Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Çöp bidonu başkan keşke abi dediği insanın yüzüne yanlışını söyleyip doğru yola çekseydi Millete dediği her şeyi kamera arkasında ve önünde kendi yapıyor. Delikanlı adam böyle olunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    Yüzüne söylemediğini nerden biliyorsun?
    En azından barış gibi dondurmaları götürüp yalandan dolapları karıştırmadı

• Yunus Emre Başkan ın mutfak hırsızını gördükten sonra adam gibi adamlık yapıp en yakın arkadaşı olduğu halde ortaya dökmesine helal olsun diyenler +
    Hak,huk,adalet>adamcılık
    Başkanın o adadan Barış ın gerçek yüzünü görüp gitmesine seviniyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 15 Nisan 2020; 3:8:10 >
  • Başkan her zaman Doğruların yanındadır.
    Başkanı kıskanan kişiler tipsizlikten ölen kişilerdir

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Siz nereden biliyorsunuz hocam söylediğini Barışı bu olayda savunmuyorum ancak yunusta barış kadar iki yüzlü

Burak giderken yunusun tüm iki yüzlülüğünü ve yıkıklığını ortaya dökmüştü, yüzsüz yunus ortaya çıkınca bile abi abi diye yancılık çekti baktı ki potaya gireceğim barışta beni yazacak performansta sonuncuyum hemen r yapayım dedi gidip Yasin abisinin elini öpüp yancılığa başladı, evrimle barış potaya girsin aklınca diye düşündü çin malı kıvanç.
    Tabi Acun kırdı yunusun kalemini şimdi ünlülerde postalansında ilk günden görelim büyük başkanı gidince Burak gidip sağa sola saldırır sakattım beni yolladılar Acun ağbii

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Siz nereden biliyorsunuz hocam söylediğini Barışı bu olayda savunmuyorum ancak yunusta barış kadar iki yüzlü

Burak giderken yunusun tüm iki yüzlülüğünü ve yıkıklığını ortaya dökmüştü, yüzsüz yunus ortaya çıkınca bile abi abi diye yancılık çekti baktı ki potaya gireceğim barışta beni yazacak performansta sonuncuyum hemen r yapayım dedi gidip Yasin abisinin elini öpüp yancılığa başladı, evrimle barış potaya girsin aklınca diye düşündü çin malı kıvanç.
    Tabi Acun kırdı yunusun kalemini şimdi ünlülerde postalansında ilk günden görelim büyük başkanı gidince Burak gidip sağa sola saldırır sakattım beni yolladılar Acun ağbii

Bu arada burak dediğinde şu akbilini basıp uçurduğumuz Burak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: BaşbuğYunusEmre

Gönüllülerden geçen her kimse açıkça kötü yarışmacı damgası yemiyor mu? Bu kalp kırmak, rencide etmek nedendir? Yazıklar olsun böyle sisteme.
    Başkan hepsini rencide edecek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Yunus Emre de geldiğine göre ölümüne Ünlülerciyiz..
    Başknımızın safına maracanna reyizde katıldı demek
    ayı gibi güçlüyüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Oturmaya mı geldik Akbiller hazır mı
    Acurr

• Acun ünlüler takımını da karıştırmak istiyor. Öyle gülerek survivor olmaz. Berkan için bence iyi olmadı. Ama açıklanan çeyrek final olayını iyi değerlendirebilirse ilerleyebilir. Yunus Emre ise sms olarak Elif ve Sercan'ı eleyebilir. Dokunulmazlıklar bireysel olsa daha iyi olurdu.
  • Saat 5.00 Başkan için ayaktayız. Meydanı boş bırakmak yok.
  • Yalniz mert sercan ersin üçüde uyanık tipler. Yunus emreyi bu hafta harcarlar. Bu arada değişim bence nisa kaynakli gibi bir vukuat olmuş tvye yansitılmayan

• Forumda kendine Yunus Emre'yi idol alan çoluk çocuk var galiba. Yunus Emre 2 vakte kadar gider.
  • gönüllüler dokunulmazlığı kaybederse evrimi ilk ikiye sokalım ya. yasin korksun da şu kıza saçma sapan davranmasin. hakkaten sinir olmaya başladım kendini ne sanıyo anlamadım gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam idol alıyor dediklerin dalgasına yapıyorlar yunus emre başkan filan diyorlar atışları mükemmel diyorlar ironi yapıyorlar merak etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt
    Burağın adadan giderken dedikleri doğruydu, atarı büyük ama yüreği küçük bir kardeşimiz bu yunus.

Yasine gidip ifade veriyor resmen, bari insanların arkasından günah çıkarma da ortaya söyle. Böyle adamları kimse sevmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Hocam idol alıyor dediklerin dalgasına yapıyorlar yunus emre başkan filan diyorlar atışları mükemmel diyorlar ironi yapıyorlar merak etmeyin
    ALAYINA YUNUS EMRE BAŞKAN

• quote:

Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların

Başkan fedaileri olarak ilk işimiz Ezgi'nin kellesini almak olacaktır.
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Adam vicdan yapmış Yasin e gitmeden iyi bir insan olduğu için çağırıp içini döküyor.
    Üstüne Barış ı toplum içinde bozmadan yapıyor bunu.Adam Barış ın yaptığı şey için Barış tan daha çok vicdan yapıyor.

Ne yapsın robot barış gibi suratlarına bön bön baksın mı
    Yedirmeyiz başkanımızı

• The king of the dominic

• 
Sayfa: önceki 15831584158515861587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.