Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Berkan harcandı harcandı gönüllülere geçerek, yakında görürüz. O mağdurdan ne kadar uzak kalsa, o kadar iyi olurdu
  • Başkan ünlülere geçersem euro gibi yukselirim diyordu
    Biraz motivasyon biraz da atış çalışsın her oyunu alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Zorro ben demiştim çok değişiklik olmaz diye.Ben 4 diyordum aycan-Sercan geçer diyordum Berkan geçmiş.Şimdi gönüllüler silindir gibi geçer ünlüleri.3 iyi yarışmacı yı ünlülerden aldı acun.2 sini karşı takıma gönderdi 1 ini eledi.

• Ya valla şu yarışmada sempati duyduğum iki isim vardı.

Ünlülerde Berkan
    Gönüllülerde Yunus Emre

İkisi de takım değişti bendeki şans işte.

Sercan - Yunus Emre değişikliği olsaydı tuttuğum iki adam da aynı takımda olsaydı harika olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Zorro ben demiştim çok değişiklik olmaz diye.Ben 4 diyordum aycan-Sercan geçer diyordum Berkan geçmiş.Şimdi gönüllüler silindir gibi geçer ünlüleri.3 iyi yarışmacı yı ünlülerden aldı acun.2 sini karşı takıma gönderdi 1 ini eledi.
    Niye öyle diyon deyzeoglu bu takımlar denk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezgi kime çattığının farkında değil.Gümbür gümbür geliyoruz

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Walla direk birini tutmuyorum. Meryem olsa onu tutardım şimdi favorim yok. Survivor da 3 önemli özellik var. Doğrusu acunun survivor unda. Güç hız ve atış. Bunun 3 te 2 si olan başarılıdır. Yunus ta 2 si var. Hatası atış değil. Atışı geç yapması. Artı bazı beceriler çalışılıp kazanılır. En azından ilerler. Mesela hiç basket oynamamış bir insan 3lük atsa 10 tanede 1 atar. Aynı adam 1 ay günde 2 saat atış çalışsın bunu 10 da 3.4 e çıkarır. Bu yetenek değil beceri beceriler geliştirilebilir. Buna en iyi örnek adem bakın 2017 ademe ve 2018 ademe. Adam puzle dada atışta da nasıl geliştirmiş kendini. Ama bunda kişinin çalışmaya niyetinin olması ve iyi bir yönlendiricin in olması lazım. Bence yunusun kesinlikle yapması gereken adada 50 m koşup ani atışı çalışması lazım. Atıştan daha kötü olan kısmı erken gelip çok bekliyor. Aslında en azından 5.6 atış daha az atmış oluyor.

Alıntıları Göster
    İlk potada elenecek bir ÇÖP için bu kadar yazı yazıp kendinizi boşa yormuşsunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataturkcu adamm -- 15 Nisan 2020; 1:41:38 >

• Ya gönüllüler güçlensin diye yapılan hamleye bak.Yarışmayı mahvettiler. Neymiş gönüllüler yeniliyor muş.Çıkıp yensinler ağlamasınlar.Bu seneki survivoru gönüllüler sirke çevirdi.Evrimi sevdim diğer gönüllüler içi boş teneke.

Bu takımlar denk değil erkek üstünlüğü gönüllülerde daha iyi yarışmacıları var. Üstelik yunus gibi başarısız birinden kurtuldular.

• Hemen bir simülasyon yapalım cuma erzak oyunu için

Avantaj oyunuba göre;;;

Sercan yasin 1/0
    Mert barış 1/1
    Yunus ardahan 1/2
    Ersin cemal 1/3
    Elif gizem 2/3
    Aycan evrim 3/3
    Aşkım nisa 3/4
    Sercan ardahan 4/4
    Yunus baris 4/5
    Mert berkan 4/6
    Ersin yasin 5/6
    Elif nisa 6/6
    Aycan gizem 7/6
    Aşkım nisa 7/7

Sercan ersin elif aycan
    Berkan cemal nisa evrim

9-9 is coming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 15 Nisan 2020; 1:46:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar itici/ağlak/salağın içinde ben Merti tutuyorum artık. Asıl kötü adam hoşgeldin deyin gençler Mourinho Mert dondurmacı Barışı da çakma 3T Yasini de cici bebe Cemali de zıplatacak

Yunus Emreden bir çıkış bekliyorum bu arada. Mert buna bir iki taktik verir oyunlarda ve karşısında loser gönüllüler olacağı için (adam mesela her maç Mertle yarışıyordu banko sonrada Perviz ya da Berkan) bence performansı artacak. Birazda işte mma ameliyat abi beni gözlerine kestirmişler vs deyip Perviz olayından fena tepki alan Ezgiye 3-5 sallarsa (sen yatıyorsun ful ne ayak vs) Yunus Emre bu ünlülerin içinde yürüyebilir. Kısacası Acun başkanınıza fırsat verdi bakalım ne yapacak çakma Kuzey Tekinoğlu

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    +1 Berkan için yazık oldu. Neyseki Yunus başkan yargıyı teker teker dağıtacak ünlülere.
  • Bu gönüllü erkeklerin evrime karşı tavırları iğrenç değil mi sizce? Biri erkek gibi der biri emir kipinde konuşur, aşağılar sürekli, oda yetmez mi gibi karşıya göndermek istediler.Kız ilk günden beri gıkını çıkartmadan oynuyor ben evrim olsam kılımı kıpırdatmam bu saatten sonra

saçmalamışsınız
    bugün yunusun sahaya gömdüğü merte karşı barış nal topladı
    ardahan kim ?
    yunus bunlara yenilmez sahaya gömer
    ez win for ünlüler
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

BARIŞ BAŞKAN ILIK CEMALİN AKBİLİNİ BASACAK

• burak giderken şey demişti. yunus emre "ben aslında barış'a hiç güvenmiyorum" demiş. sanırım doğruydu bu.
  • Yunus Emrenin yasinle konusmasi dedikodu degildi, helallesmekti, baris yasinin tatlisini emrenin gözü önünde yemis, yasin kim diye sordugunda emre barisin itirafini beklemis, etmeyince de "banane dedim ama icime oturdu gittim evrime söyledim sana söylesin diye" diyo
    #survivor2020

ALINTIDIR
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Doğruymuş hocam bugünkü konuşmalarıyla Çöp Bidonu Yunus karakterini açık etti. Adada çok yaşayamaz artık ilk potada gidici.

• Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    Sinsi barış ın gerçek yüzünü gördü ve adalet duygusu ağır bastı
    Bir kez daha ne kadar adaletli olduğunu gösterdi,sırf arkadaşı diye sussa o zaman hata yapardı
    Başkan ünlüler adasında sms te her zaman kafada olacaktır
  • Başkanımızın ünlülere geçmesi iyi oldu ünlüler takımının lidere ihtiyacı vardı bence acun bunun için başkanı ünlülere geçirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelyus -- 15 Nisan 2020; 2:42:10 >
  • 
Sayfa: önceki 15821583158415851586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.