Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4982. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49804981498249834984
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Barış efendi fragmanda Murat elemeyi sorunca kötü bir şey söylemek istemiyorum falan diyor. Olmadı siz söyleseydiniz adama kimi sokacağını potaya,hatta kendini koysaydı iyi olurdu.Boş konuşacağına 1 oyun alsaydın da gitmeseydi “çok sevdiğin” Nisa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Mesele çayına, gazozuna, sakızına oynamak değil demek istiyor. Sporcu, ödül ne olursa olsun çıkıp yarışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orada bir sporcu varsa oda eliftir.
  • mağdur dondurmacı kötü bir şey söylemek istemiyorum demiş. ben bu yarışmanın son parkururun tamami ile script senaryo olduğunu düşünüyorum ama olayı gerçek algılayıp cevap yazayım, iki yüzlü adam eleme gecesi el ele tutuşup oy toplayacak kadar art niyetlisin sen. ben bu yip klişe duygusal sümüklülere hep ifrit olmuşumdur, hiç mi cringe olmuyorsunuz lan.

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Amann hocam hepsi birbirinden şımarık.Muhtemelen orda en düşük sms sercanındır ilk potada gider haftaya da avengers fanları intikam alındı diye övünürler.Her şeyiyle rezil bir sezondu bu rezil sezona mağdur barışın şampiyonluğu yakışır

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Her şeyden mağduriyet yaratıyor işte.Barışa finale 2 hafta kala nasıl bir pota istersin deseler bu potayı isterdi zaten

• BARIŞ ADAMDIR. SEVMEYENLER KISKANCTIR NET.
  • analitikduzlem A kullanıcısına yanıt
    Sercan son dörtte garanti kesin bilgi intikam ancak potaya sokarak alabilirler gitmez ama.
  • Barış BAŞKAN
  • Bu girdide yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. Karakterlerde tamamen uydurmadır.

Kezban ve Kelcan olayına bir aneliz de benden
    Kezban'ın Çekya'lı olduğunu duyduğumda aklıma hemen Çek Sokakları isimli belgesel serisi geldi. Bilenler bilir bu seride Çek'li bir abimiz üstün ikna yeteneği ve parası sayesinde ağına düşürdüğü hanımlara neler neler yapar. Hemide iki dakka içinde...Ah ah!

Bildiniz değil mi?

Kelcan'da bildi.

Ağzının suyu aktı.

Bu Çek kızları dedi. Çok kolay. Kolay lokma... Parası yoktu belki ama kokonat verebilirdi. Bağzı oyunlarda Kezban'a jest yapabilirdi. Bu Çekler kolay lokmaydı n'olsa. İki kokonat, iki kek, iki dürüm. Ödemeyi önden yapmak iyi bir fikir gibi geldi Kelcan'a.

Çek sokakları isimli şaheserde ki kızları düşünmeyi bırakamıyordu. Tiyatro, tuvalet, apartman boşluğu, otoban kenarı, çalılıklar, soyunma kabinleri, orman...

Etrafına baktı orman. Tamam bu iş dedi...Çek'li abi aklına geldi yine. İki lak lak. iki makara. Ha ha ha, hi hi hi. Sonra hoop mevzu. Ne kolaydı lan hakkaten.

Ama bilmediği bir şey vardı. Kezban yarı Türkdü. Göster ama elletme felsefesi kanına işlemişti. Kelcan bunu zor yoldan da olsa öğrenecekti.

Kelcan an bir atılım yaptı. Bu Kezban'ın hoşuna gitti.

Erkek arkadaşı olsada azcık flörtleşmek normal gelir bunlara.

Avrupa kültürüyle yetiştikleri için iki kakakara etmek aldatmak sayılmaz.

Hatta bu Çekler Avrupa'ya görede daha bi geniştirler. Çek bahçe partyleri, villa partileri, karılı kızlı, oğlanlı, kalabalık mevzular çok yaygındır. Bu tarz Çek belgeselleri de internette bolca mevcuttur. Bu belgeselleri KeLCn gibi çapkın zengin bir adamın bilmemesi mümkün değil. Bu yüzden Kezban'dan doğum günü notunu alınca kafasında kurdu da kurdu. Duvarlara tırmandı. Geceler uyku tutmadı.
    Oysa ki kEZBAN için doğal bir nottu bu. Bu yüzden Kelcan ona kaş göz yapıp ormana davet ettiğinde gitmedi. Önce anlamadı.

