Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Dostlar aksamki siralama nasil oldu oaylasabilecek var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aycan, Barış, Garides, Cemal ve Nisa cenahının kirli yüzü ortaya çıkınca, teşkilatımızın şevke gelen değerli üyesinin bağırarak derdini anlatması sonucu Başkanımızın gür sedasıyla attığı nara kulakların pasını sildi!!!
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dondurmacı winner

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Ersin 3. Sms'te

Alıntıları Göster
    Ersin'in oyu her türlü Elifden daha yüksek olacağını düşünüp Ersin'i söylemeliydi.

Elif gitseydi ünlüler çok büyük kan kaybederdi.
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Evvet dondurmacıyı nasıl sinsice pohpohlarsın adlı yazı çalışması sinsi adamın sinsi sevenleri olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Sempati duyduğun yarışmacı sms ile 1. olursa işte Türk halkı bu işte gerçek adam bu diye haykırırsan gerçek yüzün ortaya çıkmış olur. Sen acuna yada fanlık yapan millete trip atacağına Barışı bu kadar parlatanlara ve dışlayanlara resmen barışın ekmeğine yağ süren vasat yarışmacılara sitem et.
    Yunus Emre sms de ilk 2 ye girdiğinde burada yüce Türk halkının yargı mekanizması diye methiyeler düzülmüştü
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Doğukan Manco acıkladı bunu. SMS için yapıyorlarmış
  • Sms sisteminin bir kez daha adil olmadığını dün tekrar anlamış olduk. Yasin bence eleştirisinde haklı. Sonuçta oy verenlerin çoğu ergen. Sağlıklı düşünüp hareket edecek tipler değiller. Elif ve Berkan için üzücü bir durum. Aycan da Aşkım için Elif'i söyleyerek hata yaptı. Elif gitse oyunların çoğunu gönüllüler alır. İsim söylerken utanıp sıkılacaksan ileride işin zorlaşır. Mert ise Yunus Emre'nin ismini söyleyerek hem Parviz fanlarını hem de Elif'i kendi safına çekti. Ayrıca bu oylamada gönüllü takımının sms oylarının daha yüksek olduğunu anlayabiliriz.

• acun: iletişim ödülü ünlülerin

berkan: sıkıntı yok abi benim annem dilsiz zaten

#survivor2020

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynamak istemiyorum elenmek istiyorum diyenler İlk üçte performansı zirvede olan sondan bire

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    yasin denen varlığın haklı olabileceği hiçbir şey yok şu hayatta. onunki sadece isyan, "ben de numara yapıyorum, delikanlılık, şirinlik, şebeklik herşeyi deniyorum neden olmuyor?" isyanı. oyunda hile yapmasına rağmen yenilince "karşıdaki kesin hile yapıyor" deme tribi.
    adamın aksanı bile sahte ya, ötesi var mı bunun. kafası basmıyor neden böyle olduğuna orası eğlenceli sadece.

oyunun kuralına sms i başta koyduktan sonra nasıl parkurda, atışta neyin çalışıp neyin çalışmadığını tespit etmeye çalışıyorlarsa sms arttırmak için de neyin çalışıp çalışmadığını da tespit etmeye çalışacaklar. yarışmacılardan trilyon kazanan var, yakın tanıdığı 100 kişiye 20şer bin ataşlese, her hafta 2-3binini yakın dese kim bişey diyebilir? onu geçtim profesyonel atlet katılıyor oyuna, 100 kilo ile parkurda yarışmak mı adil o kişiyle. adil olan kuralların başta tanımlanıp herkes için aynı olması hepsi o.

bence sms bu oyunun ruhuna aykırı ve seyir zevkini azaltıyor ama yapan adam eklemiş oyuna. herkes için de eşit şartta eklemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Sms sisteminin bir kez daha adil olmadığını dün tekrar anlamış olduk. Yasin bence eleştirisinde haklı. Sonuçta oy verenlerin çoğu ergen. Sağlıklı düşünüp hareket edecek tipler değiller. Elif ve Berkan için üzücü bir durum. Aycan da Aşkım için Elif'i söyleyerek hata yaptı. Elif gitse oyunların çoğunu gönüllüler alır. İsim söylerken utanıp sıkılacaksan ileride işin zorlaşır. Mert ise Yunus Emre'nin ismini söyleyerek hem Parviz fanlarını hem de Elif'i kendi safına çekti. Ayrıca bu oylamada gönüllü takımının sms oylarının daha yüksek olduğunu anlayabiliriz.
    Haklı değil. Yasin diyor ki Evrim ben sana bağırdım sen mağdura yattın sonra oyları kaptın.

Gönüllülerin bir önceki konseyindeki sms sıralamasında Evrim zaten 3 deydi. Yani Evrim'in sıralaması değişmedi. Ama Acun açıklarken sanki Evrim ilk 2 sıralamaya girmiş gibi oldu.
    Acunn.Com
    Survivor Ünlüler Gönüllüler 31 Mart Salı 7. Hafta Gönüllüler SMS sıralaması
    https://www.acunn.com/survivor/survivor-unluler-gonulluler-31-mart-sali-7-hafta-gonulluler-sms-siralamasi-1163831-video

Yasin ise burada emek verenler görülmüyor diyerek oy verenlere saygısızlık ediyor. Orada Elifi Berkanı kastetmiyor direk kendisini kastediyor.

