Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48724873487448754876
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Sürekli birilerine yaslanıp finale kalmaya çalışan birini hatırlatıyor.Annem için Serenay Aktaşa benziyor.Oda ismim yazıldı sırtımdan bıçaklandım diyip geziyordu.Keşke buda beklemediği 1 kişi tarafından aday yapılıp elense.Aklıma Berkan geliyor mesela veya Yasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    İnşallah Sercan üçünü de almıştır,acayip bir hareket olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Barış: Ben dans eden bir birey değilim.
    Hiçbi zaman oyun bırakan bir birey olmadım.
    Beni oyundan kaçan bir birey olarak gösterdi.

• Turabi şunlara göre çok sempatikti hiç değilse hırslıydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    Bence Sercan 2 tane alması çok süpriz değil.Birinde Nisayı diğerinde Cemali söyler.3.dokunulmazlığı ise parkura göre Yasinin alması süpriz olmaz.Üstelik doğrudan Berkanı ilk tercih olarak söyleyebilecek tek kişi Yasin.Ben Sercanın Berkanı Barış,Nisa,Cemal dururken söyleyeceğine inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ne alakası var, Murat ve Hilmi Cem de o sene kolejliler grubunun içindeydi. Sadece ergenler değil yetişkinler de seviyordu o grubu. Ama ne prodüksiyona ve diğer yarışmacılara saygısızlık yaptılar ne de kameralara oynadılar. Ayrıca Damla'yı o sümüklü ile aynı kefeye koyman da garip olmuş.

Alıntıları Göster
    Damla'nın 2016'da nasıl Kıbrıs'a gittiğini bildiğimden Nisa'dan en ufak farkı yok. Hatta bu çetenin oluşumunun sebebi Damla'dır. Hilmicem de bu çetenin erkek versiyonunun oluşmasının sebebidir. Adem nasıl mağdurların başıysa Hilmicem de kolejli tayfanın başıdır. Hilmicem gibi sinsi bir adamı burda asla savunamam. 2015'te kuklalık yapıp 2018'de Turabi yalakası sanmasınlar diye ses çıkarmayan bir insanı iyi olarak da nitelendiremem.

• Hilmicem yada sizin değiminizle kolej tayfa Acun 'un evlatları her sezon bu tipleri çocuğu gibi seviyor Turabi gibi adamları ise kum torbası olarak kulanıyordu Turabi sevilecek tip değildi ama şunlara karşı azar yemesi saçmaydı bu senede Yunus Emre sürekli azar yedi konseylerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 27 Haziran 2020; 19:12:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Damla'nın 2016'da nasıl Kıbrıs'a gittiğini bildiğimden Nisa'dan en ufak farkı yok. Hatta bu çetenin oluşumunun sebebi Damla'dır. Hilmicem de bu çetenin erkek versiyonunun oluşmasının sebebidir. Adem nasıl mağdurların başıysa Hilmicem de kolejli tayfanın başıdır. Hilmicem gibi sinsi bir adamı burda asla savunamam. 2015'te kuklalık yapıp 2018'de Turabi yalakası sanmasınlar diye ses çıkarmayan bir insanı iyi olarak da nitelendiremem.

Alıntıları Göster
    O dönemki Nagihan fanatikliğinden dolayı şaşırmadım aslında. Yalnız 2015 farklı, 2018 farklı. Lafı kolej grubuna getirip onun üzerinden değerlendirme yapıyorsan 2015'i katmayacaksın. Ayrıca çete dediğin gruba bak, Murat, Hilmi Cem, Damla ve Anıl Diğer yarışmacılara mobbing yapmışlardı hatta Hilmi Cem sandığın kadar akıllı olsa Kıbrıs'ta hemen elenip gitmezdi. 2015'in ilk haftalarındaki hallerinden de ben hiç hoşlanmamıştım ama 2 All star'da da onunla birlikte son 4'e kalan diğer rakipleri prodüksiyon tarafından parlatılmıştı.

• diman da nisa yazmis
  • Nisa haberleri gerçekse modum bu olacak:

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Haftaya da en Boşnak yaver gitsin

• quote:

O dönemki Nagihan fanatikliğinden dolayı şaşırmadım aslında. Yalnız 2015 farklı, 2018 farklı. Lafı kolej grubuna getirip onun üzerinden değerlendirme yapıyorsan 2015'i katmayacaksın. Ayrıca çete dediğin gruba bak, Murat, Hilmi Cem, Damla ve Anıl Diğer yarışmacılara mobbing yapmışlardı hatta Hilmi Cem sandığın kadar akıllı olsa Kıbrıs'ta hemen elenip gitmezdi. 2015'in ilk haftalarındaki hallerinden de ben hiç hoşlanmamıştım ama 2 All star'da da onunla birlikte son 4'e kalan diğer rakipleri prodüksiyon tarafından parlatılmıştı.

