Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.623.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Hocam bence Batuhan, İsmail ve Poyraz'ın son dörtteki yeri garanti, performansları ne kadar düşerse düşsün. 4.kişi de kalanlar arasında en yüksek performansa sahip isim olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

İmkansız hocam. Hiç performansı yok. Bugün güya iyi olduğu oyundu fanları süperiz falan diyordu 4'te 2 yaptı  

Alıntıları Göster
    Poyeaz balonundan kat kat iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 2 oyun oynandıktan sonra konseyler çekildi diyorlar, fragmanda herkesin bandanası aynı yerde gibi cidden, eski görüntü de değil herhalde çünkü konuşma esnasında da gözüküyor bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü konsey ve bugünkü fragman. Bandanalarin yeri aynı. 2 konsey de ayni anda cekilmis. Yine bir kurgu izlemişiz 🙄  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Böyle bi rezillik olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Böyle bi rezillik olamaz

Kaynak: İlayda inandırıcı gelmedi.

• Hocam bence çok saçma olur ya öyle bir şey. Zannetmiyorum.
  • Twitter’da herkes bugün biz adayız oyları artıralım falan diyerek oy kasmaya çalışıyor.Poyraz aday olsa da düşecek zaten,kırmızı bugün alıp salı günü de Aleyna K’yı potaya sokarsa mavinin hiçbir kaçarı yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Twitter’da herkes bugün biz adayız oyları artıralım falan diyerek oy kasmaya çalışıyor.Poyraz aday olsa da düşecek zaten,kırmızı bugün alıp salı günü de Aleyna K’yı potaya sokarsa mavinin hiçbir kaçarı yok bence.

Ya Mavi taraf Rus ruletine karşılık vererek Ayşe'yi potaya sokacak ya da Dayımızı feda edecekler.

• YunusEmreBaşkan kullanıcısına yanıt
    Hocam Ayşe bence kolay kolay sokamaz kendini ama soksa bile mavi takımın sıkıntısı Poyraz 1 çıkarsa Ayşe hariç sms’i güvenilir kişi yok,illa birisini yakacaklar.
  • Spoiler varmı beyler bu akşam kim kazanıyor dolunulmazlığı

• Bilgi geldi. Kirmizilar kazaniyor. Poyraz potada

• Batuhan’a 4 aydır girmedin diye laf eden Poyraz’ın aklına şimdi mi gelmiş girmek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8

Bilgi geldi. Kirmizilar kazaniyor. Poyraz potada
    Ne güzel açık açık yazın söylemekten sıkıldım artık spoiler vericekseniz spoiler içine alın diye, seyir zevki kalmıyor.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl aday olacak kişiye kadar sızmaya başladı anlamıyorum ya,gerçekten hoş olmuyor artık bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Böyle bi rezillik olamaz

Röportajların hepsi yayına verilmiyor özellikle genel kurguya aykırı olanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam nasıl aday olacak kişiye kadar sızmaya başladı anlamıyorum ya,gerçekten hoş olmuyor artık bu durum.
    Hocam ben sırf spoiler yememek adına o sayfakara bakmıyorum ancak bu konuda spoiler yiyorum hayır önceden öğrenince ne zevki kalıyor ki yarışmanın? Bir de açık açık yazıyorlar güzelce diyorum ki spoilera alın zor bişey değil iki saniyelerini almaz.

• spoiler butonunu kullanmayan vatan hainidir

• 
Sayfa: önceki 22982299230023012302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.