Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47614762476347644765
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: zorradam

O dediğin 2017 yılında değişti

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/127180767

Gözyaşları içinde sokakta kutladik şampiyonluğu

BU SENEDE BARIŞ BAŞKANİN ŞAMPİYONLUĞU DUYURULUNCA SOKAKLARDAYİZ

Alıntıları Göster
    Bu sene de ağlayarak sokaklara çıkacaksın da aman diyeyim camdan atlayarak çıkma, kapıdan çık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jankat

Bu sene de ağlayarak sokaklara çıkacaksın da aman diyeyim camdan atlayarak çıkma, kapıdan çık

Alıntıları Göster
    Mağdur

• Yarınki oyunun mantığı nedir? Kaptanlık oyununu dokunulmazlığa koyacak kadar ne yaşadı bu adam?
  • blackflower B kullanıcısına yanıt
    Herhalde beni başkalarıyla karıştırıyorsun. Utanma ? Evrim gene sazan gibi atladı. Sonra hatalı olduğunu gene kabul etti. Kankisi Yasin bile tepki gösterdi. Hani diyorsun ya Barış özür dilemedi. Aynı şeyler Evrim içinde geçerlidir. Anca yarışmanın sonunda hem barış hem de evrim geri adım atmaya başladılar. Normal değilmi sence? Bu arada Barış özür diledi ve kaç defa el uzattı. El uzatılan el çevrilmez. Anca gitsin üstüne yürüyen kankisi Yasini affetsin ve görmezden gelsin. Kendi ağzından söylediği ben başına buyruk ve normal olmadığımı söyledi. beni böyle kabul edeceksiniz edin diye bas bas bağırdı. Buda tutarsız olduğunu gösterir. Mağdurluk olayını herkes kabullendi. Sen kabullenemedin. Burda barışı bu noktaya getirenler yarışmacılar ve dışlayanlardır. Barışı bu noktaya iten ve parlamasına sebep olan olayları kabullenmek zorundasın. Sırf ona yapılanları lehine çevirmesi onun tamamen suçlu ve kötü bir insan olduğunu göstermez.

Yaşın kaç sanırım yazdıklarımı anlamıyorsun yada bilerek anlamakta direniyorsun. Ben nisayı savunmuyorum. Orda yazdığım Nisa konusunu da hiç anlamamışsın. Ben diyorum ki Evrim Berkan ve Barışa kin tutuyor da! Ağzına geleni giydiriyor da! Neden Yasin,Cemalcana ve Nisaya cephe almıyorsun. Bu ayrıcalık nedir? Nisa anca takımdan ayrılınca Evrim nisaya cephe almaya başladı. Aynı takımda beraberken röpartajlarda kimsenin olmadığı zamanlarda evrim nisaya laf giydirmedimi ? Nisanın zaten normal olmayan ve sorunlu bir kız olduğunu herkes bilir. Kaç defa evrim nisaya yapılan ayrıcalıklardan dem vurmadı mı? Laf söylemedi mi? Kıskançlık yapıyorsun diye suçlandı evrim niye ses çıkarmadı ? Olay çıkarmadı ? Demekki evrimde takımda kalabilmek ve ilerleyebilmek için geri attığı adımlar ve sustuğu zamanlar olmuş. Bunu kabullen. Hani diyorsun ya elif topluluğa ayak uydurdu. Elif hakkında fikirlerin birgün geçersiz olduğunu anlayacaksın. Zaten o kadar insanın takdir ettiği insanın seni bu kadar küçümsemende yanlı olduğunu gösterir.

İnşallah Survivor Berkan ve Elif ikilisinden biri kazanır. Sağlıcakla kal....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 20 Haziran 2020; 2:39:21 >

• Nisa aldı yarın ki dokunulmazlığı boşuna izlemeyin.

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Berkan uzun süredir genel performans listesinde 1’inci. Bu haftalık listede yine 1’inci olmuş.

Sercan çok iyi ama şampiyonluk hedefi yok. Kendisi konseyde ima etti zaten. Benim favorim Sercan ama gerçek bu.

Cemal de şampiyonluk havasını veremiyor. %100 finale kalacak ama şampiyon olması zor.

