Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28212822282328242825
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

sercan elenirse daha çok yaparlar zaten gidiş geliş yok elenenler orda

Alıntıları Göster
    Haftaya dönecekmiş onlar da benim dediğim yarışmacılarla yapıp Perşembeleri yayınladığı maçlar. Yoksa çekim dışında da yapıyordur tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta şöyle bir sms sıralaması oldu. Sercan biraz yüksekte bakalım bu hafta neler olacak. Sıralama haftadan haftaya çok değişken olabiliyor. Ünlülerde özellikle oylar epey yakın olsa gerek.

• RÜYAMDA YUNUS BALIĞI GÖRDÜM

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

puahahahahaaaa

• Y2Jericho kullanıcısına yanıt
    1000 iq espri
  • dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 5 Mayıs 2020; 18:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

dandik

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

dandik
    Hoş geldin hocam
    Seni şöyle alalım

• weros W kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Tam halk adamı Kuzey Tekinoğlu bizim başkan ya valla duygulanıyorum. Bu torpilliler, ünlü arkadaşlarının ve fenomenlerin desteğiyle kalanlardan kat kat fazla hak ediyor başkan.

Hayatında hep zorluklarla karşılaşmış. Şişman diye alay edilmiş liseden sonra okumamış ama adam hayat okulundan diploma almış genel kültür abidesi. Bir kızla evlenmiş, ekmeğini taştan çıkarmak için şoforlük yapmış, fabrikalarda çalışmış ama kız nasıl bir Simay ise artık ailesiyle birlikte para para diye yemişler çocuğu. En sonunda boşanmış ve içindeki öfkeyi atmak için ememeye başlamış 1 senede türkiye 3.sü olmuş

Survivora gelince başkan babası yüzünde gitmek istememiş ama babası ısrar etti diye son dakka çantasını toplayıp Dominik’e uçmuş. Orda da başkanın başına gelebilecek her şey geldi, tüm dezavantajları yaşadı. Oyuna geç girdi, 1 aylık oyun eksiği var, ameliyat oldu, dışlandı, mobinge uğradı, güvendiği kim varsa üstüne basıp geçti, küçük görüldü takımda, yenilgilerin sebebi zayıf yarışmacı olarak rencide edilmek amacıyla ünlülere gönderildi, özgüvenini yediler ama o pes etmedi ve her düştüğünde yeniden kalktı. Şimdi alayını tokatlıyor.

Başarı öyküsü, şampiyon öyküsü bu değil de nedir be? Senin arkanda bu semt çocukları var dostum merak etme biz senin sırtını yere getirmeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

RÜYAMDA YUNUS BALIĞI GÖRDÜM

• by_nct B kullanıcısına yanıt

• Bu sene geçen seneye göre zayıf sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

Alıntıları Göster

• SMS'te sürprizler varmış. ya Ardahan ya Berkan ilk 3'e girdi. Umarım Berkan girmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Duygulandım hocam.0 dan zirveye bir başarı hikayesi.Yarışma sonrası Yunus Emre Başkanın hayatını konu alan bir film yapılmalı.Rocky Balboa filmleri gibi.

• Bu akşamki oyun çok başa baş geçiyor galiba,heyecanlı olacak. Panorama özel fragmanda Nisa adeta kendini yırtıyor "atamıyor " diye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Bu akşamki oyun çok başa baş geçiyor galiba,heyecanlı olacak. Panorama özel fragmanda Nisa adeta kendini yırtıyor "atamıyor " diye :)
    Aynen. Evrim ve Aşkım atışlarda kilitlenmiş sanırım. 1 tane küp kalmış, sürekli boşa atıp duruyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Bu akşamki oyun çok başa baş geçiyor galiba,heyecanlı olacak. Panorama özel fragmanda Nisa adeta kendini yırtıyor "atamıyor " diye :)
    link var mı fragmanın
  • 
Sayfa: önceki 28212822282328242825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.