Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49794980498149824983
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Hocam ben şuan da performans birncisi demedim yazdıklarımı şütfen iyi oku ilk 3 ay birinci sıradaydı yazmışım. Ayrıca survivorun başından beri ilk 3 ün içinde hiç düşmedi ama sercan survivor da karı kız kovalarken 10. Sırada falandı şuan sa performansı arttı. Siz bunları söylemeyip barış cemal berkan arkadaş oldu sahte falan demeniz saçma önce dopruları kabul edip sonra bunları söylesen sanada hak verebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Musashi-R kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç spor yaptınız mı.Futbol, tenis,basketbol hatta halı saha.İnsan çayına bile olsa kazanmaya oynar.Diğer yarışmacılar eleneceğim diye ödleri koparken adam rahat çıkıp alıyor. Elense tabi ki üzülür ama diğerleri gibi Survivor olmazsa olmazı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız da bu kafayla buraya gelinmez ki survivor a geliyor karı kız peşinde aşk mektupları yazıyor saçma sapan kavgalar çıkarıyor ben zaten şampiyon olmak istemiyorum diyor. Niye geldin o zaman git gece klübünde karı kız meselelerine gir o zaman. Bizleri de barışı desteklemeye iten şey bu adam bir şekilde mücadele ediyor strateji veya performans adam şampiyonluğa odaklanıp gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Hocam hiç spor yaptınız mı.Futbol, tenis,basketbol hatta halı saha.İnsan çayına bile olsa kazanmaya oynar.Diğer yarışmacılar eleneceğim diye ödleri koparken adam rahat çıkıp alıyor. Elense tabi ki üzülür ama diğerleri gibi Survivor olmazsa olmazı değil.
    Halı sahada hesabına oynanan maçtaki heyecan hiçbirinde yok hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeoce kullanıcısına yanıt
    Savundukları yarışmacıya “haksızlık” yapılıyormuş.
    Ama diğer yarışmacı için “mağdur” demeyi de çok iyi biliyorlar.

Aylarca performansıyla övünülen yarışmacıya “önemli olan performans değil”derlerken, şimdi savundukları şey “performans” olmuş.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmezmiyim en yakn arkadaşlar kavga ederiz.Hele iddiasınaysa.Adam sporcu rekabet onun doğasında var.Survivorun kurallarına göre oynuyor.Kazanmayı ister ama kaybederse de bu işin doğasında kaybetmekte var.Yok mağdur olayım yok ağlayıp sms alayım adamın yapacağı iş değil.

sercanın ilk hatası nisayı bir şey sanıp sulanmaktı pişman olsada iş işten geçti barışa küfür etmesi büyük hataydı zaten ama barış da öyle dediğin gibi süper değildi oyunlarda sonra zaten sırtını dayadı sms ye yattı durdu. sercan kız davasından kötüydü zaten bu belliydi. barışın 2 haftadır karakter kanka yaptım lafları komik ne kankası nisa hiç sevmezdi barışı niye geldin sen buraya bile dedi. barış da berkannın yüzüne bakmazdı ne kankası komik oyunlar bunlar kazan öyle konuş bu şekilde çok boş oluyor ayrıca sercan sakatlanmadan önce gayet iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Temmuz 2020; 1:52:28 >

Yapmadım. Çay sevmiyorum zaten.

• Sercan Barış 'a küfreti Barış alınmadı bile işine bile gelmiştir SMS gelicek diye Geçen hafta Sercan onu takımına aldığında özlemişim arkadaşlarımı falan dedi adam fanları kadar önemsemedi olayı.

İşte sporun doğasında rekabet vardır.Spor yapmayan birisi anlayamaz.O yüzden anlamamanız gayet normal hocam.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bak seninde gaklı oldupun noktalar var bende katılıyorum bazılarına ama sen kendi açından bakıyorsun ben kendi açımdan bu yüzden tam olarak aynı şeyi görmüyoruz ki bu da çok anlaşılabilir bir şey bence. Mesela diyorsun ki sercan nisayı bir şey sandı, ne alakası var nisa evet aşkım demediği için mi boş beleş biri ? Kız gayet net bir şekilde niyetini belli etmiş tabi ki onunda saçmaladığı yer var bence sercan intikam falan almıyordu ama sercan da neyşn kafasını yaşıyorsa kızın alakası olmamasına rağmen tek taraflı değildi falan diye iddalar attı ortaya ki bunların gerçek olmadığını gördük. Ayrıca yunus emeeyi sercanı destekleyenler 3 hafta öncesine kadar performans önemli değil diyorlardı şimdi sercan yükselince performans en önemli şey oldu.

Spor yapan çay mı içiyor ?
    Çay rekabeti mi bu

• Barış bu kadar kendinden emin konuşuyor lakin Sercan olur da yine 3 dokunulmazlık birden alırsa kırılırım gülmekten. Ki her şey belli Barış yine oyunları kaybedecek

• Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    Aslında siz de aynı şeyi yapıyorsunuz yunus barışı görse yine abicim nasılsın özledim seni dicek veya mert e diyecek ama siz sanki çok önemliymiş gibi savunuyorsunuz.

• Bu kolpa mağdur hala Nisa'nın oylarına mı oynuyor?
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Hocam Acun eski deniz parkurlarıni geri getirdi ve bu parkurlar varken Barış performans 1.cisiydi dünkü iletişim ödülü ve Nisanın gidişi de hırsını arttırdı şimdi Sercan düşünsün

Hocam bazı sorularınız zor geliyor.Cevaplaması zor.Ha aslında zor değilde birşey yazacağım yine soru soracaksınız.O yüzden tercihlerinize saygı duyuyorum ama size tek tavsiyem bu bir yarışma elbet kazanan olacak kaybeden olacak.Fazla takmanıza gerek yok.Sercan bu hafta elense de benim umruma gelmez.

Sorular cevaplanması için değil,cevaplanmaması içindi. Başaramamışım

ya kardeş şimdi burada nisa avukatı gibi konuşmana gerek yok. bir şey sandı derken şunu demek istedim nisanın kafa yapısı çocuk gibi ona uymaz demek istedim. zaten işi karıştıran laf taşıyan gizemmiş sercan bilse nisa olmaz dedi neden teklif etsin adam salak mı tek taraflı değil demesi gizemin pisliğiydi bence zaten intikam deyip işi bulandıran nisaydı dediğin gibi

son kez yazıyorum barış 2 haftadır boş konuşuyor kanka karakter deyip çünkü kanka falan değiller yemezler kazansın öyle konuşsun diyoruz bu kadar basit 3 ay 1. olmuş beni bağlamaz şuan bireysel dokunulmazlık var ve evet performans önemli sen bunları kazanma sonra kanka yaptım karakter yaptım nisamı yediler bıdı bıdı bıdı boş şeyler bunlar. cemal bile kazandı sercan 3 kazanınca hazımsıza konuşacağına kazansaydı diyoruz biz bunda anlaşılmayacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Temmuz 2020; 2:21:55 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi düşüncesi iyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 49794980498149824983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.