Berkan %35
    Barış %30
    Cemal %15
    Elif %10
    Nisa %5
    Sercan %5

Benim gözlemim bu,bakalım ne olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birebir yarışma neden kaldırıldı Nisa denen torpilli ergen mızmız ağlak kazanamaz diye mi? Bireysel dokunulmazlıkta kaptanlık oyunu yapmanın tek bir mantıklı sebebi yok artık çıldırıyorum hem parkurlarda hem atışlarda çeşitlilik yok bir de kaptanlık oyunu tarzı oyun koymuşlar
  • Ducatine kullanıcısına yanıt
    İlk defaymış :) Helallik istemiş ya önceden de. Kankisi dediğin Yasin'in neden böyle bir şey yaptığını anlamamak için keriz olmak gerekir. Yarışmanın başından beri evrime demediğini bırakmadı, dedikoducu yaftasını yapıştıran da oydu zaten ama kendisi aslında bir dedikoducu. Amacı evrimi gene kötü göstermekti ama evrim barışı görmedi bile. Evrim barışa özür dilenecek şeyler yaptığında dilemiş zaten kimsenin baskısı altında olmadan Acun'un uyarmasıyla değil. Anladın mı? Özrünü evrimin ağzından değil barışın ağzından duyduk. Samimi bulmamış beyfendi... El uzattı niye uzattı ? Evrim geçen gün ben kimseye yensem de yenmesem de sarılmayacağım dediği için uzattı. Dün peki ne oldu? Kaptanlık oyununda evrim elini çakmak için uzattığında oralı olmadı. Çok fair play numaraları yapıyor ya neyi ne amaçla yaptığı çok belli. Barışa niye bu kadar sert yapıyor sence? En çok koruduğu insanlardan biri barıştı. Barışın kendini koruduğundan daha fazla korumuştur belki de. Herkes sakatlığına inanmazken inanan, dondurma olayında iyi ki bir yemiş diyip abarttıklarını söyleyen de oydu. Yasinle kavgasında barış ile yasini ayıranda evrimdi. Barış konseyde onla koruşurken barışcıların barış evrimi koruduğu dediği yerde aslında evrimin onu koruduğu soruyu geçiştirdiği ama barışın yalan söyleyerek kendini kurtardığı ortadaydı. Evrim barış için çok şey yaptı. İlk matara olayında sırtına matara yemişken bunu büyütmeyip kameralar önünde barışı aklamaya çalıştı. Kavgada barıştan tokat yiyip özür bile almamıştı ama gene bırakmadı arkadaşını. İkinci matara olayında konuyu büyütmedi bile ağlayarak oyuna çıktığı kısmı kestiler. Tepki aldığı içinde olayı unuttuğunu söyleyen evrime karşı özür dilerim ama benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı diyen bir barış vardı. Bazen en güvendiğin insanlardan darbeyi yiyince onu affedemezsin işte. Evrim berkan ve nisayı tek cümleyle geçiştirirken barışla güzel anılarımız oldu kötü kalpli olduğunu düşünmüyorum birbirimizi iyi tanıyamadık kapıyı kapattık derken bile önceden barışı onlardan ayrı bir konuma koyduğu kesin. Ayrıca artık muhattap bile olmuyor kız. Dillerinden düşürmeyen onlar. Berkan özellikle hala ödülde laf sokma peşinde. Ama evrim umursamadı bile.

Elif ile evrimi o konuda bir tutamazsın ama elif düne kadar birilerine uyup isim yazan bir tipti evrim ise istediği adayı çıkartabiliyordu. Aradaki fark bu. Biri kaçak dövüşüyor.

Bir insan herkes tarafından takdir ediliyor ise ben takdir etmiyorum davranışlarını diye ben nasıl yanlı oluyorum? Düne kadar da takdir edilmiyordu misal ersin gidene kadar smsi çok düşük olan bir elif vardı. Ki ersinle en yakın mert olmasına rağmen sanki en çok üzülen elifmişte mert üzülmemiş gibi gösterilmişti. Adam elenince ilk ersinin yanına gitmiş yani o kadar yakınlarmış. Elif dışarı çıkınca ersinle bir daha görüşür mü bilinmez.

Berkan şu yaverliğini bırakmış olsaydı ve evrime (aynı şekilde yunus emreye de yaptı biraz bunu) bu kadar ayrıştırıcı,kırıcı tavırlar sergilemeseydi en büyük şampiyonluk adaylarından olabilirdi. Performansına hiç etti.

Elif için de diyeceğim şu anki performansı iyi olabilir ama listede sondan ikinci olan birisi şampiyon olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackflower -- 20 Haziran 2020; 4:31:34 >

• Valla yarışma bu safhalara geldiğinde artık kendini izletmiyor.

