Aleyna öyle torpilli ki söz almış işte hala sembol membol diyor kıza kazandıracaklar sembolü hala oynatmamalarından belli |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2924. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
dalga geçiyorduk falan ama üzüldüm batuya
-
Acun son anda Poyraza neden öyle yaptı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sence Dora sms'e girse elenmez miydi, Poyraz ve Berkay'ın stratejisi sayesinde orada, onu da postalarlar haftaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acun bu gidişle Aleyna'yı son 3'e falan taşıyacak. O uyduruk sembol oyunlarının finalini son 4'ü garantileme oyunu yapar artık zaten. Ne Aleyna aşkıymış bu
Geriye sadece capsler kalır
-
Al nüfusuna geçir Aleynayı şimdi acur yalandan kadın rekabetinze sokayım ikisi de birbirinden çöp
Haketti, çünkü antipati topladı. Erkek dediğin biraz erkek gibi davranır. Susar, yerini bilir. Kadınlardan fazla konuşan erkek mi olur? Çene yapıyor, icraat yok.quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Şu an Batuhan elenmeyi haketti diyen varsa ayıp eder. Dora-Aleyna-Ayşe duruyorken şu adamın elenmesi gerçekten haksızlık. Ayşe'ye oy atan zihniyet ne yaşıyor çok merak ediyorum.
İyi oldu, daha KALİTELİ bir yarışma olacak, kötünün iyisi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun Batuhancılar, konuya renk kattınız. Burada 20 kişi aynı kişiyi savunsak forumun ve yarışmanın tadı çıkmazdı
-
Bu sene izlememin sebebi batuhandı sinirli çıkışları ve sürekli reality için çaba sarf etmesiydi Dora da elenirse izlemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Batuhan konusu her açıldığında Dora'yı küçümsüyordu. Dora hâlâ orada. Kendisi meşaleyi aldı ve gitti. Hayat böyle. Yapacak birşey yok.En azından Dora gibi birilerine yancılık yaparak kalmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Şu an Batuhan elenmeyi haketti diyen varsa ayıp eder. Dora-Aleyna-Ayşe duruyorken şu adamın elenmesi gerçekten haksızlık. Ayşe'ye oy atan zihniyet ne yaşıyor çok merak ediyorum.Hocam DAYIMI üzmeyin profil fotonuz hatrına...
Acun neden parmak hareketi yaptı kapanışta Poyraza ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 14 Haziran 2021; 0:29:22 >
Acun neden Poyraz diye seslendi sonda, kaçırdım?
Poyraz'a neden 1 yaptı Acun ?
-
-
Kaleynayı kesin yarı finale koyacaklar sembolle. iki kadının çekişmesindeki SMS potansiyelini sonuna kadar sağacaktır acun. Kadın şampiyon çıkma olasılığını % 60 görüyorum şu an.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzBatuhan kendi gibi olsa kazanabilirdi, çok mağdura yattı. Aleyna bile yarışma da baktı işe yarıyor uygulamaya başladı ve böyle elendi.
Batucular çok pohpohladı Kaleyna yı büyüttükleri canavar kendilerini yedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X