Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51925193519451955196
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Seneye çağırmaya fenomenler ve mağdurlar hariç ünlü falan bulamaz insanlar küfür yemek için gelmez senin yarışmana gelenlerde Gönüllüllere geçmeye çalışı Barış gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Cemalin fanlarinin cogu da ergen kizlar git isine ya (cemalin sutlaci bilmem neli hasthagler kullanici adlari..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor değil resmen Reklamları izliyoruz hem arada hem yarışmaya dönüşte cidden doymuyorlar abi doymuyorlar.
  • gizemisy G kullanıcısına yanıt
    Ben zıttını yazmadım ki

Edit: Seçimler gibi moral bozuyorsunuz falan da yazıyorlar Oylama sonucunda iki taraftan birisi "hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu" tarzı spamlarada başlar

Edit 2: Cemal fanları olgun falan yazmadım onlarda ful velet ama en azından papağan gibi "tüm dünya Barışa" karşı kafasını yaşamıyorlar. Barışın fanlarına göre Barış adeta bir devrimci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 14 Temmuz 2020; 23:19:21 >

• www.acunn.com
    SURVIVOR PUAN DURUMU - Survivor Puan Durumları - Survivor
    https://www.acunn.com/survivor/puan-durumu
    Şuradaki istatistikler güncellemdiler ya yazıklar olsun. 28 oyun almış cemalin son haftası güme gitti resmen. Adam farkı yüzde 5 e 6 ya çıkaracak. Yüzde 2 de kaldı yüklemedikler için.
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Sanırsın Cemal fanları olgun insanlardan oluşuyor. İkisi de birbirinden beter.
    Hesaplarını kapatmadıkları yarışmacı kalmadı.

Gerçi twitterda Cemal’in gündem olması mantıklı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

https://www.acunn.com/survivor/puan-durumu Şuradaki istatistikler güncellemdiler ya yazıklar olsun. 28 oyun almış cemalin son haftası güme gitti resmen. Adam farkı yüzde 5 e 6 ya çıkaracak. Yüzde 2 de kaldı yüklemedikler için.
    Hakkına girdiler
  • ulan şuan çalan müzik exatlon meksikadaki daniel kralın sevdiği kız elendikten sonraki fragmanda çalıyordu, bulmak için o kadar uğraşıp bulamamıştım burada da aldı şimdi 1 sene sonra
  • Mağdur Adem in koca kafası çıktı ekrana

• EKRANDA MAĞDUR ADEMİ GÖRDÜM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 14 Temmuz 2020; 23:20:33 >
  • prof.mağdur adem tribünlerde en öne kurulmuş öğrencisi mağdur marış'ı destekliyor

• vaay ademle yusuf da oradaymış, adem kamerayı kesiyor ''nasıl çıkıyorum'' diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

prof.mağdur adem tribünlerde en öne kurulmuş öğrencisi mağdur marış'ı destekliyor
    Barış kupayı alırsa kesin sahneye atlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

https://www.acunn.com/survivor/puan-durumu Şuradaki istatistikler güncellemdiler ya yazıklar olsun. 28 oyun almış cemalin son haftası güme gitti resmen. Adam farkı yüzde 5 e 6 ya çıkaracak. Yüzde 2 de kaldı yüklemedikler için.
    Guncellemisler herhalde

• sosyal mesafe? maske? korona oraya uğramamış sanırım.
    birinci açıklanınca millet kendini sahneye atıp sarılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 14 Temmuz 2020; 23:22:4 >
  • Survivor konusundan tamamen çıktık birazdan Acundan 15 temmuzla ilgili bir açıklama bekliyorum.
  • Adem'i göremedim ben, çabuk biri ss atsın. Onun o mağdur bakışlarını özledim

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Barış kupayı alırsa kesin sahneye atlar

Alıntıları Göster
    o kadar ders taktik verdi sonra da saldı survivora marış'ı koşa koşa sahneye atlar

• Cemal şu an sms kasıyor
    Barış tan atak bekliyorum Cemal ağladıkça kupa gidiyor diye triplere giriyor kdkkdkdlsks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 14 Temmuz 2020; 23:23:56 >
  • 
Sayfa: önceki 51925193519451955196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.