Bu bir yarışma ve izleyenlere kendini iyi yansıtamıyorsan bu onların suçu değil senin suçun. Performansın düşük, takımın içine ediyorsun, mizacım böyle diye herkese bağırmaya kendine hak görüyorsun, arada balık tutup yemek yaparak iş yaparak ve çocuklaşarak bu iş olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Waramon

yasin denen varlığın haklı olabileceği hiçbir şey yok şu hayatta. onunki sadece isyan, "ben de numara yapıyorum, delikanlılık, şirinlik, şebeklik herşeyi deniyorum neden olmuyor?" isyanı. oyunda hile yapmasına rağmen yenilince "karşıdaki kesin hile yapıyor" deme tribi.
    adamın aksanı bile sahte ya, ötesi var mı bunun. kafası basmıyor neden böyle olduğuna orası eğlenceli sadece.

oyunun kuralına sms i başta koyduktan sonra nasıl parkurda, atışta neyin çalışıp neyin çalışmadığını tespit etmeye çalışıyorlarsa sms arttırmak için de neyin çalışıp çalışmadığını da tespit etmeye çalışacaklar. yarışmacılardan trilyon kazanan var, yakın tanıdığı 100 kişiye 20şer bin ataşlese, her hafta 2-3binini yakın dese kim bişey diyebilir? onu geçtim profesyonel atlet katılıyor oyuna, 100 kilo ile parkurda yarışmak mı adil o kişiyle. adil olan kuralların başta tanımlanıp herkes için aynı olması hepsi o.

bence sms bu oyunun ruhuna aykırı ve seyir zevkini azaltıyor ama yapan adam eklemiş oyuna. herkes için de eşit şartta eklemiş.
    Sms'in olmadığı zamanlarda Acun'a eleştiriler geliyormuş. Adam sms getirdik ben rahatladım diyor. Gerçi yine eleştiri geliyor

Sms'i koyarak halkın daha çok ilgi duymasını sağladı.Çünkü kimin gideceğini ve şampiyonu halk belirliyor.

Sms olmasa bu kadar kaos ve entrika olmazdı. Çünkü oradakiler bir şekilde realite ile sms kasabiliyorlar.

Sms olmasa troll tipler daha erken elenirdi. Çünkü genelde bunların performansı düşük ama eğlence yaratan realite yapan tipler.

Sms, halkın tepkisini direk oyunun içinde dahil olmasını sağlıyor. Bu durum da oyunun içine halkın da girmesini sağlıyor.

• Waramon W kullanıcısına yanıt
    Yasin'i ben de sevmiyorum ama Barış adada iş yapmıyor. Adam kenarda oturup çoğunlukla yatıyor. Onu söylemek istedim. Survivor demek sadece yarış demek değil. Ergen kızların da Yasin'e oy verecek halleri yok zaten. Yine de sms sistemini finalde kullanabilirler. O zamana kadar karakterler iyice ortaya çıkmış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Aycan, Barış, Garides, Cemal ve Nisa cenahının kirli yüzü ortaya çıkınca, teşkilatımızın şevke gelen değerli üyesinin bağırarak derdini anlatması sonucu Başkanımızın gür sedasıyla attığı nara kulakların pasını sildi!!!
    ÇÖPünüz çok şehvetli yalıyor

• Adem mağdurdu ama en azından adada iş yapıyordu, balık tutuyodu bir katkısı vardı. Turabi aynı şekil. Bu Barış yan gel yat, git oyun oyna, ağzın açılmasın ama şampiyon olcam de. Gelmiş geçmiş en içi boş şampiyon bu olur eğer olursa. Safi mağdurluktan

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Barış'ın sadece performansı var. İşine geldiğinde iş yapıyor. Yoksa çoğunlukla yatıyor. Kusura bakmayın Yasin'i ben de sevmem ama o kadar kişi bu adamdan rahatsızsa bir sorun vardır. Survivor yarışmasındaysan sadece yakışıklı olup oyun kazanarak birinci olmamalısın. Balık tutamasan bile git salıncak yapmaya yardım et. Yararlı olabileceğin birçok şey var. Berkan'ın performansı da gayet iyi ama 6. olmuş. Nisa'nın itici tarafları var ama Evrim'in performansı ona göre düşük. Kadında çene var. Aslında tam 2010 Survivor karakteri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Barış'ın sadece performansı var. İşine geldiğinde iş yapıyor. Yoksa çoğunlukla yatıyor. Kusura bakmayın Yasin'i ben de sevmem ama o kadar kişi bu adamdan rahatsızsa bir sorun vardır. Survivor yarışmasındaysan sadece yakışıklı olup oyun kazanarak birinci olmamalısın. Balık tutamasan bile git salıncak yapmaya yardım et. Yararlı olabileceğin birçok şey var. Berkan'ın performansı da gayet iyi ama 6. olmuş. Nisa'nın itici tarafları var ama Evrim'in performansı ona göre düşük. Kadında çene var. Aslında tam 2010 Survivor karakteri.
    Kudur. ŞAMPİYON BARIŞ.

• Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Turabi ve Adem kendini izlettirebiliyor. Ama Barış çok soğuk bir tip. Mağdurluğun da bir seviyesi olur.

• 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.