Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2822. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28202821282228232824
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Yunus Emre Başkan intikam için geliyor!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Tam halk adamı Kuzey Tekinoğlu bizim başkan ya valla duygulanıyorum. Bu torpilliler, ünlü arkadaşlarının ve fenomenlerin desteğiyle kalanlardan kat kat fazla hak ediyor başkan.

Hayatında hep zorluklarla karşılaşmış. Şişman diye alay edilmiş liseden sonra okumamış ama adam hayat okulundan diploma almış genel kültür abidesi. Bir kızla evlenmiş, ekmeğini taştan çıkarmak için şoforlük yapmış, fabrikalarda çalışmış ama kız nasıl bir Simay ise artık ailesiyle birlikte para para diye yemişler çocuğu. En sonunda boşanmış ve içindeki öfkeyi atmak için ememeye başlamış 1 senede türkiye 3.sü olmuş

Survivora gelince başkan babası yüzünde gitmek istememiş ama babası ısrar etti diye son dakka çantasını toplayıp Dominik’e uçmuş. Orda da başkanın başına gelebilecek her şey geldi, tüm dezavantajları yaşadı. Oyuna geç girdi, 1 aylık oyun eksiği var, ameliyat oldu, dışlandı, mobinge uğradı, güvendiği kim varsa üstüne basıp geçti, küçük görüldü takımda, yenilgilerin sebebi zayıf yarışmacı olarak rencide edilmek amacıyla ünlülere gönderildi, özgüvenini yediler ama o pes etmedi ve her düştüğünde yeniden kalktı. Şimdi alayını tokatlıyor.

Başarı öyküsü, şampiyon öyküsü bu değil de nedir be? Senin arkanda bu semt çocukları var dostum merak etme biz senin sırtını yere getirmeyiz.
    ALAYINA RACON ALAYINA YUNUS EMRE BAŞKAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

yunus emre iyice açılmaya başladı daha da güçlenmeden elememiz lazım anti yunuscular ses ver !!!!!!!11
    Bırak adam açılsın, ünlülerde biraz kaos görelim ve oradan birkaçını götürsün :) ama abim ablam demeden duramıyor :)

Mert tayfasıyla kapışmak kolay değil. Anca bir atışıp bir öpüşecekler gibi duruyor

Mertle Sercan da atışmıştı hatırlayın sonra öpüşüyorlardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Yunus Emre Başkan intikam için geliyor!!!

Alıntıları Göster
    OFFFF OFFF OFFFFFF

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Tam halk adamı Kuzey Tekinoğlu bizim başkan ya valla duygulanıyorum. Bu torpilliler, ünlü arkadaşlarının ve fenomenlerin desteğiyle kalanlardan kat kat fazla hak ediyor başkan.

Hayatında hep zorluklarla karşılaşmış. Şişman diye alay edilmiş liseden sonra okumamış ama adam hayat okulundan diploma almış genel kültür abidesi. Bir kızla evlenmiş, ekmeğini taştan çıkarmak için şoforlük yapmış, fabrikalarda çalışmış ama kız nasıl bir Simay ise artık ailesiyle birlikte para para diye yemişler çocuğu. En sonunda boşanmış ve içindeki öfkeyi atmak için ememeye başlamış 1 senede türkiye 3.sü olmuş

Survivora gelince başkan babası yüzünde gitmek istememiş ama babası ısrar etti diye son dakka çantasını toplayıp Dominik’e uçmuş. Orda da başkanın başına gelebilecek her şey geldi, tüm dezavantajları yaşadı. Oyuna geç girdi, 1 aylık oyun eksiği var, ameliyat oldu, dışlandı, mobinge uğradı, güvendiği kim varsa üstüne basıp geçti, küçük görüldü takımda, yenilgilerin sebebi zayıf yarışmacı olarak rencide edilmek amacıyla ünlülere gönderildi, özgüvenini yediler ama o pes etmedi ve her düştüğünde yeniden kalktı. Şimdi alayını tokatlıyor.

Başarı öyküsü, şampiyon öyküsü bu değil de nedir be? Senin arkanda bu semt çocukları var dostum merak etme biz senin sırtını yere getirmeyiz.
    ULANNNN BEEEEEE ULANNN BEEEEEE
    BİZ BU ADAMI SEVMEYELİM DE NAPALIMMMM

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BAŞKANI

• BU HAFTA AŞKIM'IN AKBİLİNİ BASIYORUZ HAFTAYA UÇAK BİLETİNİ HAZIRLASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

BU HAFTA AŞKIM'IN AKBİLİNİ BASIYORUZ HAFTAYA UÇAK BİLETİNİ HAZIRLASIN
    Peki ya aşkımı potaya sokmazlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Peki ya aşkımı potaya sokmazlarsa

Alıntıları Göster
    başkasının akbilini basarız.
    zaten 1. başkan olacağı için istediği ismi söyler, aşkım demek istiyorsa aşkım der
  • aşkım gitdikden sonra sade bi ünlü konseyi olsa kim gider lan ? ben hiç kestiremiyorum acayip bi konsey olur.
  • Aşkımı potaya sokarlarsa Aşkım gider. Girmezse banko Ardahan gider.

Ancak strateji yaptık diyorlarsa o zaman Aşkımı sokmayacaklar. Son anda bir fikir değişimi olur mu bilemeyiz.

Sürpriz olarak Sercan ve belki Berkan gider kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

aşkım gitdikden sonra sade bi ünlü konseyi olsa kim gider lan ? ben hiç kestiremiyorum acayip bi konsey olur.
    performanslara bağlı
    mert daha oyun alamazsa çok oy kaybedecek gidecek kadar kaybeder mi bilmiyorum
    sercan haftalardır sakat yatıyo zaten eğer puan alarak başlamazsa oyu zaten düşüktü patlar
    herkes patlamaya hazır tek gerçek yunus emre başkan ilk 2 de finale kadar o garanti
  • Acun kendi telefonuyla bile sms atıp Sercan'ı tutar Sırf o yok diye en sevdiği futbol maçını bile yapmıyor.

• Ardahan'a Terim'in selam söylemesi ve Cemal'e gizlice kıyamayıp jelibon vermesiyle az da oyu artmıştır bu hafta Berkan veya Elif yolcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Acun kendi telefonuyla bile sms atıp Sercan'ı tutar Sırf o yok diye en sevdiği futbol maçını bile yapmıyor.
    sercan elenirse daha çok yaparlar zaten gidiş geliş yok elenenler orda
  • AL KOY ŞAMPUAN REKLAMINA
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• BİR EFSANENİN DOĞUŞUNA TANIK OLUYORUZ

YUNUS EMRE ÖZDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü_adamm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    YUNUS EMRE BAŞKAN SEÇİLMEZ SEÇER
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

Ardahan'a Terim'in selam söylemesi ve Cemal'e gizlice kıyamayıp jelibon vermesiyle az da oyu artmıştır bu hafta Berkan veya Elif yolcu
    Elif Acunun gizli favorisi Elif'in röportajlarında veya oyun başındaki seremonilerinde Elif ekrana geldiğinde boşuna reklam verilmiyor. Geçen sene de aynısı Seda için yapılırdı
  • 
Sayfa: önceki 28202821282228232824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.