Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4764. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47624763476447654766
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Anti Ademcilerin listesiydi di mi?

Alıntıları Göster
    evet haftalarca aylarca el emeği göz nuru gizlice not ettiği anti ademcileri kudurtma listesi. ogeday şampiyon olunca liste elinde patladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUNUS EMRE BAŞKAN

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Nisa aldı yarın ki dokunulmazlığı boşuna izlemeyin.
    eğer nisa aldıysa evrimi mertciğinin yanına yollar bu hafta
  • Herkes nisa kazandi yazmista bu aralar pek iyi oyunlar cikaramayan bir isim sasirdim eger kazandiysa sercan ya da cemal almistir diye dusunuyorum baris baskan potada muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta ismi çıkarsa evrim gider gibi ama kalan 3 kişi içinde sürpriz isimler çıkabilir.dokunulmazlık oyununu sevmedim,ben herkesin çapraz şekilde birbiri ile oynayacağı sistem bekliyordum.toplam 7 oyun yapıyor sıralama bu şekilde yapılmalı.
  • YALANCI,
    HIRSIZ,
    DONDURMACI,
    MAĞDUR,
    TEMİZLİK BİLMEZ TAHARET DÜŞMANI,
    PERFORMANSI LEŞ,
    MİLLETİN INSTAGRAM POSTUNUNA OHH YEAHH, RRRRRR; YAZAN YARIŞMACI KİM ARKADAŞLAR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

YUNUS EMRE BAŞKAN

Göğsüm kabardı hocam. Selanik’ten öyle kolay kolay yamuk adam çıkmaz

Alayına YUNUS EMRE BAŞKAN!

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

YALANCI,
    HIRSIZ,
    DONDURMACI,
    MAĞDUR,
    TEMİZLİK BİLMEZ TAHARET DÜŞMANI,
    PERFORMANSI LEŞ,
    MİLLETİN INSTAGRAM POSTUNUNA OHH YEAHH, RRRRRR; YAZAN YARIŞMACI KİM ARKADAŞLAR ?
    Hocam sadece o mu bir de bu var

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• OHA CEMAL İLE DANLA EVLİYMİŞ HAHAHAHAH OLM BUNLAR NASIL YAŞAM LA VALLA HAYRET EDİYORUM. BEN DE MAGAZİNCİ GİBİ OLDUM HE
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Striptizciye yazmış ergenler CemBar diye boşuna şaçmalamıyormuş meğerse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Hocam sadece o mu bir de bu var

Alıntıları Göster
    ABOOOOOOO

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Herkes nisa kazandi yazmista bu aralar pek iyi oyunlar cikaramayan bir isim sasirdim eger kazandiysa sercan ya da cemal almistir diye dusunuyorum baris baskan potada muhtemelen
    Fragmanda nisa yı konseyde göstemerdiler , kazanan kolye takıyormış , o yüzden nisa almış diyorlar
  • Bu seneki fan grupları cidden leş. Aycan fanlarının bir kısmı haftalardır Murat ile yakıştırmalar yapıp duruyordu. Hatta artık onun evinde kalıyor diyecek seviyeye gelmişler, Murat da yakıştırma yapmayın dediği için kızı 'timsahların arasına attın, zaten onu hak etmiyordun' gibi aptalca şeyler yazmışlar. Nisa fanları da bunlarla alay edip Aycan'a saydırınca de bu sefer sanki Muratçılar laf etmiş gibi onlara saldırmaya başladılar

Sosyal medyadaki Yunus Emre, Elif ve Mert tayfası ne kadar düzgünse Barış, Cemal, Nisa, Aycan, Yasin ve Parviz tayfası da o kadar avam.

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Neye göre bunu söylüyorsun dostum ? Çünkü bence son dönemde sercan berkandan daha iyi performans gösteriyor. Berkanda performasla öne çıkan bir yarışmacı. Yarışmanın ilk yarısındaki gibi oyunları domine eden bir berkan yok. Gene iyi bir performans lakin birbirlerine çok yakınlar. Örneğin birleşmeden sonra cemal ve berkanın arasında yüzde 1 veya 2 den fazla fark olduğunu sanmıyorum ben. Hatta belki cemal öndedir. Bu noktada cemali ve barışı elemesi gerekecek şampiyonluk için. Bunun içinde ciddi domine etmesi lazım. Lakin başta sercan olmak üzere buna izin vermezler.

