Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50935094509550965097
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Bu kadar önyargıyla yaklaşılmaz. Gene beni şaşırtmadın. Herkes bas bas bağırdı. Sosyal medyada taraflı-tarafsız herkes ve yarışmacılar Sercan ve Mert oynamak istemediler ve sakatlandıkları için Ersine yüklenildiği gerçek bir aşikardır. Senin bakışın gerçekliği değiştirmez. Ersin bile Barışın bilinçli birşey yaptığını sanmıyorum dedi. İkili mücadelede her zaman bunlar olur. Sen onu geçte Ersine yüklenildiğini niye kabul etmek zoruna gidiyor? Ayrıca son haftalar ve yarışmacılar az diye adam gerçekten sakat olsa da diskalifiye etmeye sıcak bakmazlar ve elemezler. Ama ilk haftalarda olsa Barışı gönderirlerdi. Bu kadar basit.
  • Alinda98 kullanıcısına yanıt
    Barışın şampiyonluğu hak ettiğini kim söyledi hocam.

Asıl şampiyon Aycan elendikten sonraki hafta adaya veda etti zaten.

SURVİVOR 2020 GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU YUNUS EMRE ÖZDEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor mu izliyorum instavivor mu merak ediyorum

• Aga bu yarışmacılara telefon falan mı kullandırıyor acun acaba biz burda ne konuşsak barış konseyde onu konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Adem’in Ogeday’dan daha iyi olduğunu düşünmek... Lol.

Alıntıları Göster
    2018 Adem'in atışları >2017 Ogeday'ın atışları zaten. Belli ki düzgün bir analiz yeteneğiniz yok ve ya 2017 de Ogeday için Acun abinize maaşınızı yatıran bir Ögeday fanı bir elemansınız.Bu sene Barış performsta neyse Adem de 2017 de oydu ki ben de hem Ogeday'ın dominant performansını taktir edip ayrıca Adem'in o zamandaki sıkıntılı fanlarından dolayı Ogeday'ı destekleyen(fan değil) biriydim.2018 de ise Adem hem hız hemde isabet olarak kendini geliştirmisti ki bu adam Hilmi,Turabi,Anıl Berk gibi 2017 deki yarışmacılardan hem hız hemde atış olarak daha becerikli yarışmacılara karşı kendini kanıtladı ve Allstar şampiyonu oldu. Herseyi gectim 2019 daki Survivorlara karşı Adem'in performansının Ogeday'a göre daha iyi olması da bunun ayrı bir kanıtı. Ha sen dersin Adem o zamanda zaten yeni Allstar'a katılmıştı,, Ogeday en son oraya 2 sene önce çıktı diye ki boyle bir durum yok. Her ikiside hızını ve kaybetmişti ki Hilmi ve Anıl Berk Baki'den parkurda geri kalmayan bir Adem'in Okay ile aynı zamanda parkurun sonuna ulaşması(Okay 2019 da en taktir ettiğim yarışmacıydı) onun ne derece performans kaybettiğini kanıtlîyor. Ayrıyaten 2019 da inanılmaz hızlı olan Emre'nin hemen birkaç ay sonra Exatlon Cup 1 de ne derecede hız kaybettiğini anlayabilirsin ki aşağı yukarı Yusuf hızına kadar düşmüştü.

