6 bin beğeni almış. Youtube'daki yorumlar ise tam tersi. Youtube'da birilerinin sponsor tuttuğunu düşünüyorum. Onaylı hesaptan, dizi hesabından Batuhan ve İsmail güzellemeleri var ama hep aynı tip yorumlar. Genel izleyici net Poyraz'a hak verirken Youtebe'da 1 tane Poyraz öven yorum yok ya da İsmail'in hakaretlerinin sorgulanması yorumu yok. Acunmedyanın yorum silmesi mi yoksa cidden birileri organize algı mı yapıyor bilmiyorum da ortada çok büyük çelişki var |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2299. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR76 bin beğeni almış. Youtube'daki yorumlar ise tam tersi. Youtube'da birilerinin sponsor tuttuğunu düşünüyorum. Onaylı hesaptan, dizi hesabından Batuhan ve İsmail güzellemeleri var ama hep aynı tip yorumlar. Genel izleyici net Poyraz'a hak verirken Youtebe'da 1 tane Poyraz öven yorum yok ya da İsmail'in hakaretlerinin sorgulanması yorumu yok. Acunmedyanın yorum silmesi mi yoksa cidden birileri organize algı mı yapıyor bilmiyorum da ortada çok büyük çelişki var
Ben İsmail kadar çirkef olup mağdura yatan adam görmedim hem de bunu prodüksiyon vasıtasıyla yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ben İsmail kadar çirkef olup mağdura yatan adam görmedim hem de bunu prodüksiyon vasıtasıyla yapıyor
Alıntıları GösterAynen hocam bu İsmail ve Batuhan fanları sadece parazit gibi her yere saldırıyorlar genel izleyici net Gönüllüler tarafında ve ben eminim ki şampiyon şuanki mavi takımdan biri olacak %80 de Poyraz. Kırmızıdan tek şansı Berkay'a veririm gerisi şampiyon olamaz.
-
Hocam Batuhan şampiyon olacak gibi geliyor, mavi takımdan birinin olabileceğini sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Hocam Batuhan şampiyon olacak gibi geliyor, mavi takımdan birinin olabileceğini sanmıyorum.İmkansız hocam. Hiç performansı yok. Bugün güya iyi olduğu oyundu fanları süperiz falan diyordu 4'te 2 yaptı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxKusura bakmayın hocam bende aksini düşünüyorum. Hiç kimseyi tutmuyorum 2 tarafta da itici var ama şuan kırmızılar bir adım önde iticilikle. Orda itici olmayan adam arıyorsanız bakın tertemiz Berkay var elenen yunus Emre var. Bak bunlar bile gönüllüydü yani maviydi. Bana en itici gelenler sırasıyla İsmail Ayşe Batuhan dora aleyna k. Aleyna ç. Poyraz.
Alıntıları Gösterİtici olmayan adam gibi adam Batuhan Başkan var hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7İmkansız hocam. Hiç performansı yok. Bugün güya iyi olduğu oyundu fanları süperiz falan diyordu 4'te 2 yaptı
Alıntıları GösterŞampiyonluğa aday gösterdiğin Poyrazla arasında %3 fark var onuda tokatlayarak geçer bu performansla şampiyon olamaz dediğin Batuhan Başkan hocam.
-
Melis'in gitmesine cesaretsizliği ve röportajlarında yaptığı algıyla yol açan Batuboy, halk nezdinde kötü duruma düştüğünü tahmin etti ve "potaya giren cesur yürek" şablonunu üstüne geçirmeye karar verdi. World class şovmen ahahahahah. Dayım patlatır konseyde bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 9 Mayıs 2021; 8:12:19 > -
ACUN ADAM OL, DORA DAYIMLA UĞRAŞMA
-
Survivor'da tek ve gerçek showman ektedir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
youtube yorumlarina bakarken iq'm dusuyor. hep alt alta ayni yorumlar. hepsi batuhan guzellemesi.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR76 bin beğeni almış. Youtube'daki yorumlar ise tam tersi. Youtube'da birilerinin sponsor tuttuğunu düşünüyorum. Onaylı hesaptan, dizi hesabından Batuhan ve İsmail güzellemeleri var ama hep aynı tip yorumlar. Genel izleyici net Poyraz'a hak verirken Youtebe'da 1 tane Poyraz öven yorum yok ya da İsmail'in hakaretlerinin sorgulanması yorumu yok. Acunmedyanın yorum silmesi mi yoksa cidden birileri organize algı mı yapıyor bilmiyorum da ortada çok büyük çelişki var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
batuhanı ergen kızlar haricinde destekleyen var mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
youtube yorumlarina bakarken iq'm dusuyor. hep alt alta ayni yorumlar. hepsi batuhan guzellemesi.
Alıntıları GösterKesinlikle organize olduğunu düşünüyorum. Onaylı dizi hesabından yapılan bir yorum var. Dizi hesabı Survi izleyecek hadi anladık da yorum ne alaka? Sponsor şirketi diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Kesinlikle organize olduğunu düşünüyorum. Onaylı dizi hesabından yapılan bir yorum var. Dizi hesabı Survi izleyecek hadi anladık da yorum ne alaka? Sponsor şirketi diye düşünüyorum.
Alıntıları Gösteryoutube yorumları twitterdaki yorumlar ile tam zıt
-
Merve son 4’e kalma oyunu olur ve kazanırsa gider anca son 4’e. Öbür türlü ne Ayşe’yi ne Aleyna K’yı ne de Batuhan’ı eleyebilir sms’te. Rüzgarı alır gibi olmuştu geçen hafta ama bu hafta hepsini geri verdi hareketleriyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X