Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5005. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50035004500550065007
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Sercan zengin futbolcu imajından kaybediyor yoksa net şampiyon adayı tartışmasız
    Yakışıklı olsa net şampiyon olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Temmuz 2020; 23:49:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerFace

Turabi son haftalarda 8/8 yapıp tek başına oyun kazanmıştı :D
    O oyunda çok iyiydi. Ancak genede o sene gökhan sonlarda ve en önemli oyunlarda domine etmişti oyunları. Turabi harika başlayıp sonlara doğru düşmüştü diye hatırlıyorum. Gökhanın kazanamaması hala bir kara leke gibi geliyor bana.
  • Bugün ki oyunda Sercandan sonra en fazla sayı alan Barış ama en çok eleştirilen de Barış bravo Acuna Barışa rakip yaratayim derken algilarla Barışı bitirmeye çalışıyor ne yaparsanız yapın Barış şampiyon olacak ve olmayı hak ediyor. 4 ay yatıp son 1 ay kendini verenler şampiyonluğu hiç hak etmiyor hele o antipatik, küfürbaz Sercan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Ama adam efsaneydi sevinçleriyle herkese çok farklı görünmüştü ama efsaneydi ben hak ettiğini düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Algı algı algı algı algılanıyor

• Birde komik olan şu ; deniyor ki "barış 3 aydır birinciydi , bunu unutamayız". Kardeşim barışın 3 ayda yaptığı istatistiğin daha fazlasını en zorlu dönemde ve en iyi yarışmacılara karşı sercan 1 ayda yapmış oldu. Anlamadığım bir şekilde bu yarışın stabil olduğunu düşünenler var. Bu bir yarış, sercan son 1 ayda yaptı barış 3 aydır öndeydi demekten ziyade, sercan 3 aylık farkı 1 ayda geçip, üstüne farkı da bu kadar açtığı için asıl sercana hakkını veririm ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 3 Temmuz 2020; 23:59:2 >
  • Sercanin ilk yenilgisini çok merak ediyorum

• Yasin bomboş bi adamsın

• Yasin’in annesiyle konuşmasına bak ya hey allahım

• Izlemeye devam edenlere helal olsun. 1 gun izlemeyince birakiyorsunuz. Tavsiye ederim

• Milyonlar önünde annesini bozuyor karaktersiz

• Annesiyle kafa buluyor adam ya valla ayar oldum

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    4 ay yatarak barıştan daha yüksek yüzde yapmış wtf man

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olma hedefim yok, arkadaşların daha çok ihtiyacı var, dediği için haftalar önceki büyük oylamada fazla oy alamamış olabilir. Biliyorsun, iki hafta önce büyük oylama oldu. O oylar hala geçerli.

• Bu hafta mavi takımın bir dokunulmazlık alması Sercani gelecek haftaya taşımaya yeter. (Cemalin alması özellikle.Cunku olası bir potada Sercana rakip Elif'i çıkarabilecek tek kişi o gözüküyor)

• Hocam o söylemi saat 12’de falandı o yüzden son 10-15 dakikaya kadar atan atmıştır bence.Belli olmaz tabi.

• Yasin, Evrim'i annesine gelin getirecek herhalde.

• Tuturmuşlar Barış uzun Hikmet ve Hasan yer cücesiydi sanki adamlar parkuru parçalıyordu.

• O zaman bu hafta Sercan haftaya da Yasin elenecek Sercan'ın durumunu pek iyi görmüyorum
  • Sercan sakatlanmış,hastaneye götürmüşler gibi gözüküyor.Adamdaki şansa bak,adam sakatlamasa yenemezlerdi zaten,tahmin etmek lazımdı.

• 
Sayfa: önceki 50035004500550065007
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.