Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21872188218921902191
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Caesar_

+1

Bundan daha karaktersizi yok şu an orada, en iyisi bu.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Çakma Kıbrıslı her programa çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 22 Nisan 2020; 15:9:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    bu dediklerine itiraz edebileceğim bişey yok, acur tabi ki daha çok para kazandıracağını düşündüğü seçeneği uyguluyordur. ben -kendimin- sms olmasa daha çok eğleneceğini düşünüyorum. belki yanılıyorumdur.
  • Fotoya 3sn bakınca şampiyon görüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

1-Adam yemedim demiyor susuyor hırsız dendi adamın yüzüne tepkisi yok acun zorla konuyu açınca zoraki abi işte yedim kusura bakmayın vs zırvaladı(acun açmasa konuşacağı yok). Orada barış arandı kavgaya, tepkin varsa daha önce göster ne gidiyon benchin arkasında küfürle tur atarak adamı kavgaya davet ediyon,(dediğim gibi önceden bir şey deme deme sonra patladım kusura bakma abi yok ya dilin yok mu senin, önceden kendini savunamıyon mu). Oh ne ala memleket kimseye merhaba deme sonra beni dışladılar. Başından beri kimseyle geçinemeyen mağduru oynayan bir arkadaş kendisi
    Yav he he. At gözlüğünü çıkar önce sen. Adama hırsız dendi yine sabretti ki bilerek almadığını da söyledi. Sizin gibilere inat BARIŞ bu sene ŞAMPİYON olacak!

• Üslüp reisssss

• quote:

Orijinalden alıntı: Waramon

bu dediklerine itiraz edebileceğim bişey yok, acur tabi ki daha çok para kazandıracağını düşündüğü seçeneği uyguluyordur. ben -kendimin- sms olmasa daha çok eğleneceğini düşünüyorum. belki yanılıyorumdur.
    Size hak veriyorum hocam. En kaliteli şeyler her zaman en çok reyting getiren olmuyor. Hatta tam tersi :)

Turabinin katıldığı yarışmada sms yok diye biliyorum. Ama adamlar çok büyük prodüksiyon yapmışlar. Gerçek survivor yarışmasında nasıl bir sistem var bilenler varsa yazarsa öğrenmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Acun performansı iyi olup sms'i düşük olan kişileri adada tutmak ve onlara da hak vermek için ayrı bir düzen getirse çok iyi olur.

Mesela genel performans listesinin ilk 5 ine girenlerin elenmeyeceği bir kural gibi bir şeyler olabilir.

Bu zamana kadar performansı iyi olanlar çok nadir gitmiştir. Geçen sezon aşçı Hakan vardı onu hatırlıyorum.Bu sezon Parviz oldu.
    Şu an yaptığı şey biraz onun için gibi. Tabi potada tek takım olunca fark etmiyor ama iki takım da olunca aday sayısı çok arttığı için kalma şansın yükseliyor. Mesela Elif'in hatta Sercan'ın şu an elenmesi saçma ve adaletsiz olurdu. Ama 16 kişiden 4-5'inin dokunulmaz, 6'sının aday olduğu bir sistem de biraz zorlama.

• hırsızvivor mu burası şampiyon barış olacak. milletin rızkını çalsın, adada yan gelip yatsın, bir de üstüne kavga çıkarsın. gördüğüm en kötü insanlardan biri olabilir. hırsız herif

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Size hak veriyorum hocam. En kaliteli şeyler her zaman en çok reyting getiren olmuyor. Hatta tam tersi :)

Turabinin katıldığı yarışmada sms yok diye biliyorum. Ama adamlar çok büyük prodüksiyon yapmışlar. Gerçek survivor yarışmasında nasıl bir sistem var bilenler varsa yazarsa öğrenmiş oluruz.

Alıntıları Göster
    Elenenler jüri olarak yarışmaya geri dönüyormuş, geriye kalan yarışmacılar ise bu jüri'ye büyük ödülü neden istediklerini anlatıp ikna etmeye çalışıyormuş. Ekşi'de okumuştum.

• 2012 Survivorda mı hiç kavga olmamış

izleyenler gülümseyerek okuyor bu yorumu

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Şu an yaptığı şey biraz onun için gibi. Tabi potada tek takım olunca fark etmiyor ama iki takım da olunca aday sayısı çok arttığı için kalma şansın yükseliyor. Mesela Elif'in hatta Sercan'ın şu an elenmesi saçma ve adaletsiz olurdu. Ama 16 kişiden 4-5'inin dokunulmaz, 6'sının aday olduğu bir sistem de biraz zorlama.

Alıntıları Göster
    Evet bu iki takımın girdiği konseylerin amacı o olmalı. Hangi karakterde olurlarsa olsunlar performansı olanın erken elenmesi benim için de adaletsiz olan bir durum.

Elif'in performansı var ve geçimsiz birisi değil. Ama onu yazabiliyorlar. Belki de kızlarla ortak isim yazmadığı için Aycan onu söylemiş olabilir mi bilemiyorum.

Aycan'ın Ersine sorması Ersinin sık sık beni yazabilirsiniz demesinden ancak orada kötü bir görüntü oluştu. Aycan erkeklere danışmadan isim söyleyemiyor gibi bir durum oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 22 Nisan 2020; 16:0:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Çakma Kıbrıslı her programa çıkmış.
    BASGAN VARKEN YASİNE KİM BAKAR TAM BİR KADIN AVCISI

• quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

Üslüp reisssss
    Gömlekle yarışan tek alfa Nihat reis.
  • Barış şampiyon olur çünkü ruhunda hırsızlık var hahaha millet alışık zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

BASGAN VARKEN YASİNE KİM BAKAR TAM BİR KADIN AVCISI

Alıntıları Göster
    Bu ÇÖP sinek bile avlayamaz

• 
Sayfa: önceki 21872188218921902191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.