Kelcan ona
    -Kızım zaten vaktimiz yok, hiç mi Çek sokakları izlemedin. Ne biçim çeksin sen''

deyince dehşete düştü. İzlemek ne kelime...

Kezban bir gün Çek sokaklarında gezerken meşhur Çekli abimiz ona da denk gelmişti. O da pek çok hanım kız gibi ağına düşmüştü Çekli abimizin. Ama Çekli abimizin bilmediği bir şey vardı. Kezban yarı Türk'tü. Bi ara celallenip kamerayı aldığı gibi Çekli abimizin kafasında kırmıştı. Kimsenin bilmediği bu olay, hatırlarında canladı. Bu teklifin şokunu atlatamadı.. Bunalım bunalım takıldı adada. Psikolğa bilem gitti. Oyunlara çıkmadı. Ajur'a resti çekti.

Zavallı Kelcan napsın. Zaten adalar ayrı. Her yer de kamera. Fazla vakti yok. Denemek zorundaydı. Denedi. Olmadı. İlk kez reddedilmiyordu. Son kez de olmayacaktı. Yoluna devam etti.

Kezban bunu unutamadı. Her fırsatta dile getirmeye devam etti. İntikam felan. Ajur çok büyük para verdi Kezban'a. Kezban'da parayı alıp elendi. Kelcan bu borcu bir sene beleşe top oynayıp ödeyecek. Nerede mi. Herşeyide söyletmen canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starstar42 -- 2 Temmuz 2020; 11:51:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Barış efendi fragmanda Murat elemeyi sorunca kötü bir şey söylemek istemiyorum falan diyor. Olmadı siz söyleseydiniz adama kimi sokacağını potaya,hatta kendini koysaydı iyi olurdu.Boş konuşacağına 1 oyun alsaydın da gitmeseydi “çok sevdiğin” Nisa.
    Laga luga yapacağına SMS birinciliğinin hakkını versin ne bir kere dokunulmazlık kazandı ne takım kaptanı. Anca kuru sıkı

• Kaptanlık oyununu Berkan ve Cemal almış.

• Barış ve Cemal Can'ın son elemeden sağ çıkan Berkan'ı tehlike olarak gördüklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 2 Temmuz 2020; 13:48:8 >
  • Bir insan her olaydan da prim yapmaya çalışır mı ya dondurmacı nasılsa elenmeyeceğini biliyor hangisi elenirse elensin oyu bana gelsin diye yapmadığı yapmacıklık kalmadı birde fragmanda kendisine hırsız diyen Nisa'nın intikamını alacakmış cidden şu adamı destekleyen bi kendini sorgulasın bence adamın yaptığı hareketlerin hepsi planlı,yapmacık ve tutarsız fanatiklikten kendini kaybetmiş tipler hariç herkes bunu görebilir performans desen o da yok saçma sapan bir destek ver adama babalarının oğlu sanki.

o yaptığın hareketler öyle ben senin elini tutacağım sen onun elini tut diye planlı yapılmaz 3'ünüz arasında gerçek bir dostluk samimiyet olsa kendi kendine olur zaten aynen ünlüler takımında olduğu gibi.

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Barış ve Cemal Can'ın son elemeden sağ çıkan Berkan'ı tehlike olarak gördüklerine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
    Berkan bireyselde oyun kazanmadığı sürece cemali elemesini beklemiyorum. Cemal sercan dan sonra en çok dokunulmazlık alan yarışmacı. Bunlar en önemli oyunlar. Burada iyiysen fark yaratıyorsun. Örneğin ogedayın 2017 de ortalamanın hayli üstünde performansı vardı, bayraklarda felan sürekli kazanan bir yarışmacıydı. Lakin üstüne son 1 ay öyle bir gaz açtı ki, belki yanılıyor olabilirim ama %65 üstünde bitirdi yarışmayı diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 2 Temmuz 2020; 14:31:40 >
  • Acun seneye reytingi unutsun kimse izlemez artık 3T falan gelirse belki izlenir onuda çağırmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Sercanın yerinde olsa oyunu satarım,dağılsınlar bakalım neler oluyor.
  • Ben çok yasin okudum, ama sadece ölülerin arkasından.

• 
Sayfa: önceki 49804981498249834984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.