Bir dizinin 100 bölüm daha uzaması gibi cılkı çıkıyor. Yok bireysel, yok yine takım, yok nisa o takıma gitmez, yok yasin çok yaramaz, yok evrim çok dobra.

Yok bidaha takım yok bireysel! Resmen boş boş mevzular! Bu şovu en fazla üç ay çekip bitireceksin.
  • barış: şampuan

cemil cem: survivor of teyzeler, lgbt ve tiki fenomen ünlü tayfa

nisa: survivor of lgs lys oks sbs eba tv and shippers

evrim: survivor of çingenes (tam bunu yazarken dışardan bir araba yüksek ses ebru gündeş-çingenem çalarak geçti ahahha)

sercan: survivor of acun ayak tenisi crew

berkan: survivor of elite fitness crossfit tayfa

elif: survivor of destekleyecek kimse kalmadı bari tebrik reis olsuncular

Yasin: betmen mastırşef kolpacı çakma kıprıslı gerçek champion. Bum!

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    Kısmen yazdıklarına katılmakla beraber olaylara sen tamamen evrimin tarafından anlatıyorsun. Emin ol olayların iki tarafından bakılması tarafındayım. Ben Evrim konusunda Barış hatalarını olduğunu kabul ediyorum. Ama olaya birde Barışın tarafından da dinlemek lazım. Barışın evrimle ilgili dile getirmediği yada üstünde durmak istemediği, onunda kırıldığı hareketler olamaz mı? Belki bize yansıtılmayan ve kesilen görüntüler aralarında tam olarak ne geçtiğini kameraların aktif olmadığı zamanlarda ne yaptıklarını hiçbir zaman bilemeceğiz. İlk matara olayında bariz kaza olmasına rağmen anti barışcıların bunu bilinçli yaptığı algısı var. O konuda ben Barışın özür dilemediği için yanlış yaptığını söyledim. En azından basit bir hareketle (yanına gidip) antibarışçıları mat edebilirdi. İkinci matara olayında zaten herkes eleştirdi ve kendisi özür diledi. Orda bence pişman görüntüsü vardı. Ayrıca o lafı söylemesinin altında bence sitem yatıyordu. Ama Barışı o noktaya getiren belki evrimi yanlış bir eylemi yada hatası da olamaz mı? Görüntülerde verilmeyen yada bizim bilmediğimiz barışın güveni sarsan bir olay? Artı Evrimin hunharca ağlayıp Barışa yanına gidip uzunca birbirlerine sarıldığı anları Barışın da evrimi koruduğu ve sevdiği de ortadadır. Ayrıca Evrimin Barışın sakatlığına inanmış demişsin de Barış omuzundan sakatlandığında doktor oynamasın dediğinde Evrim hayır oynayacak çıkışını unutulmamalı. Evrim orda kendini savunurken bu kararı takımca aldık demesine rağmen kendisini kurtaramadı. Yani burdan çıkan sonuç aslında ikiside çok iyi arkadaş ve dost olabilirlerdi. Ama bir yerde ikiside birbirlerine güvenmeyi bıraktılar. Kimin başlattığı farketmez. İkiside birbilerine kırgın oldukları basbağı belli. Ben evrimin Barışı ve Berkanı yaptıklarını aynısını Yasinede yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Yasin Barış ve Berkandan daha ağır tavırlar,bağırmalar ve laflar etti. Ve evrimin buna tepkisiz kalması bence tutarsızlıktır. Mesela şimdi farkettim. Sen Yasini eleştiriyorsun ve kızıyorsun. Ama bunu evrim yapmıyor. Anlatabiliyormuyum?

Elif çünkü takımca hareket ediyordu. Uyumlu olması onu sinsi yapmaz. Evrim zaten başına buyruk hareket ettiği kabul edildi. Sevilmesi de bu yüzden olabilir. Elif ise ilk dörde gireceğini tahmin ediyorum. Ben Elifin survivorun ilk haftalarda da iyi bir insan olduğunu ve performansıyla bir yerlere geleceğini dile getirdim. Mert,ersin ve parviz baskın popüler olduklarında bile dile getirmişimdir. Berkan konusunda performansından ve çabalarından dolayı ilk dörde kalacağını düşünmekle beraber evrim konusunda neden bu noktaya geldiklerini pek anlamdıramadım. Sanırım aralarında elektrik oluşmadı. Burda Evrimde berkanı pek sevemedi sanırım. Burda o şunu o bunu yaptı diyemeyiz.

