Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48074808480948104811
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: dada12

Ergenler seviyor acun seviyor hak ediyor mu asla dersin ama adam çıkıp 3 dokunulmazlığın 2 sini kazanır. Nefret kusma yerine cevirmeyin şu forumu be kardeşim.
    Söylrdiklerimin arkasındayım cemal kazanmayı zerre hak etmiyor olay performanssa berkanda kazanabilir bak berkanın istatistiğine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nisanın yazdıgı not arkadaşlar.

• ]
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Günlük laf sokma, kafa tutma, dedikodu ihtiyacımızı kim karşılayacak?
    Bari medyaya falan çıkıp bir iki yarışmacının ipliğini pazara dökse. Gerçi kendisi de temiz ayakkabı değil.
    Bir de o nasıl bir gülme arkadaş ya? Varoşluk akıyor kızın her tarafından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 23 Haziran 2020; 3:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nisa güzel kıvırdı neymiş intikamı o manada söylememiş buna kadir inanır bile inanmaz bir kez daha anladım ki nisa acurun gözdesi bu kıvırmaya bile laf etmedi
  • Kim ne derse desin bu kadar samimiyetsiz,sinsi, yapmacık kişilerin bulunduğu yarışmada şampiyon olmayı hak eden tek isim Barış Murat Yağcı. Bu adam şampiyon olduğunda yarışmacıların oluşacak yüz ifadelerini merak ediyorum hele sinsi Cemalcanin suratını.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • Anladığım kadarıyla Cemal Can ilk dörtte rahat yer alacak. Böyle devam ederse garantileyecek.

İkinci aday Berkan

3. ve 4. adayları kestiremiyorum. Barış ve Nisa güven vermiyor. Elifin atışları gene kötüleşti. Sercan nisa olayından dolayı kafası gene dağıldı. Yasin süpriz olabilir. Evrim zaten ben alacağımı aldım modunda geziniyor.
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    bence de adam becerikli yeniyor yapacak bir şey yok acurun sevmesi ayrı adam gidip cemale yenilin demiyordur herhalde
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Nisa'dan önce elensin istemem ama bu kız da çekilecek birisi değil. Bir insanın 100 sözünün ya da hareketinin 90'ı faul olur mu?

• Şu atışta Nisa iyiyken Aycan ve Elif kötüyken Elif'in isyan etme sebebi kesinlikle bunadır. Ben aksi bir şey düşünemiyorum. Yarın mesela oyunda modu gayet iyi. Torpilli Nisa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 23 Haziran 2020; 4:13:9 >

• Arkadaşlar Sercanin anlattığı gibi Nisanın kendisine not yolladığı ve Nisanın da Sercana ilgi gösterdiği %100 doğru. Analiz yaptım kanıtları, görsellere ile göstereceğim. Sosyal medyada kimse kesin dille Nisa, Sercan ile flört etti dememiş sanırım bir tek ben fark ettim.Anlatmaya başlamadan önce Sercan, Nisanın bana gönderdiği notları derken bunu mecaz anlamda söylüyor kağıt-kalem anlaminda değil.

Sercan ile Nisa iletişim halindemiydi? Evet. Peki nasıl? Ezgi ve Acunun da dediği gibi bir yarışmacınin rakip takımda ki biri ile iletişim kurması yasaktı bunun için Sercan parkura başlamadan önce Nisaya, dediklerini aktarması için Cemal ile konuşuyor Cemal de Sercanin dediklerini Nisaya aktarıyordu veya Nisa rakip takımdaki Ezgi, Aşkıma söylüyordu onlarda Sercana aktarıyordu (Mart ayında Survivor izleyenler bunu bir çok kez fark etmiştir) Örnek vermek gerekirse

Burda Sercan, Cemalcan ile yarışa başlamadan önce Cemalin kulağına fısıldıyor %99 Nisa ile ilgili bir şey söylüyor. Daha sonra oyun bitince, Cemal benchde Nisaya sana güzel bir haberim var diyor oyunu kazanınca anlatacağım diyor. Buda görseli

Gördüğünüz gibi sana güzel bir haberim var anlatacağım diyor, o güzel haber de anladığınız gibi Sercanin, Cemalcan kulağına fisildadığı şey Nisa da o an gülümsüyor takım arkadaşı Gizem de gülümsüyor sanırım konuyu anladılar. Cemalcan, Sercanin dediği şeyi Nisaya iyi haber diye aktaracaksa demek ki bu kız da Sercana karşı boş değil.

