Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51905191519251935194
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • acunun kızı çok dadlu yav allah bağışlasın
  • Barışın videosunda yattığını gostercekler full herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twitter'da neden Cemal Cancılar panikte? Gerideyiz herkes oy atsın diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Harbiden hep gönüllüleri gösterdi Yunus Emre Başkan ın bile gönüllüler halini gördük şaka gibi

Alıntıları Göster
    Ödül videolarını gösteriyorlar ama ünlülerin helikopter, havuz partisi ve zipline sahnelerinin hiçbiri yok. Komik sahneler diyor sadece evlatlarının saçma görüntüleri var. Yunus Emre'yi konuşturmuyor, adamın neredeyse testis kaybedeceği kadar ciddi olan meseleyi alay konusu yapıyor, Aycan'la dalga geçiyor. Oğulları Barış, Cemal (finalistler diye değil) Yasin, Ardahan ve Berkan ve kızı Nisa saatlerce konuşturuyor. Boğazdan tekneyle gelip rahmetli amigo Orhan gibi kafa atasım var Acun'a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Barış dan cok şampiyon olmayi hatta 2. Olmayi hak eden bir sürü yarışmacı var.

• Melisanın bile vtrsi var Barışın yok ulan inadına 5 sms attım Barışa bu kadar adaletsizlik olmaz.

• Yayında olan izleyicilerde,yabancı (fan vs.) olan var mı ?

• Bende artık Barışçıyım fenomenler yerine Mağdur Barış şampiyon olsun daha iyi hiç değilse Mağdurluk akımı bitebilir ama fenomen akımı bitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 14 Temmuz 2020; 22:46:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • finaller git gide kotulesiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Melisanın bile vtrsi var Barışın yok ulan inadına 5 sms attım Barışa bu kadar adaletsizlik olmaz.
    SURVİVORUN BAŞINDAN BERİ ADALETSİZLİĞE NANKÖRLÜĞE RAĞMEN BURALARA KADAR GELDİ.

BURADAN ŞAMPİYON OLARAK AYRILACAĞIZ

• Torpilli Gönüllüler ve kızı için VTR yapmış yuh be
  • Bırakın bu ayakları. Cemal ilk baslarda oyun kazanınca fatih ürek gibi tıs tıs yılan sevinci yapıyor, sibel can gibi bacağını çeke çeke üflediler. Bu kerimcangillerden olan kardeşimize üfledikleri için bu hareketlerini kesti. Yoksa 3.hafta elenirdi. Şimdi finalde. Şampiyon Barış yazıdıracağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Neyini gösterecek ki hepsi karaktersiz. Yalancısı, kincisi, açgözü, nankörü vs hepsinden var ruhlarında.

Alıntıları Göster
    Kesin öyledir Boşuna tartışmaya girme niyetim yok ama fandomunu düşününce normal gerçi şunları söylemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Kesin öyledir Boşuna tartışmaya girme niyetim yok ama fandomunu düşününce normal gerçi şunları söylemen.

Alıntıları Göster
    Halk görüyor, ben yanılsaydım halk yanılmazdı şuan finalde olurlardı

• quote:

Alıntıları Göster
    O insanları halka iyi veya kötü gösteren Acun neden bahsediyorsun sen? İstese herkesi kötü veya iyi gösterir adam sahneleri bile kesiyor BAŞKAN açıkladı gelip hala laf yapman komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: starstar42

Bırakın bu ayakları. Cemal ilk baslarda oyun kazanınca fatih ürek gibi tıs tıs yılan sevinci yapıyor, sibel can gibi bacağını çeke çeke üflediler. Bu kerimcangillerden olan kardeşimize üfledikleri için bu hareketlerini kesti. Yoksa 3.hafta elenirdi. Şimdi finalde. Şampiyon Barış yazıdıracağız
    Aynen öyle hocam baktılar barışa rakip olacak başka kimse yok cemalin arkasında da danla var parlatalım dediler.
    Ama Halk görüyor şampiyon barış olacak. Ilık, kinci, sinsi ve kötü kalpli cemal boğaza gömülecek.

• Yemekteyiz Hasan in çiftleşme dansı yaptığı müzik

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

O insanları halka iyi veya kötü gösteren Acun neden bahsediyorsun sen? İstese herkesi kötü veya iyi gösterir adam sahneleri bile kesiyor BAŞKAN açıkladı gelip hala laf yapman komik

Alıntıları Göster
    Noldu fancık sinirlendin birden. Şşt sakin ol o küfürleri, kıyametleri, dedikoduları, arkadan iş çevirmeleri falanda acun medya ayarlamıştır kesin

• quote:

Alıntıları Göster
    O halk 18 yıldır da büyük oyunları görüyor

• hayat bunlara güzel he
  • 
Sayfa: önceki 51905191519251935194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.