• acun bitir artik su yarismayi yeter
  • Ducatine kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığımı bile anlamamışsın. Adam yüklenildiği için değil barışın tekmesi yüzünden sakatlandı sakatlandıysa. Bunu öncelikle bir kabul et istersen. Barış işte sakatım sakatım dediği haftalar gidecekti, sakatlığını oyun kazanamamasına malzeme yapmayacaktı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Twitter da ki istatistikte berkanı ya geçti ya da şu an aynı yüzdede ikisi de. Cemal daha zor ve önemli oyunları kazandığı için performans olarak ben berkanın önüne koyuyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    Berkan zaten kızlardan (atış mesafesi sayesinde) ve başlardaki zayıf yarışmacılardan istatistik kastı. Sercan Barış ve Cemal Can'a karşı birebirde baya gerideydi
  • Barış başarısızlıkların, boyuna kıçı devirmen, mağdurum ben tavrın ve dondurma aşkın ile tarih yazdın buna katılıyorum.
  • Hala survivor tartısıyolar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey yavrum be acurun göz bebeklerine bak sercanı eleyen yasin atış özürlü şampiyon barış 3 turda bitiyor
  • Mağdur , Yasin 'e aslan Mert 'e kedi kesilmiş birisi pısırık herif şampiyon olucam diyor birde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    Yok anladım da bende diyorum ki tek sebep o olamaz. Adama çok yüklenildiği için ve dinlenemediği için aşırı yıprandığını dile getiriyorum. Mesela ersinin darbe aldığı bu maçta Mert yada Sercan oynaması gerekirken fazladan oynadığı bir ersin var. Belki merti-sercanın sırasını almıştı. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Peki Barışın gerçekten sakat olma ihtimali sizce niye imkansız? Neden 1-2 yarışmacının sözüne bu kadar inanıyorsun? Barış dışında tüm yarışmacılar hatasız mı? Barış hatalı ve çöp zaten ama diğer yarışmacıların ondan bir farkı yok. Mesela Sercan sakatlandığında 2 hafta yatmasına kimse ses çıkarmazken barışın sırf doktor raporunu görmezlikten gelip sırf güven vermediği ve soğuk olduğu için zorla oynatılması şu an kötü performansının sebebidir. Ha burda Barışında hatası var. Sercan gibi davranacaktı.

Zaten Barışı şampiyon yapmayacaklar. Cemal Can şampiyon olacak. Ha bana kalsa Final koltuğunda Sercan ve Cemal Can olmalıydı. Ayrıca bu sene Survivor 2020 gerçekten çöp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 9 Temmuz 2020; 0:17:16 >

ersin sakatlanmadı performansı ve atışları süper olduğu için acur tarafından sakatlık oyunuyla gönderildi çünkü göz bebekleri gönüllüler bitmesin diye hatırlatma.
  • kibo_23 kullanıcısına yanıt
    Sercan’ı elemişti derken ödül oyununda 1 kere yenmişti diyecektin galiba . Zira bireysel oyunlarda hemen elendiği icin , benchten seyretti de :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 9 Temmuz 2020; 0:29:9 >
    Nasıl bir rapormuş ki doktor karşı taraftan izin alıyor? Bu duruma itiraz ettikleri için tüm takım zan altında kaldı tüm suç bir yarışmacıya yıkıldı özellikle. Barışa takım arkadaşları bile inanmadı bunun sebebi de doktorun tutumu biraz da. Barış zaten hak etmiyor hadi şu özelliği için hak etsin diyebileceğim bir yönü yok . Zaten elenenler daha fazla hak ediyordu şampiyonluğu. Survivor tarihinin en kara sezonu bence de.

• Bu arada Cemalcik Cancık kimi seçti ?

Cancık Elif’i seçmiş ... Neden Cancık , adı Can olduğu için de olabilir , Survivor 2020 nin en büyük iletişim oyununa Sercan tam 7 oyun kazanarak Cancık’ı ailesiyle canlı canlı görüştürmesine rağmen , bir gün sonra Cancık’ın hemde kendi takımına aldığı takım arkadaşını potaya koymasi da olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 9 Temmuz 2020; 0:31:27 >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Sercanin yazıldığı gün sercanı kim yendi :))

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    belli ki dünden beri güzel kalaylanmış acur hemen sercanı övme ayaklarına girdi rezalet gözdelerini gördük bu akşam sercanı eleyen yasin sayı almaktan aciz sms ile duran barış 3. turda pili bitiyor bu saatten sonra inşallah barış şampiyon olurda acur yaptığı rezaleti uzun süre unutamaz
  • kibo_23 kullanıcısına yanıt
    Cemal Cancık kazandı . 6 dokunulmazlık oyununun 5 ini Sercan 1 ini Cemal kazandı . Sen pek dikkatli bakmamışsın galiba ;) Barış , ne dokunulmazlık, ne kaptanlık ne bireysel olan hiç bir şey kazanamadı. İr kere kaptanlık oyununda finale kaldı, zaten itiraf etti parkur da Sercan bizi ezdi diye:))))

• 
Sayfa: önceki 50935094509550965097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.