaparsın bacım
-
Ona bakarsak Ayşe birebirde tüm erkeklere büyük üstünlük kurdu. Elenenlerle olan oyun istatistiği bir şey ifade etmiyor, elendikleriyle kalıyorlar. Berkay ve Ayşe'de böyle oldu, aynı şeyi Sercan ve Berkan da yaşadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tiziano FerroBuradaki Aleyna antilerine takılma hocam. Burayı mesken tutmuşlar niyeyse ama sıkıntı yok. Aleyna olmasaydı ben bu sezonu izlemezdim, sırf o olduğu için katlanıyorum 6 aydır bu saçmalığa..
Alıntıları GösterYok hocam bunları kaale bile almam. Bu senenin yıldızı Aleyna Kalaycıoğludur. Youtube a bakıyorum, ekşi sözlüğe bakıyorum herkes Aleyna destekçisi. %0.5 oy farkı ile finali kaybetti. Ama çok büyük kitle kazandı. İnstagram takipçilerine bakıyorum finalist 4 lüdeki, Aleyna hepsine en az 100k fark atmış. Bu kız 10 günde 4 pota geçirdi, poyraz 10 kere birinci olmuş ama tek potaya girmesine rağmen 0,5 oy farkla zar zor eleyebildi. Halkın kimin yanında olduğu belli.
Bu dh dekileri kaale almamak için bir başka sebep bunları dora denen pisliği dayı diyerek desteklemeleridir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Kudurtacaklar listesine ekledim
Alıntıları GösterUyanın hocam geldik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907Yok hocam bunları kaale bile almam. Bu senenin yıldızı Aleyna Kalaycıoğludur. Youtube a bakıyorum, ekşi sözlüğe bakıyorum herkes Aleyna destekçisi. %0.5 oy farkı ile finali kaybetti. Ama çok büyük kitle kazandı. İnstagram takipçilerine bakıyorum finalist 4 lüdeki, Aleyna hepsine en az 100k fark atmış. Bu kız 10 günde 4 pota geçirdi, poyraz 10 kere birinci olmuş ama tek potaya girmesine rağmen 0,5 oy farkla zar zor eleyebildi. Halkın kimin yanında olduğu belli.
Bu dh dekileri kaale almamak için bir başka sebep bunları dora denen pisliği dayı diyerek desteklemeleridir
Alıntıları Göstersöyler misin aleyna ne yaptı da bu yılın yıldızı oldu parkurda mı harikalar yarattı yoksa realitede mı çığır açtı
-
İsmail hakediyor şampiyon olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolej tikisi baba parasını çarçur ederken biz koleksiyonumuza yeni kupalar eklemekle meşguldük. Survivor şampiyonluk kupası da koleksiyonumuza çok yakışacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 25 Haziran 2021; 16:12:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerimsende sahnede arkalarında vokal yaparsın bacım
Alıntıları GösterYok hocam vokallik senin hakkın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 25 Haziran 2021; 17:46:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKolej tikisi baba parasını çarçur ederken biz koleksiyonumuza yeni kupalar eklemekle meşguldük. Survivor şampiyonluk kupası da koleksiyonumuza çok yakışacak.
Kupayı bilmem de yeni spor araba koleksiyonu yapmış olabilir
Bu kez garsonluk deneyimi olanlar kazansın hocam
-
Sözleşmeli şampiyonluk
-
Sosyal medyada yoğun bir destek var İsmaile. Bende destekliyorum, fakat bu işler belli olmuyor. Ters köşede olabiliriz, geçen yıl herkes son ana kadar barış dedi büyük destek vardı ama Cemal şampiyon oldu. Tabi ki istatiksel olarak karşılaştirmiyorum o başka bisey. Umarım İsmail şampiyon olur adam gibi adam çünkü. Hem kariyerli' hem iyi biri tam bir örnek sporcu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Donanımhaber'in geneli İsmail dediğine göre Poyraz kazanacak. Ogeday-Adem finalinde de burda herkes Ademciydi ama Odegay kazanmıştı
-
Barış'ın o performansla son 4'te olması bile rezillikti. Poyraz yarı final oyununu kaybedince işinin mucizelere kaldığını söylemiştim. Güreş camiasının çok destek vermesi, bugün Batuhan ve Aleyna fanlarının kendi yarışmacıları finaldeymiş gibi oy toplamaya çalışması, Poyrazcılarda pek para kalmaması gibi faktörleri göz önünde bulundurunca İsmail kazanamazsa sürpriz olur.
Ademle o kadar dalga geçip bunu paylaşmanız olmadı hocam.
Normalde olmaz derdim ama kaynak Facebook olduğuna göre bu kez garsonluk deneyimi olan kazansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 25 Haziran 2021; 16:59:12 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498söyler misin aleyna ne yaptı da bu yılın yıldızı oldu parkurda mı harikalar yarattı yoksa realitede mı çığır açtı
Alıntıları GösterReality anlamında bu senenin kadın yıldızı Aleyna'ydı hocam tartışmasız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X