Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Aynen onlarda yalakalık yapıyor yasine ama bu yalak başkanınız ordayken yasine burdayken sercanla merte yapıyor cocuk yalakalık yapmadan duramıyor :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falre

Aynen onlarda yalakalık yapıyor yasine ama bu yalak başkanınız ordayken yasine burdayken sercanla merte yapıyor cocuk yalakalık yapmadan duramıyor :))
    Aynen siz ALAYINIZ bir olmuşken 5 avans verip 6 da ziplatıyorduk hadi bakim oyna devam zıpzıp seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu iletişim oyunlarında ya da tekli röportajlardaki ağlak ergen halleri çok yapmacık geliyor.
    Arkadaş seni zorla ailenden koparıp Survivor a getirmediler. Zorunlu hizmet değil, nüfus mübadelesi değil, zorunlu göç değil , eğitim için mecburiyetten ailenden uzaklaşmadın , savaş çıkıp cepheye göndermiyorlar seni...

Bu yarışmaya girmek için elli mülakata girdin , kendini Acun'a , Esat'a ve diğer yönetim ekibine beğendirmek için kırk takla atıyorsun. Ortamı biliyorsun 10 senedir yayınlanan yarışma konsept belli...

Eeeee…. Bu kadar bilinen şey varken , yarışmanın maksimum süresi belliyken , senin anana, babana, sevgiline döneceğin maksimum dönüş günün belliyken , bu kadar ağlayıp zırlamanın mantığı nedir ???

2020 Kadrosundaki en kolpa adam Yasin dün gece çok güzel şekilde Acundan cevabını aldı , Raiting kaygısı olmasa adaletli ve hakkaniyetli bir yarışma olsa bu Kolpaçino Yasin çoktan diskalifiye edilirdi.

Erman diye bi çocuk vardı , agresif bir kişilik . Sırf sms gücü yok Acun a para kazandırmaz raiting i yok diye adamı hemen paketleyip diskalifiye ettiler. Bu Kolpaçino Yasin Ermandan daha fazla agresiflik ,küfür, tehdit herşeyi yapıyor ama raiting getiriyor diye yarışmada tutuluyor.

Ünlü olmak için yapmadığı atmadığı takla kalmamış, girmediği yarışma yok. Bukalemun gibi her yarışma konseptinde karakter erozyonuna uğrayarak şekil değiştiren bir organizma bu adam...

Kısmet programına gidiyor. Kibarlıktan kırılacak, bir su isteyişi var amanda aman... Ne bir şive ne bir ağız , görsen James bond sanarsın…

Yemek programına katılıyor, şiveler, garip garip hareketler.. Bummm bammm bommm dengesiz hareketler..
    Survivor a geliyor, orman çocuğu mogliymiş falan felan..

Koskoca adamsın , eğilip bükülme bi omurgan olsun be adam... Acun üç kuruş para verecek diye yapmadın atmadığın takla kalmadı...

Survivordan sonra da artık geriye Gelinim olurmusun yarışması kalıyor, konsepte uygun kıyafet ile oraya da katılabilir.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Yalakayı hayır yalakalık yapmıyor diyemiyorsun tartıştıgımız konuyu degiştirme yalaka başkanınıza söylediklerim seni kırdıysa kusura bakma ama harbi yalaka cocuk ben o kadar yalak birini görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: falre

Yalakayı hayır yalakalık yapmıyor diyemiyorsun tartıştıgımız konuyu degiştirme yalaka başkanınıza söylediklerim seni kırdıysa kusura bakma ama harbi yalaka cocuk ben o kadar yalak birini görmedim
    Zıpzıp konuyu değiştiren sensin yalaka görmek istiyorsan gönüllüler adasında alası var hadi bakım yorma beni

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Serhat Akın kavgalı sabriye denen abla artık baydı turbo turabi amerikadaki yarışmalarda voleyi vurdu

Geriye kalanlar koşarak gelir

• BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    3-4 sene öncelerde millet ormana gidip ağlardı kameralar çekmesin diye

2018den sonra kamerayı gören kendini bırakıyor

Bu sene ise zirve yaptı bisküvi cemal-aglak nisa-cayci evrim 3lusunden dolayı

Biri adada osursa ühühühüh annemde böyle ostururdu biri oyun alanına yavaş gelsin ühühühüh babamda böyle yürürdü

Dondurma avcısı barisa o kadar tek takılıyor mağdur diyorlar sadece annesinin olayını anlatarken ağladı onda da yüzünü kapatti görülmesin diye.Bu arada annesine çok geçmiş olsun diyoruz forumca zor bi durum

Velhasıl kelam dondurma avcisi baris az daha baskın ve acımasız olursa daha zevkle izleyecez o aglaklarin gidişini.Misal dün babaanne gizeme dönüp kb demesi çok gereksizdi.Kiz 5dk önce sırf cakma 3tyi olaydan çekip çıkarmak için biri bine katıp sana salladı tabi acur ılıncalı zeki adam her yer kamera öyle olmadığını biliyor ama işte çıkıp sallama lan ziya diyemedi babaanne gizeme

• hani konfeksiyonda ortacı vardır ya işte yunus maşkan da ünlüler takımının ortacısı

• bu arada rabbim hepimize gizem gereksizindeki şansı versin.

gizem temsili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waramon -- 22 Nisan 2020; 11:0:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Aynı yasin ve avanelerini(cemal,Nisa,Ardahan,gizem,Berkan)tarif etmişsin tebrik ederim

dostum takip ediyorum seni baya trolluyosun burayı..başkanı seviyosun belli..survivarı cumartesi pazardan beri izliyorum (malum izlenecek bişey yok) geçmişi bilmiyorum ama sanki biraz agır gibi ama sempatik bir arkadas..sampiyon olurmu bence zor berban barış ersin mert elif 5 lisinden biri olacak gibi..ama senin bu arkadasa sempatın ilginç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 22 Nisan 2020; 10:46:16 >

• Bugünkü bölümde Yasin “ben tek takılacağım amazon çocuğu olacağım be bum” diyor. Sizce tek takılması ne kadar sürer?
    1 saat
    30 dakika
    1-2 dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hadi mirader sen cemoş falan takılmaya devam et başkan sana ağır gelir
    fenasın başa belasın. cemali destekleyenler siz başkanla göz kontağı kurmayın akşam rüyanıza girer
  • Şimdiye kadar Yunusun abi dedikleri sıralı tam liste:
    Barış abim
    Mert abim
    Ersin abim
    Sercan abim
    Acun abim
    Ardahan kardeşim
    Cemal can kardeşim
    Yasin kardeşim

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Yasin kendini bitirdi. Hayatimda gordugum en embesil eleman. Hani tamam gordun turk halki tavirlarini begenmedii oy vermedi ama senin bunu yuksek sesle dile getirmen falan nasil bir malliktir arkadas. İcinden yapsana plan programini. Survivor mert gibi adamlarin yerin sadece kilo vermekle olmuyor bu isler yasin beyinden de kilo vermis belliki.

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Bence bi sonraki oylamada acun gazını almak için yasini ilk ikiye sokacak

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Şimdiye kadar Yunusun abi dedikleri sıralı tam liste:
    Barış abim
    Mert abim
    Ersin abim
    Sercan abim
    Acun abim
    Ardahan kardeşim
    Cemal can kardeşim
    Yasin kardeşim
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Olabilir Acun bey yapar biseyler.

• 
Sayfa: önceki 21842185218621872188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.