Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.620.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29222923292429252926
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Aleyna öyle torpilli ki söz almış işte hala sembol membol diyor kıza kazandıracaklar sembolü hala oynatmamalarından belli

• dalga geçiyorduk falan ama üzüldüm batuya

• Acun son anda Poyraza neden öyle yaptı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    Hocam sence Dora sms'e girse elenmez miydi, Poyraz ve Berkay'ın stratejisi sayesinde orada, onu da postalarlar haftaya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acun bu gidişle Aleyna'yı son 3'e falan taşıyacak. O uyduruk sembol oyunlarının finalini son 4'ü garantileme oyunu yapar artık zaten. Ne Aleyna aşkıymış bu

• Geriye sadece capsler kalır  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Al nüfusuna geçir Aleynayı şimdi acur yalandan kadın rekabetinze sokayım ikisi de birbirinden çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Dianz

Şu an Batuhan elenmeyi haketti diyen varsa ayıp eder. Dora-Aleyna-Ayşe duruyorken şu adamın elenmesi gerçekten haksızlık. Ayşe'ye oy atan zihniyet ne yaşıyor çok merak ediyorum.
    Haketti, çünkü antipati topladı. Erkek dediğin biraz erkek gibi davranır. Susar, yerini bilir. Kadınlardan fazla konuşan erkek mi olur? Çene yapıyor, icraat yok.

İyi oldu, daha KALİTELİ bir yarışma olacak, kötünün iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun Batuhancılar, konuya renk kattınız. Burada 20 kişi aynı kişiyi savunsak forumun ve yarışmanın tadı çıkmazdı

• Bu sene izlememin sebebi batuhandı sinirli çıkışları ve sürekli reality için çaba sarf etmesiydi Dora da elenirse izlemem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Batuhan konusu her açıldığında Dora'yı küçümsüyordu. Dora hâlâ orada. Kendisi meşaleyi aldı ve gitti. Hayat böyle. Yapacak birşey yok.

En azından Dora gibi birilerine yancılık yaparak kalmadı.  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Dianz

Şu an Batuhan elenmeyi haketti diyen varsa ayıp eder. Dora-Aleyna-Ayşe duruyorken şu adamın elenmesi gerçekten haksızlık. Ayşe'ye oy atan zihniyet ne yaşıyor çok merak ediyorum.

Hocam DAYIMI üzmeyin profil fotonuz hatrına...

• Acun neden parmak hareketi yaptı kapanışta Poyraza ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 14 Haziran 2021; 0:29:22 >
  • Acun neden Poyraz diye seslendi sonda, kaçırdım?

• Poyraz'a neden 1 yaptı Acun ?

• Cehennem potası giren yanar

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
  • Kaleynayı kesin yarı finale koyacaklar sembolle. iki kadının çekişmesindeki SMS potansiyelini sonuna kadar sağacaktır acun. Kadın şampiyon çıkma olasılığını % 60 görüyorum şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Batuhan kendi gibi olsa kazanabilirdi, çok mağdura yattı. Aleyna bile yarışma da baktı işe yarıyor uygulamaya başladı ve böyle elendi.

Batucular çok pohpohladı Kaleyna yı büyüttükleri canavar kendilerini yedi...

• 
Sayfa: önceki 29222923292429252926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.