Alıntıları Göster
    2 HAFTADIR PERFORMANS BİRİNCİSİ BERKANIN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİN İÇİN Mİ BÖYLE KONUŞUYORSUN YOKSA GENEL OLARAK KURDUĞUN CÜMLERLERDE KAYNAK KABA ETİN Mİ

• quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

İlk defaymış :) Helallik istemiş ya önceden de. Kankisi dediğin Yasin'in neden böyle bir şey yaptığını anlamamak için keriz olmak gerekir. Yarışmanın başından beri evrime demediğini bırakmadı, dedikoducu yaftasını yapıştıran da oydu zaten ama kendisi aslında bir dedikoducu. Amacı evrimi gene kötü göstermekti ama evrim barışı görmedi bile. Evrim barışa özür dilenecek şeyler yaptığında dilemiş zaten kimsenin baskısı altında olmadan Acun'un uyarmasıyla değil. Anladın mı? Özrünü evrimin ağzından değil barışın ağzından duyduk. Samimi bulmamış beyfendi... El uzattı niye uzattı ? Evrim geçen gün ben kimseye yensem de yenmesem de sarılmayacağım dediği için uzattı. Dün peki ne oldu? Kaptanlık oyununda evrim elini çakmak için uzattığında oralı olmadı. Çok fair play numaraları yapıyor ya neyi ne amaçla yaptığı çok belli. Barışa niye bu kadar sert yapıyor sence? En çok koruduğu insanlardan biri barıştı. Barışın kendini koruduğundan daha fazla korumuştur belki de. Herkes sakatlığına inanmazken inanan, dondurma olayında iyi ki bir yemiş diyip abarttıklarını söyleyen de oydu. Yasinle kavgasında barış ile yasini ayıranda evrimdi. Barış konseyde onla koruşurken barışcıların barış evrimi koruduğu dediği yerde aslında evrimin onu koruduğu soruyu geçiştirdiği ama barışın yalan söyleyerek kendini kurtardığı ortadaydı. Evrim barış için çok şey yaptı. İlk matara olayında sırtına matara yemişken bunu büyütmeyip kameralar önünde barışı aklamaya çalıştı. Kavgada barıştan tokat yiyip özür bile almamıştı ama gene bırakmadı arkadaşını. İkinci matara olayında konuyu büyütmedi bile ağlayarak oyuna çıktığı kısmı kestiler. Tepki aldığı içinde olayı unuttuğunu söyleyen evrime karşı özür dilerim ama benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı diyen bir barış vardı. Bazen en güvendiğin insanlardan darbeyi yiyince onu affedemezsin işte. Evrim berkan ve nisayı tek cümleyle geçiştirirken barışla güzel anılarımız oldu kötü kalpli olduğunu düşünmüyorum birbirimizi iyi tanıyamadık kapıyı kapattık derken bile önceden barışı onlardan ayrı bir konuma koyduğu kesin. Ayrıca artık muhattap bile olmuyor kız. Dillerinden düşürmeyen onlar. Berkan özellikle hala ödülde laf sokma peşinde. Ama evrim umursamadı bile.

Elif ile evrimi o konuda bir tutamazsın ama elif düne kadar birilerine uyup isim yazan bir tipti evrim ise istediği adayı çıkartabiliyordu. Aradaki fark bu. Biri kaçak dövüşüyor.

Bir insan herkes tarafından takdir ediliyor ise ben takdir etmiyorum davranışlarını diye ben nasıl yanlı oluyorum? Düne kadar da takdir edilmiyordu misal ersin gidene kadar smsi çok düşük olan bir elif vardı. Ki ersinle en yakın mert olmasına rağmen sanki en çok üzülen elifmişte mert üzülmemiş gibi gösterilmişti. Adam elenince ilk ersinin yanına gitmiş yani o kadar yakınlarmış. Elif dışarı çıkınca ersinle bir daha görüşür mü bilinmez.

Berkan şu yaverliğini bırakmış olsaydı ve evrime (aynı şekilde yunus emreye de yaptı biraz bunu) bu kadar ayrıştırıcı,kırıcı tavırlar sergilemeseydi en büyük şampiyonluk adaylarından olabilirdi. Performansına hiç etti.

Elif için de diyeceğim şu anki performansı iyi olabilir ama listede sondan ikinci olan birisi şampiyon olamaz.
    EVRİM SEVER OLARAK GENE KÖR BİR BAKIŞ AÇISI.TÜM TÜRKİYENİN AYAKTA ALKIŞLADIĞINA EMİNİM BERKANIN EVRİME SÖYLEDİKLERİNİ YA KAÇ TANE ANKET AÇILMIŞ EVRİM TÜRKİYEYE ALINMASIN DİYE SİZ HALA NEDEN BAHSEDİYOSUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

OHA CEMAL İLE DANLA EVLİYMİŞ HAHAHAHAH OLM BUNLAR NASIL YAŞAM LA VALLA HAYRET EDİYORUM. BEN DE MAGAZİNCİ GİBİ OLDUM HE
    Hiç inandırıcı gelmedi bana. İnsan kendisini aldatan biriyle nasıl arkadaş kalır? Doğruysa bu nasıl genişlik?

• Bu yumuşak çocuk ve suratsız kız yorumcuları ağır saçmalamış twitterda.1.Barış 2.Cemal 3.Nisa demişler bana çok komik geldi.Birde Nisa Sercanı geri çevirdi diye Sercan tavır yapıyormuş.Anlamadığım Nisa kimki Sercan ona tavır yapsın

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Vay vay hotguy sexyguy boşuna yazmıyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47624763476447654766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.