Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2820. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Mert kendini yazdırarak hata yaptı bence. Sms'te 1-2 içinde olursa 3. kişi açıklanacak. Yanlış bilmiyorsam 3. olan kişide söylenemeyecek artık, bu da demektir ki; 3-4-5 sıradaki söylenebilecekken, artık 4-5-6 sıradakiler potaya girebilecek en iyi ihtimalle. Bu zararlarına olmadı mı şimdi? -
-
Çıkan isimlere baktım sonra birazda sosyal medyayı taradım. İddia ediyorum bu hafta gönüllülerden kimse gitmez. Berkan'ın ünlü arkadaşları iyi sms atmış, ardahan ise fatih terim selamından sonra galatasaraylılardan hayvan gibi sms almış... Yasin zaten gitmez. Gelelim ünlülere eğer mert'e uyup strateji yaparlarsa ve aşkımı potaya koymazlarsa; her türlü sürpriz bir isim elenecek potada bu isim sercan mı olur, yunus emre mi olur, ersin mi olur yoksa elif mi olur belli olmaz ama bunlardan biri gideceği kesin bence -
Ben Mert'in bu hafta ilk 2ye girebilme ihtimalini çok düşük görüyorum,muhtemelen Aycan ve Ersin ilk 2 olucak.Ardahan Gs taraftarından baya oy aldı bu hafta,umarım olmaz ama olan Berkan'a olacak gibi -
Jelibon kent firmasının ürünü resmen reklam oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim risk aldılar işte ilk ikiye girerse Aşkım'ı Yunus Emre'yi koyar potaya en kötü kendine bir şey olmaz zaten yaptıkları strateji ilk ikiye giremezse geçerli o zaman 3-4-5'i potaya koyup karşıdan birini eleme ihtimalleri varquote:
Orijinalden alıntı: FasTBoY
Mert kendini yazdırarak hata yaptı bence. Sms'te 1-2 içinde olursa 3. kişi açıklanacak. Yanlış bilmiyorsam 3. olan kişide söylenemeyecek artık, bu da demektir ki; 3-4-5 sıradaki söylenebilecekken, artık 4-5-6 sıradakiler potaya girebilecek en iyi ihtimalle. Bu zararlarına olmadı mı şimdi?
eğer mert ilk 2 ye girmezse ki belli ki giremeyeceğini düşünüyor bu haftda ki performansından dolayı strateji işe yarar ve ardahan adaya veda ederquote:
Orijinalden alıntı: FasTBoY
Mert kendini yazdırarak hata yaptı bence. Sms'te 1-2 içinde olursa 3. kişi açıklanacak. Yanlış bilmiyorsam 3. olan kişide söylenemeyecek artık, bu da demektir ki; 3-4-5 sıradaki söylenebilecekken, artık 4-5-6 sıradakiler potaya girebilecek en iyi ihtimalle. Bu zararlarına olmadı mı şimdi? -
Yav nereye yüzüne konuşacak o pısırık?quote:
Orijinalden alıntı: stdbr
barış adi karaktersiz fesat herifin önde gidenisin.
merte ettiğin lafların onda birini yüzüne söyleyecek cesaretin yok.
Mert buna bağırıp küfredince ney ney diye kekeleyip durmuştu. Akşamına da hemen Acun abisine gidip takım değiştirmek itiyorum demişti.
Ahan da videosu burda.
Diğer videoda da mert başkalarını fırçalarken o sessizce izliyor.
-
yunus emre başkan’ın rekor sms ile 1. olacağını düşünüyorum
Barisin acayip bir kitlesi var; tamam performans iyi ama renkli bir karakter degil ve bazi skntili mevzulari da var. Bu ilgi abarti bence ama yarisma oncesinde de cok fani olan biriymis demekki.
Bu barisin sinsi oldugunu neden kimse farketmiyor arkadaslar performansi da cok dustu, kosmayi birak atisi bile yapamaz oldu basketciymis bi de ayrica voleybol macindan sonra kizlar superdiniz sizi tutcam diyip yine yemek icin acun medya tarafina gecti. Berkani yazarak da hata yapti. Bu mu champ
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saykonun teki kardoquote:
Orijinalden alıntı: Tatar 55
Murat denen yorumcu tam anlamiyla ALGI YAPIYORA
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KnghtER
Barisin acayip bir kitlesi var; tamam performans iyi ama renkli bir karakter degil ve bazi skntili mevzulari da var. Bu ilgi abarti bence ama yarisma oncesinde de cok fani olan biriymis demekki.
Şampiyon Adem'in arkadaşı.
Adem canlı yayın yapıp Barış'a destek veriyor.
Adem'in 2018'deki fotoğrafına 4 ya da 5 milyon yorum gelmişti. Dünya rekorlarından birisi olabilir.
Ayrıca Twitter Türkiye TT rekoru Adem'deydi bi ara.
ve 2019 şampiyonu Yusuf'un da arkadaşıymış ( Yusuf hakkında pek bir bilgim yok birşey diyemiyorum )
Yani kısa ve öz Adem survivora katılıp en kötü ihtimal 2. olur. Format nasıl olursa olsun ne olursa olsun.
-
Sosyal medyada her oy attım diyen oy atmıyor gençler ardahanın kalmasını isterim biraz daha veya berkanın ama çok oy kastıklarını düşünmüyorun özellikle ardahanın
Şu kılıktaki birine değil oy smğmü atmamquote:
Orijinalden alıntı: Mishakal
Şampiyon Adem'in arkadaşı.
Adem canlı yayın yapıp Barış'a destek veriyor.
Adem'in 2018'deki fotoğrafına 4 ya da 5 milyon yorum gelmişti. Dünya rekorlarından birisi olabilir.
Ayrıca Twitter Türkiye TT rekoru Adem'deydi bi ara.
ve 2019 şampiyonu Yusuf'un da arkadaşıymış ( Yusuf hakkında pek bir bilgim yok birşey diyemiyorum )
Yani kısa ve öz Adem survivora katılıp en kötü ihtimal 2. olur. Format nasıl olursa olsun ne olursa olsun.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Barış'ı pek bilmem etmem ama Adem hakediyor şampiyonluğu.quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Şu kılıktaki birine değil oy smğmü atmam
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X