Alıntıları Göster
    2015'te Turabinin yancısı olup Hasan'a yapmadığı kalmayan Hilmi efendiyi elbette eleştireceğim bir duruşu olsaydı 2015'te gösterirdi 2015 yılı Hilmi'nin 2018'de kaybetmesinde de etkili oldu. Anıl efendi 2918'de besleme olmasaydı Nagihanla iyi arkadaş olup sonradan Damla için satmasaydı mobbing yapılmadığına inanırdım ama söylediklerimin hepsini yaptı. Hilmicem 2015'te hata yapsa da 2018'de sinsiliğini saklayamadı. Her olaya susmasının Turabiyle uzak durmasının sebebi de eleştirilerden dolayıdır resmen kurulup gitti 2018'e. 2015 finali bana göre de haksızlıktı Hilmi Hasan finalinde Hasan kazanmalıydı ancak 2018'de Nagihan'a parlatıldı diyemem. Parlatılan tek isim puzzle bile yapamayan ve parkurlara puzzle koyulmayan mağdurdur. Gerçi Hilmi'nin de eşit hızdaki rakiplerine karşı atışlarda çok da başarılı olamadığı ortaya çıktı.

Ayrıca Damla 2016'da Acun'un parlatması ve o sembol oyunu olmasa finale gidemezdi. Serkay Atakan Nagihan Semih finalde olurdu 5. de performansı Damla'dan çok daha iyi olan Efecan olurdu. Damla sembolü aldığından çember daraldı Serkay Efecan potası oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

2015'te Turabinin yancısı olup Hasan'a yapmadığı kalmayan Hilmi efendiyi elbette eleştireceğim bir duruşu olsaydı 2015'te gösterirdi 2015 yılı Hilmi'nin 2018'de kaybetmesinde de etkili oldu. Anıl efendi 2918'de besleme olmasaydı Nagihanla iyi arkadaş olup sonradan Damla için satmasaydı mobbing yapılmadığına inanırdım ama söylediklerimin hepsini yaptı. Hilmicem 2015'te hata yapsa da 2018'de sinsiliğini saklayamadı. Her olaya susmasının Turabiyle uzak durmasının sebebi de eleştirilerden dolayıdır resmen kurulup gitti 2018'e. 2015 finali bana göre de haksızlıktı Hilmi Hasan finalinde Hasan kazanmalıydı ancak 2018'de Nagihan'a parlatıldı diyemem. Parlatılan tek isim puzzle bile yapamayan ve parkurlara puzzle koyulmayan mağdurdur. Gerçi Hilmi'nin de eşit hızdaki rakiplerine karşı atışlarda çok da başarılı olamadığı ortaya çıktı.

Ayrıca Damla 2016'da Acun'un parlatması ve o sembol oyunu olmasa finale gidemezdi. Serkay Atakan Nagihan Semih finalde olurdu 5. de performansı Damla'dan çok daha iyi olan Efecan olurdu. Damla sembolü aldığından çember daraldı Serkay Efecan potası oldu.

Alıntıları Göster
    Ona bakarsan bu düşünceyle 2016'daki Nagihan'ın da ne olursa olsun 2018'de başarılı olamaması gerekirdi. Sonuçta o performansa rağmen 5. olabilmişti.
    Puzzle olmaması sadece Adem'e değil Nagihan'a da yaradı. O sene özellikle son 4-5 haftada oyunlar dışında sadece Adem, Nagihan ve Hakan röportajları izlettiriyorlardı, bıktırmıştı artık. Onun dışında çok kum torbası atışı vardı ama Nagihan çoğu atışta iyiydi, hakkını veririm orada ki zaten 2016'da bu böyleydi. Adem de zaten finalden sonra Acun'un yazlığında kalmıştı haftalarca. Nagihan ve Hakan'ın gittiği yerden bile farklı platform kurdurtmuş olabilir onun için. Diğerlerinin çalışmaması kendi hataları tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

diman da nisa yazmis
    Kelcan Reis akşama yargı dağıtacak

• Oradaki en asil insan elif o yüzden elif olsun isterdim

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    2015 ten beri bu forumu takip ederim hocam yorumlarını keyifle okurum.Çoğu konuda fikrimiz aynı.Ama hakikaten 2018 nagihan destekçiliğini sana yakıştıramadım.Üstelik oda mağdur kontenjanından sms alıyordu.Ne kadar o sene sana anlatmaya çalıştım anlatamadım.Merve ve Sema bana göre Nagihandan daha iyi karakterleri vardı.Panorama ve extrada çıkınca Nagihan anlamışsındır.
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Berkan elense dengeli oyunlar izleriz artık