• Ducatine kullanıcısına yanıt
    Sen de hiçbir olaya evrim gözünden bakmıyorsun. Yani bana dediğin şeyi aslında kendin yapıyorsun. Barış ardahanı söylemeyeceğim diye söz verip konseyde ardahanı söylemiş insan. Evrim o olaydan sonra bir daha tam anlamıyla güvenemedi. Yunus emre de demişti arkamdan konuştuğunu yakaladım diye. Aynısını evrim için yaptıysa ki yaptı. Berkanla dedikodusunu yaptı samimiyetsiz olayından sonra. Adam kendi içinde defalarca çelişiyor. Dikkatli bir izleyicinin barışın yalan söylediğini görmemesi içten bile değil. Benim bahsettiğim sakatlık şu an ki değil ayak bileğinin yara olmasından oyuna çıkamadığı zamanlardan bahsediyorum. Şu an ödüle gidemedi diye yalandan üzüldüğü yasin, bu takımı çok seviyorum tarzı konuştuğu takımdan cemal,nisa yarasına inanmamışlardı ama evrim inanmıştı. Barışın omuzdan sakatlığına oynasın diye tepki gösteren sadece evrim değildi tüm takım istedi acun sadece evrim söylemiş gibi lanse ettirmeye çalıştı. Açıkçası barışın performans düşüklüğünden dolayı bu sakatlık olayını fazla abarttığını düşünüyorum. Sayı alıyor atıyor kendini abuk subuk yere. Oynuyor adam bazıları da yiyor işte. Bugün sercanın köpeğiyle oynayıp bu oyunu kazanmış olmasına laf eden barış evrim iki iletişim ödülü almalarına laf edince hak o hak insanların ödülünü kıskanıyorsun demişti. Kendisi şu an ne yapıyor acaba? Yani gözünün önündeki perdeyi kaldırıp bakana barışın evrimden daha hatalı olduğu kesin.

Yasin-evrim olaylarında evrim ses çıkarmazken linçlediler, evrim sesini yükseltip yapıp yapıp özür diliyorsun, ben seni korudum falan derken herkes yine yasinin tarafındaydı aferin evrim helal olsun diyen olmadı gene linçlediler. Evrim bunu yapmıyor demen o yüzden saçma. Ne yapsa linç yiyen birinden bahsediyorsun. Ona doğru matara sallayıp küfreden kişiyi haklı buldular anket açıp. O hafta da barışı birinci yapmışlardı smste. Bunları fark edemeyecek biri yok orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

At insan sarrafiymis resmen
    Boşuna hisli hayvan demiyorlar.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    her onune gelen baskan derseniz sinif baskani kadar degeri kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jankat

Alıntıları Göster
    :)

Bu arada oyunu tam anlamadik ama görünen şu herkes parkuru tamamliyor sonuncu birinci ile eşleşiyor kazanan tur atlıyor sona kalan kazanıyor isim söylüyor ismi söylenen oyunlarda oynuyor kazanirsa o da isim söylüyor ama kendi adaylığı düşmüyor yani bir kez aday olduysan biri elenene kadar adaysin ama şu var ilk gün Sercan kazandi yasin dedi diyelim yasin kazanip yarın Sercan diyebiliyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam hikayesi yok ki. 8 tane insan her gün parkur koşup top atıyor. Robot gibi. Haftanın yedi günü akşamımı neden buna ayırayım. Yunus Emre gittiğinden beri bir atışma dahi yok. Anca sütlacın ağlamasını izliyoruz

Ekşide bile bir günde bine yakın entry giriliyordu. Olay falan olduğunda olmadığında 500-600 şimdi 10 tane anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 20 Haziran 2020; 9:53:17 >
  • @campione nickli arkadaş 2017'de pc'sinin ücra köşelerinde kappak listesi tutan kişi

• Dokunulmazlığı Nisa kazandıysa, Evrim kesin potada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

@campione nickli arkadaş 2017'de pc'sinin ücra köşelerinde kappak listesi tutan kişi
    Anti Ademcilerin listesiydi di mi?

• Ekşide yazana göre yasin baya kötü bir çocukluk geçirmiş.

• 
Sayfa: önceki 47614762476347644765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.