Bu da videosu 22:12-25.06 saniye aralarına göz atın.

Buna göre not olayı doğru bu notları taşıyan kişi ise Cemalcan di. Bugün ki konseyde de Nisa ile Cemalcanin sessiz kalmasıda bunu doğruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 23 Haziran 2020; 5:47:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Arkadaşlar Sercanin anlattığı gibi Nisanın kendisine not yolladığı ve Nisanın da Sercana ilgi gösterdiği %100 doğru. Analiz yaptım kanıtları, görsellere ile göstereceğim. Sosyal medyada kimse kesin dille Nisa, Sercan ile flört etti dememiş sanırım bir tek ben fark ettim.Anlatmaya başlamadan önce Sercan, Nisanın bana gönderdiği notları derken bunu mecaz anlamda söylüyor kağıt-kalem anlaminda değil.

Sercan ile Nisa iletişim halindemiydi? Evet. Peki nasıl? Ezgi ve Acunun da dediği gibi bir yarışmacınin rakip takımda ki biri ile iletişim kurması yasaktı bunun için Sercan parkura başlamadan önce Nisaya, dediklerini aktarması için Cemal ile konuşuyor Cemal de Sercanin dediklerini Nisaya aktarıyordu veya Nisa rakip takımdaki Ezgi, Aşkıma söylüyordu onlarda Sercana aktarıyordu (Mart ayında Survivor izleyenler bunu bir çok kez fark etmiştir) Örnek vermek gerekirse

Burda Sercan, Cemalcan ile yarışa başlamadan önce Cemalin kulağına fısıldıyor %99 Nisa ile ilgili bir şey söylüyor. Daha sonra oyun bitince, Cemal benchde Nisaya sana güzel bir haberim var diyor oyunu kazanınca anlatacağım diyor. Buda görseli

Gördüğünüz gibi sana güzel bir haberim var anlatacağım diyor, o güzel haber de anladığınız gibi Sercanin, Cemalcan kulağına fisildadığı şey Nisa da o an gülümsüyor takım arkadaşı Gizem de gülümsüyor sanırım konuyu anladılar. Cemalcan, Sercanin dediği şeyi Nisaya iyi haber diye aktaracaksa demek ki bu kız da Sercana karşı boş değil.

Bu da videosu 22:12-25.06 saniye aralarına göz atın.

Buna göre not olayı doğru bu notları taşıyan kişi ise Cemalcan di. Bugün ki konseyde de Nisa ile Cemalcanin sessiz kalmasıda bunu doğruluyor.
    Çok ayrıntılı çalışmışsın, helal olsun. Dedektif gibisin.

• Gözümüzün önünde ne olaylar dönmüş farkına varamamışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 23 Haziran 2020; 6:46:29 >
  • yanlız nisanın kalçaları tam slav poposu. bacaklarıda öyle slav kadını.. ama yüz türk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çamlıca Kargası

göz problemi var, kontakt lens kullanıyor, büyük ihtimal keratokonus..Bulanık ve dalgalı görme..denge sorunu var..
    10 gün önce bunu yazdım, bugünkü tanıtımda var..nisanın görme sorunu var.kontakt lens durmuyor gözünde...durup dururken düşmeler, toslamalar hep bu yüzden.akşam izleyin de görün..
  • YUNUS EMRE BAŞKAN varken program çukur gibi vadi gibiydi
    şimdi ise çılgın dersane gibi
    delikanlılık düzeyi fena düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Gözümüzün önünde ne olaylar dönmüş farkına varamamışız
    YUNUS EMRE BAŞKANA odaklandığımız için gözden kaçmış hocam
  • Ne yarışma oluyor ha bu sene aksiyon hiç eksilmiyor

• arkadaşlar kaç sayfa geriye gittim, hala bulamadım.

3. eleme adayı kim oldu

Evrim
    Nisa
    ???
  • 
Sayfa: önceki 48074808480948104811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.