Nisa elense Berkan'ı alan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 27 Haziran 2020; 19:26:57 >
  • quote:

Ona bakarsan bu düşünceyle 2016'daki Nagihan'ın da ne olursa olsun 2018'de başarılı olamaması gerekirdi. Sonuçta o performansa rağmen 5. olabilmişti.
    Puzzle olmaması sadece Adem'e değil Nagihan'a da yaradı. O sene özellikle son 4-5 haftada oyunlar dışında sadece Adem, Nagihan ve Hakan röportajları izlettiriyorlardı, bıktırmıştı artık. Onun dışında çok kum torbası atışı vardı ama Nagihan çoğu atışta iyiydi, hakkını veririm orada ki zaten 2016'da bu böyleydi. Adem de zaten finalden sonra Acun'un yazlığında kalmıştı haftalarca. Nagihan ve Hakan'ın gittiği yerden bile farklı platform kurdurtmuş olabilir onun için. Diğerlerinin çalışmaması kendi hataları tabi.

Alıntıları Göster
    Nagihan 2016 da başarısız olsa haklısında zaten başarılı olan bir isim 2018'de neden olamasın? Atışları da en iyi yapan isimdi. Ayrıca Nagihan Adem gibi puzzleda kitlenip kalmıyordu. İyi diyemesem de Adem kadar kötü de değildi. Yani Adem gibi puzzleda Survivor yapamayan bir isimle puzzleda hızlı olmasa da doğru yapan Nagihan'ı kıyaslamak haksızlık olur. Ayrıca o sezon Nagihan'a torpil geçseler yarı final oyunlarıyla direkt yarı finalden başlardı havuz koymazlardı. Kadınla erkekleri havuzda yarıştırdılar. Bence o senenin de torpillileri belli de neyse. Resmen 2-3 tane balık adamla Nagihan su parkurunda yarıştı. 2018 her türlü Adem için yapılan finaldi. Nagihan'a da final sözünün Gönüllülere geçtikten sonra verildiğini düşünüyorum yoksa Nagihan 4. veya 5. yapılacaktı projeyi kurtarmış oldu.

Bir de dikkat et All Starda kadınlarda hep en iyi isimler katılmışken erkeklerde Adem ve Turabi dışında birçok iyi yarışmacı katılmadı artık neye yoralım burdan anlaşılmıyor mu? Serkay gelmesin Ogeday gelmesin Serhat İlhan zaten olmasın kısacası Adem için yapıldığı burdan da belli değil miydi? Nispeten kolay isimlere karşı yarıştı ki Turabiyle de doğru dürüst oynamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Haziran 2020; 19:35:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

2015 ten beri bu forumu takip ederim hocam yorumlarını keyifle okurum.Çoğu konuda fikrimiz aynı.Ama hakikaten 2018 nagihan destekçiliğini sana yakıştıramadım.Üstelik oda mağdur kontenjanından sms alıyordu.Ne kadar o sene sana anlatmaya çalıştım anlatamadım.Merve ve Sema bana göre Nagihandan daha iyi karakterleri vardı.Panorama ve extrada çıkınca Nagihan anlamışsındır.
    Merve'yi sevmem 2015'te hata yapıp kel diyen, saçları döküldü diyen üstelik bunu da en sevdiği insana yapan ama yapmadım gibi söyleyen ve ödül kazanamadığı için mızmız ağlayan bir insan. Sema'yı sevmeme sebebim egosu. Emin ol Nagihan kadar egosu var hatta belki de fazlası. Öyle alttan alta alçakgönüllüyüm tavrını da haklı bulunmak için yapıyor aslında öyle birisi değil. Görüyoruz panoramada yorumlarını Adem'in kankasını şampiyon yapmak için matarayı attıysa attı diye yorum yapan birisi. Üstelik 2017'deki Sabriye'ye demediği kalmaz hep onun tavrını eleştirir ama yanında bulunan Adem'e en ufak şey demez. İkiyüzlü kısacası. Nagihan'ı hala egolu bulurum ancak birilerinin faydasına yorum yapmaz ekstrada her ismi eleştiriyordu. Birisini kayırma durumu yoktur. Çat pat konuşur kendine zarar verir ama şuna fayda getirsin şuna zarar gibisinden düşüncesi yoktur sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

diman da nisa yazmis
    Sercan nisa berkan veya sercan nisa barış potası çıkabilir mi acaba ? Sercan ve berkan bence nisadan daha fazla oy aldılar.
  • 
Sayfa: önceki 48724873487448754876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.